NBA draft
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA draft
Budy Hield je skoro gotov igrac,moze biti neki solidan bek 23 god puni kad pocena sezona i visoko mi je to nesto da ga Boston pokupi
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Dobru je NCAA karijeru napravio i dogurao do seniora. Dobar je igrac tu nema dileme ali ja ono sto sam gledao nekako me podsjeca na Joddie Meeksa. Meeks je imao utakmica u NCAA sa 50 i vise poena na jednoj tekmi dok je u NBA ostavio nevidljiv trag. Ne kazem da ce 100% imati njegovu karijeru ali...ozy je napisao/la:Budy Hield je skoro gotov igrac,moze biti neki solidan bek 23 god puni kad pocena sezona i visoko mi je to nesto da ga Boston pokupi
Hiled je '93 godiste a recimo Jamal Murry '97...
Nekako imam osjecaj da ce ga Pelikansi uzeti a rijesiti se Eric Gordona...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
A ono,Hiled je NBA ready ko ga uzme zna sta dobija,za beka je solidan skakac,moze biti solidan NBA bek,vrhunski sesti igrac sto da ne
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Prevodilac u glavnoj ulozi

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
- Kontakt:
Kad neko ne razumije poentu...BernardBarnjak je napisao/la:U pravu si.dscile je napisao/la:pisao sam ja na drugoj temi danas.. projektovan je kao peti ili sesti pik.HankMoody je napisao/la: Koji je Budy Hield projektovan?
nbadraft.net #5
draftexpress.com #5
si.com #6
Nadam se samo da ga Boston nece uzeti
bosnianbeast23 je napisao/la:Realno Simmonsu je bolje da ide u Evropu nego kod ovakvih 76ersa.Doći će od naredne sezone tu još Embiid i Šarić vjerovatno ali ekipa neće biti ništa bolja nego prošle sezone.Okafora će također trejdati tu nema dileme.
EvropaSimmons da igra u evropi?
![]()
Covjek je potencijalni 1 pick. Kakva crna evropa![]()

- BernardBarnjak
- Kontakt:
@bosnianbeast23
Pogledaj sta si napisao.
Izgleda da je tesko shvatiti tvoju poentu ili sarkazam. U kojem timu ga vidis u evropi? EM Milano ili CSKA?
Pogledaj sta si napisao.

- Donnie Darko
- Kontakt:
Poenta je bila da su Sixersi smeće, i iskoristio je hiperbolu. Žao mi je, ali stvarno jeste fulali poentu 

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:Poenta je bila da su Sixersi smeće, i iskoristio je hiperbolu. Žao mi je, ali stvarno jeste fulali poentu

bosnianbeast23 je napisao/la:Realno Simmonsu je bolje da ide u Evropu nego kod ovakvih 76ersa.Doći će od naredne sezone tu još Embiid i Šarić vjerovatno ali ekipa neće biti ništa bolja nego prošle sezone.Okafora će također trejdati tu nema dileme.
Pa sve znas.

Jel ovo persiranje ili?Donnie Darko je napisao/la:Poenta je bila da su Sixersi smeće, i iskoristio je hiperbolu. Žao mi je, ali stvarno jeste fulali poentu

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Donnie Darko
- Kontakt:
Naravno, Bernard je stariji od mene, stvar opšte kultureClutch je napisao/la:Jel ovo persiranje ili?Donnie Darko je napisao/la:Poenta je bila da su Sixersi smeće, i iskoristio je hiperbolu. Žao mi je, ali stvarno jeste fulali poentu

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:Naravno, Bernard je stariji od mene, stvar opšte kultureClutch je napisao/la:Jel ovo persiranje ili?Donnie Darko je napisao/la:Poenta je bila da su Sixersi smeće, i iskoristio je hiperbolu. Žao mi je, ali stvarno jeste fulali poentu

Donnie Darko Postovi: 22620

The off-the-charts passing skills of Ben Simmons
http://espn.go.com/nba/story/_/id/16179 ... ng-big-man
[youtube][/youtube]
http://espn.go.com/nba/story/_/id/16179 ... ng-big-man
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Simpatican decko.
Fascinating wrinkle to draft: Phx wants Chriss, Min wants Dunn, NO wants Murray and Sac wants Buddy - but nobody knows who Celts want at 3.

- BernardBarnjak
- Kontakt:
dscile je napisao/la:Fascinating wrinkle to draft: Phx wants Chriss, Min wants Dunn, NO wants Murray and Sac wants Buddy - but nobody knows who Celts want at 3.
Misteriozni Danny Ainge.

[youtube][/youtube]
Re: RE: Re: NBA draft
Haywardadscile je napisao/la:Fascinating wrinkle to draft: Phx wants Chriss, Min wants Dunn, NO wants Murray and Sac wants Buddy - but nobody knows who Celts want at 3.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- majestic24
- Kontakt:
Lakers reportedly intend to take Brandon Ingram with No. 2 pick
ocekivano
ocekivano
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
ukolko počinje večeras draft?
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- IlCapitano
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.