BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Ako ovaj servis kod 15:30 nije bio out ja onda ne znam sta jeste 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
E gdje ove linijske dobiše dozvolu. Ako oni ovo nisu vidjeli, prođite se vi tog posla, nije to za vas. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ONO NIJE ZVAO AUT? HAAAAAALO
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Bas se pitam kako biraju te linijske sudije ? Pratim mec Evans-Berankis i linijski sudija zena ima 60 godina sa naocalama,doslovno su ukrali mec BerankisuUnofficialpage je napisao/la:E gdje ove linijske dobiše dozvolu. Ako oni ovo nisu vidjeli, prođite se vi tog posla, nije to za vas.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
bolja trava kod mene ispred kuće
Steta za izgubljen servis, predje loptica mrezu nekako nafakali.
Stvarno steta,bas je lijepo drzao servis kroz ovaj drugi set,ali ta nesretna loptica.VGS je napisao/la:Steta za izgubljen servis, predje loptica mrezu nekako nafakali.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Al mi ovaj lik iz publike ide na k sto plješće nakon svakog poena. Ali samo on,niko vise..
Sabrine mi moje!
Ja zadovoljan 

- AnkleBreaker
- Kontakt:
Nema sta Damir traziti na ovoj podlozi gdje krkani koji cijelu sezonu skupljaju pobjede dodju u ove cetiri sedmice i vode glavnu rijec. Bez servisa i kvalitetng riterna ovdje si uvijek donji.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Trebao je ovako završiti i meč sa Istominom, takva je razlika u kvaliteti i u tom meču bila 
Nadmašio je očekivanja na ovom turniru, ako dobije neki povoljan žrijeb na Wimbledonu, može se do barem jedne pobjede, ali je vjerovatnoća za dobar žrijeb jako mala

Nadmašio je očekivanja na ovom turniru, ako dobije neki povoljan žrijeb na Wimbledonu, može se do barem jedne pobjede, ali je vjerovatnoća za dobar žrijeb jako mala
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Očekivano. Nije za trave, nema glavni udarac za to a to je servis.
Po mom mišljenju, od turnira na travi treba samo Wimbledon igrat a prije Wimbledona ch na šljaci. Nema potrebe da troši mjesec dana za pripreme za nešto gdje može jedva jednu pobjedu imati i to ako naleti na igrača koji je gori od njega na travi. Bespotrebno.
Po mom mišljenju, od turnira na travi treba samo Wimbledon igrat a prije Wimbledona ch na šljaci. Nema potrebe da troši mjesec dana za pripreme za nešto gdje može jedva jednu pobjedu imati i to ako naleti na igrača koji je gori od njega na travi. Bespotrebno.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Šteta onog poena kad **** pređe preko, i onog "asa" na 15-30
Ma ne treba igrati ch u ovo vrijeme , treba se potrudit da do ovog travnatog dijela sezone ima ranking da upada na turnire bolje mu je tu pojavit se odigrat sto najbolje zna uzet malo para i to je to . Ovaj mjesec mu moze posluzit kao neka vrsta odmora nije za trave ali nije ni kriticno da sad ide na sljaku opet bez nekog posebnog razloga nece za mjesec zaboravit kako se igra na njoj...Unofficialpage je napisao/la:Očekivano. Nije za trave, nema glavni udarac za to a to je servis.
Ukoliko prodje i kolo na wimblu bit ce iznad svih ocekivanja, onda mora zapet na sljaci ako zeli neke bolje rezutlate i ranking
-
- Kontakt:
Setkara sutra prvi mec na terenu br.2, oko 12h bi trebao poceti...
Svi ga potcijenili i mislili da ispada na startu pa niko ne tipuje tamooldtown1990 je napisao/la:Setkara sutra prvi mec na terenu br.2, oko 12h bi trebao poceti...

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
To bi bilo odlično ali poznavajući Damira nema šanse da on pravi dobre rezultate u kontinuitetu. Pod ovim ne mislim na prolazak 1. kola na nekom ATP turniru.grgr je napisao/la:Ma ne treba igrati ch u ovo vrijeme , treba se potrudit da do ovog travnatog dijela sezone ima ranking da upada na turnire bolje mu je tu pojavit se odigrat sto najbolje zna uzet malo para i to je to . Ovaj mjesec mu moze posluzit kao neka vrsta odmora nije za trave ali nije ni kriticno da sad ide na sljaku opet bez nekog posebnog razloga nece za mjesec zaboravit kako se igra na njoj...Unofficialpage je napisao/la:Očekivano. Nije za trave, nema glavni udarac za to a to je servis.
Ukoliko prodje i kolo na wimblu bit ce iznad svih ocekivanja, onda mora zapet na sljaci ako zeli neke bolje rezutlate i ranking
Opet bi mjesec dana bio prevelik odmor, može jedan turnir odigrat, ali ne se pripremat za travu. Nema šta tražit tu.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Aldin izgubi prvi set 6-4, valjda preokrene.
Nerman u 2.kolu u Makedoniji a poraz Jelene u 1.kolu u Svici.
Nerman u 2.kolu u Makedoniji a poraz Jelene u 1.kolu u Svici.
Zadnja izmjena: oldtown1990, dana/u 22 jun 2016, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
Setkic izgubio prvi set
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Evo brejka Setkica
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.