Lijeci se. Koji kompleksiMuerte je napisao/la:Cekali su vise od 10 godina da im klub igra u Evropu i opet ga nece moci gledati uzivo. Manju ce posjetu imati nego Olimpik.
A ismijavali našu akciju. Kazu prosijaci, cigani...
BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Nad tobom sunce najljepše sja
To se zove kognitivna disonanca. Izljecivo je, samo se ukljuci mozak.pinoglavi je napisao/la:Lijeci se. Koji kompleksiMuerte je napisao/la:Cekali su vise od 10 godina da im klub igra u Evropu i opet ga nece moci gledati uzivo. Manju ce posjetu imati nego Olimpik.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Da ponovim sto sam napisao na nasoj temi, uz nasu igru od prosle godine, imamo podjednake sanse za prolaz. Nisu Izraelci neki bauk uopste.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
Grad im je izgleda psihijatrija na otvorenom. Zao mi ovakvih, nadam se da ce dobiti pomoc.Komunista je napisao/la:To se zove kognitivna disonanca. Izljecivo je, samo se ukljuci mozak.pinoglavi je napisao/la:Lijeci se. Koji kompleksiMuerte je napisao/la:Cekali su vise od 10 godina da im klub igra u Evropu i opet ga nece moci gledati uzivo. Manju ce posjetu imati nego Olimpik.
1. ovo nije tema fk sloboda
2. nista lose protiv slobode nisam napisao, samo istinu
3. nista mimo teme nisam napisao
To sto se vi palite vas kao sibica vas problem.
2. nista lose protiv slobode nisam napisao, samo istinu
3. nista mimo teme nisam napisao
To sto se vi palite vas kao sibica vas problem.
Pisi jarane sta god hoces, i iskreno me zaboli briga sto ces podrzavati Izraelce nego ti dajem dobronamjeran savjet da se lijecis dok nije kasno
Muerte je sigurno ubačeni izraelski špijun..MOSAD...šalom drug..
Ima li neko informaciju koja utakmica se prenosi ?? Fukare jel gledamo Slobodu ili sta ??
E hvala na ispravciAnelZ je napisao/la: Za Play-off Lige Prvaka jeste istina, tj. prava za prenos Lige Prvaka se prodaje od play-off do finala (to je jedan od razloga zasto se zahtjeva kategorija 4 stadion za play-off lige prvaka). Liga Evrope se prodaje od grupne faze do finala, prenos play-offa je u nadleznosti klubova domacina.

Ja mislim da ce Slobodu gledati solidan broj ljudi. Doci ce tuzlaci, doci ce zenicani, doci ce ljudi iz okoline zenice, pa na Siroki - Udinese je doslo 3.000 ljudi, a vjerujem da Sloboda u okolini Zenice ima puno vise simpatija nego Siroki. Ja bih prvi isao, cak sam se i dogovorio s prijateljom pa smo skontali da u isto vrijeme idemo na more tako da ocekujem drugo pretkolo

- Suljo20002
- Kontakt:
Ma kakav prijenos,nece nas vjerovatno niko prenositi...bojler je napisao/la:Ima li neko informaciju koja utakmica se prenosi ?? Fukare jel gledamo Slobodu ili sta ??
Klošari oni hebeni nista kod nas ne valjaSuljo20002 je napisao/la:Ma kakav prijenos,nece nas vjerovatno niko prenositi...bojler je napisao/la:Ima li neko informaciju koja utakmica se prenosi ?? Fukare jel gledamo Slobodu ili sta ??
- JohnCleese
- Kontakt:
Dodji u Zenicu i gledaj, vama je blizu. Ulaznica prejeftina istina malo vas putarina zafrkaje ali mozete preko Kiseljakabojler je napisao/la:Ima li neko informaciju koja utakmica se prenosi ?? Fukare jel gledamo Slobodu ili sta ??
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ma pusti bola cobana vidis da ne poznaje grad sekunde. I ja sam se nasmijao tom pokusaju laži jer odem cesto u KN na piće. Cuj na lučkom mostu. Pa gdje su igrali u šantiča parku![]()
koji brnjo došlo ne poznavaoc sopstvenog grada u koji je šljego
![]()

- firefirefirely
- Kontakt:
Nece puno zenicana biti vjeruj mi, karta od 7KM za istok i 10KM za zapad je realno previse za nas, pogotovo sto ne igra ČelikSignore je napisao/la:E hvala na ispravciAnelZ je napisao/la: Za Play-off Lige Prvaka jeste istina, tj. prava za prenos Lige Prvaka se prodaje od play-off do finala (to je jedan od razloga zasto se zahtjeva kategorija 4 stadion za play-off lige prvaka). Liga Evrope se prodaje od grupne faze do finala, prenos play-offa je u nadleznosti klubova domacina.![]()
Ja mislim da ce Slobodu gledati solidan broj ljudi. Doci ce tuzlaci, doci ce zenicani, doci ce ljudi iz okoline zenice, pa na Siroki - Udinese je doslo 3.000 ljudi, a vjerujem da Sloboda u okolini Zenice ima puno vise simpatija nego Siroki. Ja bih prvi isao, cak sam se i dogovorio s prijateljom pa smo skontali da u isto vrijeme idemo na more tako da ocekujem drugo pretkolo
Prijatelju, kad ljudi navale dole po onoj vrućini , vjeruj sve ispod 5 je dobro. Niste vi ni blizu njih. Nazalost.Komunista je napisao/la:Da ponovim sto sam napisao na nasoj temi, uz nasu igru od prosle godine, imamo podjednake sanse za prolaz. Nisu Izraelci neki bauk uopste.
Kakva vrucina, normalna klima....mediteranska, obavijesti se malo pa onda pisi.....toplije ce biti u Zenici u 18h sa vecom vlagom nego u vrijeme odigravanja utakmice u Jeruzalemu.....cruz40 je napisao/la:Prijatelju, kad ljudi navale dole po onoj vrućini , vjeruj sve ispod 5 je dobro. Niste vi ni blizu njih. Nazalost.Komunista je napisao/la:Da ponovim sto sam napisao na nasoj temi, uz nasu igru od prosle godine, imamo podjednake sanse za prolaz. Nisu Izraelci neki bauk uopste.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Nisu upućeni da je Mojsijeva pustinja u Egiptu a ne u IzraeluSkver je napisao/la:Kakva vrucina, normalna klima....mediteranska, obavijesti se malo pa onda pisi.....toplije ce biti u Zenici u 18h sa vecom vlagom nego u vrijeme odigravanja utakmice u Jeruzalemu.....cruz40 je napisao/la:Prijatelju, kad ljudi navale dole po onoj vrućini , vjeruj sve ispod 5 je dobro. Niste vi ni blizu njih. Nazalost.Komunista je napisao/la:Da ponovim sto sam napisao na nasoj temi, uz nasu igru od prosle godine, imamo podjednake sanse za prolaz. Nisu Izraelci neki bauk uopste.
Bio sam u Izraelu kad je Zeljo igrao... I vjeruj mi da nije ni priblizno vrijeme ko kod nas... Igracima ce biti gore igrati tamo nego ovde, sparina i vlaznost zraka je bas ogromna...
-
- Kontakt:
Šalom aleikum brate, kako kikice?aqarius je napisao/la:Muerte je sigurno ubačeni izraelski špijun..MOSAD...šalom drug..
Alleenn je napisao/la:Bio sam u Izraelu kad je Zeljo igrao... I vjeruj mi da nije ni priblizno vrijeme ko kod nas... Igracima ce biti gore igrati tamo nego ovde, sparina i vlaznost zraka je bas ogromna...
Pa Zeljo igro u Makabijua mi igramo u Beitaru, nije isti grad.

Jerusalemu*
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.