Nisam pisao o tome, već sam odgovorio na to kako ispade da se naši igrači ne bore na terenu i da nemaju taj pozitivni naboj. Naravno da imamo, a o kvalitetu sam pisao u postu iznad.Sabinho je napisao/la:Hrvatska je jednostavno kvalitetnija i imas siri roster. To je top reprezentacija sa kojom mi ne mozemo u istu recenicu, ma koliko se gurali.
EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- hskzmostar
- Kontakt:
Eno slikali se Mamic i Suker sa salom Hajduka nakon utakmice a TorSidasi shvatili to kao provokaciju...droga pojela mozak!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Dugogodisnji nemar po tom pitanju od proslog selektora koji se sada popravlja od Mese, znatno slabiji igraci od onih koje Dinamo proizvede (ne gura Hrvatska nazor nego ubace momke koji unaprijede igru), i od tih pobrojanih Cimirot povreda svaki put pred okupljanje reprezentacije, Ara i Bajic nemas ih sta traziti ispred trojice napadaca (dobili pozive za Japan gdje je Hodzic igrao), Duljevic gurnut u vatru ne znam sta vise ocekujete. Sad probaj navesti jos nekog... Nema.bordobijeli je napisao/la:Znate sta je jos razlika oni lagano gurnu u vatru pjacu,roga ,brozovica i konstanto to rade guraju mlade moderne igrace. Mi imamo cimirota,hodzica,duljevica,bajica a ne smijemo ih gurnuti u vatru ni u kvalifikacijama jos placemo za misimovicem,rahimicem itd
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 22 jun 2016, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Pomislih da sam promašio kompletan pdf, kad pogleda malo bolje fakat gdje sam i želio biti. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Imas Balica i Vlasica u Hajduku koji su mozda i veci talenti od ovih Dinamovih samo sto Hajduk ne moze prodavati igrace ko Dinamo tj nema izlog kao Dinamo zbog HNLa takvog kakav je. I da, Rog nije Dinamovo dijete, platili su ga Splitu prosle godine par miliona eura koliko se sjecam, a izvorno je Varazdinac.Virtu4l je napisao/la:Prije par godina smo se možda i mogli upoređivati sa Hrvatskom (kao što i jesmo), sa pravim Spahićem, Džekom, Misimovićem, Rahimićem, Begovićem, Ibiševićem, Salihovićem, itd...
Sa ovom Hrvatskom se ne možemo upoređivati. Hrvatska još uvijek proizvodi igrače kao na traci, već sad imaju potencijalne zamjene za većinu nezamjenjivih, i to kod njih konstantno ide prema naprijed, ponajviše zahvaljujući Mamiću i odličnom poslu koji radi Dinamo. Sutra će Jedvaj, Brozović, Pjaca, Ćorić, Halilović, Kovačić ili Rog biti legitimni nasljednici Srne, Modrića, Rakitića, Mandžukića, Perišića, itd... svi ovi klinci su Dinamova djeca, i dok je ovakvog Dinama, Hrvatska se ne mora brinuti za budućnost.
Oni već sad i u najmlađim uzrastima imaju klince koji se izdvajaju u svojoj generaciji i o njima se neko brine, brine se i svojoj zaradi naravno, ali svi imaju koristi od toga.
Inace zanimljivo da su veceras kljucnu ulogu u pobjedi imali iskljucivo Hajdukovci (Subasic, Kalinic, Perisic).
-
- Kontakt:
Sta hoces da kazes s ovim ??let3 je napisao/la:Dodaj još i cijene tih igraca i gdje ce završitibordobijeli je napisao/la:Znate sta je jos razlika oni lagano gurnu u vatru pjacu,roga ,brozovica i konstanto to rade guraju mlade moderne igrace. Mi imamo cimirota,hodzica,duljevica,bajica a ne smijemo ih gurnuti u vatru ni u kvalifikacijama jos placemo za misimovicem,rahimicem itd![]()
Likove iz Dinama poput Roga ili Pjace ce Mamić prodati u neku od Liga petice za 10-15 miliona (možda i više nakon ovog Eura), a ovdje se svršavalo kad je pitarluk prodao Cimirota za milion, rekord ligei to negdje u Grčku
Unistio ih Mamic.Virtu4l je napisao/la:Prije par godina smo se možda i mogli upoređivati sa Hrvatskom (kao što i jesmo), sa pravim Spahićem, Džekom, Misimovićem, Rahimićem, Begovićem, Ibiševićem, Salihovićem, itd...
Sa ovom Hrvatskom se ne možemo upoređivati. Hrvatska još uvijek proizvodi igrače kao na traci, već sad imaju potencijalne zamjene za većinu nezamjenjivih, i to kod njih konstantno ide prema naprijed, ponajviše zahvaljujući Mamiću i odličnom poslu koji radi Dinamo. Sutra će Jedvaj, Brozović, Pjaca, Ćorić, Halilović, Kovačić ili Rog biti legitimni nasljednici Srne, Modrića, Rakitića, Mandžukića, Perišića, itd... svi ovi klinci su Dinamova djeca, i dok je ovakvog Dinama, Hrvatska se ne mora brinuti za budućnost.
Oni već sad i u najmlađim uzrastima imaju klince koji se izdvajaju u svojoj generaciji i o njima se neko brine, brine se i svojoj zaradi naravno, ali svi imaju koristi od toga.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ima li mi brata @SiamoNoi ?
Intravenozno i polako.

@pinoglavi
ja ne govorim za konkretno ovu tekmu, vec generalno. Nema univerzuma u kojem je Kolasinac>Sime.

Intravenozno i polako.

@pinoglavi
ja ne govorim za konkretno ovu tekmu, vec generalno. Nema univerzuma u kojem je Kolasinac>Sime.
Zadnja izmjena: Puma, dana/u 22 jun 2016, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
bordobijeli je napisao/la:Sta hoces da kazes s ovim ??let3 je napisao/la:Dodaj još i cijene tih igraca i gdje ce završitibordobijeli je napisao/la:Znate sta je jos razlika oni lagano gurnu u vatru pjacu,roga ,brozovica i konstanto to rade guraju mlade moderne igrace. Mi imamo cimirota,hodzica,duljevica,bajica a ne smijemo ih gurnuti u vatru ni u kvalifikacijama jos placemo za misimovicem,rahimicem itd![]()
Likove iz Dinama poput Roga ili Pjace ce Mamić prodati u neku od Liga petice za 10-15 miliona (možda i više nakon ovog Eura), a ovdje se svršavalo kad je pitarluk prodao Cimirota za milion, rekord ligei to negdje u Grčku

Pa zar nije ocito, yebo ga ti

Hocu da kažem gdje smo mi, a gdje su hrvati u današnjem fudbalu....Cimirot (kao rekordni transfer lige) ti je najbolji primjer da se sjebeš šta radi npr. Dinamo i koliko kasnimo za njima.... Mamić redovno prodaje za 10 puta vecu cijenu....skoro je prodao nekog malodobnika Brekala u Wolfsburg za 7 miliona

- hskzmostar
- Kontakt:
Perisica i Modrica ja Hajduk odbacio,prvog za male pare a drugog zbog odlicne struke,a koliki su poznavatelji neki dan citam da dovode NAPADACA slobode Ordagica i da je isti postigao 6 golova u prosloj sezoni!Epidaurus je napisao/la:Imas Balica i Vlasica u Hajduku koji su mozda i veci talenti od ovih Dinamovih samo sto Hajduk ne moze prodavati igrace ko Dinamo tj nema izlog kao Dinamo zbog HNLa takvog kakav je. I da, Rog nije Dinamovo dijete, platili su ga Splitu prosle godine par miliona eura koliko se sjecam, a izvorno je Varazdinac.Virtu4l je napisao/la:Prije par godina smo se možda i mogli upoređivati sa Hrvatskom (kao što i jesmo), sa pravim Spahićem, Džekom, Misimovićem, Rahimićem, Begovićem, Ibiševićem, Salihovićem, itd...
Inace zanimljivo da su veceras kljucnu ulogu u pobjedi imali iskljucivo Hajdukovci (Subasic, Kalinic, Perisic).

To se desava kad pustis oslsu i ulici da vode klub!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Ne znam zasto poredite Hrvatsku sa nasom repkom, pa nevezano sto su oni imenima 3 puta jaci od nas, nego po igri. Nema veze sto nijedan nas igrac ne moze u njihovih prvih 11, kad oni imaju bolju igru. Pa jeste vi vidjeli kako oni trce covjece ? Pa ja sam jedino kod nas to primjetio u prve 2 pripremne tekme za SP I tu je naravno prvo poluvrijeme protiv Francuske koje ce ostati nasa najbolja predstava u zadnjih 10 godina. Nikad vise u zivotu. Trkom se utakmice danas dobijaju. Sve taktike padaju u vodu ako ovi stoje u mjestu i ne vracaju se u odbranu. Davno veliki Ivica rekao.
Da im uzmemo i Modrica i Rakitica i stavimo u vezu sa Pjanicem , dzaba je, ako ostali ne trce. A ne trce. Bar ih ja nikad nisam vidio da vrse ovakav presing kao Hrvati i da ovako krila pomazu bekovima.
Da im uzmemo i Modrica i Rakitica i stavimo u vezu sa Pjanicem , dzaba je, ako ostali ne trce. A ne trce. Bar ih ja nikad nisam vidio da vrse ovakav presing kao Hrvati i da ovako krila pomazu bekovima.
27.10.2020
Ma znam da Hajduk ima ogromnih problema sa losom strukom vec godinama al taj klub je na neki nacin inkomporiran u moju porodicu vec generacijama. Prvo dido rahmetli, pa stari pa ja plus je skoro citava familija za njih navijala. Naravno odmah poslije Celikahskzmostar je napisao/la:
Perisica i Modrica ja Hajduk odbacio,prvog za male pare a drugog zbog odlicne struke,a koliki su poznavatelji neki dan citam da dovode NAPADACA slobode Ordagica i da je isti postigao 6 golova u prosloj sezoni!![]()
![]()

-
- Kontakt:
Let 3 to i hocu da kazem da oni kroz reprezentaciju proguraju te igrace,cimirot,bajic nemaju minute u reprezentaciji zato se ne mogu skupo prodati.a vjerujem da ima potencijala u hodzicu ,cimirotu,ordagicu,duljevicu.
Wandelanoite je napisao/la:Hahahaha veze ovi Hrvati nemaju mi smo za njih Brazil kakva precijenjena ekipa 3:0 do kraja, a neki stručnjaci govore mogu do kraja hahahahahahahahahahahahahahahahhaahahhaahha
E moj dječače..
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
A dobro onda poredimo desnog beka i lijevog bekaPuma je napisao/la: @pinoglavi

Ne volim takva poredjenja, samo sam misljenja da je Kolasinac bolji na lijevom beku nego Vrsaljko na lijevom beku, zato sam se nadovezao.
Nad tobom sunce najljepše sja
Nemoj tako presingovao je i Spahić protiv španaca, doduše na nedozvoljen nacinleorey je napisao/la:Ne znam zasto poredite Hrvatsku sa nasom repkom, pa nevezano sto su oni imenima 3 puta jaci od nas, nego po igri. Nema veze sto nijedan nas igrac ne moze u njihovih prvih 11, kad oni imaju bolju igru. Pa jeste vi vidjeli kako oni trce covjece ? Pa ja sam jedino kod nas to primjetio u prve 2 pripremne tekme za SP I tu je naravno prvo poluvrijeme protiv Francuske koje ce ostati nasa najbolja predstava u zadnjih 10 godina. Nikad vise u zivotu. Trkom se utakmice danas dobijaju. Sve taktike padaju u vodu ako ovi stoje u mjestu i ne vracaju se u odbranu. Davno veliki Ivica rekao.

[youtube][/youtube]

Zadnja izmjena: let3, dana/u 22 jun 2016, 00:44, ukupno mijenjano 3 puta.
Modric greska, to nitko ne porice. Ivan Perisic je morao otici iz Hajduka zbog oca, a ovo zadnje ne kontam? Ordagic napadac, gdje je to objavljeno???Epidaurus je napisao/la:Ma znam da Hajduk ima ogromnih problema sa losom strukom vec godinama al taj klub je na neki nacin inkomporiran u moju porodicu vec generacijama. Prvo dido rahmetli, pa stari pa ja plus je skoro citava familija za njih navijala. Naravno odmah poslije Celikahskzmostar je napisao/la:
Perisica i Modrica ja Hajduk odbacio,prvog za male pare a drugog zbog odlicne struke,a koliki su poznavatelji neki dan citam da dovode NAPADACA slobode Ordagica i da je isti postigao 6 golova u prosloj sezoni!![]()
![]()
Inace svaka cast momcima, naklon do poda, ovo je nesto nevjerovatno...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
To su sitnice, Rog će se iz Dinama kvalitetno prodati, a iz Splita mnogo teže. Poenta je da je Dinamo temelj ove reprezentacije, ko je lopov, a ko nije, to me ne zanima. Ono što ja vidim kad kliknem na skoro svakog igrača Hrvatske je previous club: Dinamo Zagreb. Vrsaljko, Ćorluka, Jedvaj, Schildenfeld, Vida, Kovačić, Modrić, Brozović, Rog, Ćorić, Badelj, Kramarić, Mandžukić...Epidaurus je napisao/la:Imas Balica i Vlasica u Hajduku koji su mozda i veci talenti od ovih Dinamovih samo sto Hajduk ne moze prodavati igrace ko Dinamo tj nema izlog kao Dinamo zbog HNLa takvog kakav je. I da, Rog nije Dinamovo dijete, platili su ga Splitu prosle godine par miliona eura koliko se sjecam, a izvorno je Varazdinac.
To je nešto nevjerovatno, ima tu i igrača Hajduka, ali Dinamo je temelj ove reprezentacije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: RE: Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)
Razlika u kvaliteti igraca koje pominjes, ogromna je.bordobijeli je napisao/la:Let 3 to i hocu da kazem da oni kroz reprezentaciju proguraju te igrace,cimirot,bajic nemaju minute u reprezentaciji zato se ne mogu skupo prodati.a vjerujem da ima potencijala u hodzicu ,cimirotu,ordagicu,duljevicu.
Ne prodaje Mamic igrace zato sto ima carobni stapic, prodaje zato sto ima kvalitetnu robu.
Cimirotu je vrh neki prosjecan bundesligas.
Pjaca ce igrati u nekoj top ekipi.
Duljevic daj Boze i u neku spor u Turskoj da ode.
Dinamo djecu prodaje za 7 miliona. I budi uvjeren da ce odnte djece postati dobri igraci.
To stoji sigurno. Na mnogim našim igračima se tačno primijeti da im nedostaje dodatne želje, da više ''grizu'' i to se mora sredit.Marsal je napisao/la: Ma pola Hrvatske klupe bi hladno uletilo u naših prvih XI. Ali po meni to nije najveći problem ako ćemo se već porediti sa Hrvatima, najveći problem je što naši igrači reprezentaciju shvataju kao izlet i odmor od klupskih obaveza a Hrvati preoraše teren uzduž i poprijeko jer pucaju od naboja, motiva, želje i ponosa... to je ono što mene više boli od suhog kvaliteta koji Hrvati imaju u poređenju sa nama.
''Neka me mrze samo da me se boje''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.