EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)
Spanci ovo na kraju uzimaju. Neka vas ne zavara vecerasnja uspavana igra. I dalje su najaca ekipa na prvenstvu.
Evander je napisao/la:Spanci ovo na kraju uzimaju. Neka vas ne zavara vecerasnja uspavana igra. I dalje su najaca ekipa na prvenstvu.

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- sagitarius
- Kontakt:
Cuj ovog "to je nikakav uspjeh" kako bolan, pa mi da smo prosli u 1/8 slavili bi sad ko da smo osvojili, ljudi prvi u grupi pored evropskog prvaka, i to kao nije uspjeh, a sta da ti je "bratska" turska ispred Spanije bil to smatrao uspjehom.BI! jer si zaostao...Svaka cast komsijama, kamo srece da je Pape dobio nogu posle SP, i mi bi mozda slavili prolazak u 1/8!
Naravno ovo "svaka cast" ide svim ljudima koji zive u Hrvatskoj, ne ovim nasim "hrvatima"...
Naravno ovo "svaka cast" ide svim ljudima koji zive u Hrvatskoj, ne ovim nasim "hrvatima"...

Zadnja izmjena: sagitarius, dana/u 21 jun 2016, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Re: RE: Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)
Momak, nesto smijesno?Nitro je napisao/la:Evander je napisao/la:Spanci ovo na kraju uzimaju. Neka vas ne zavara vecerasnja uspavana igra. I dalje su najaca ekipa na prvenstvu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mozes slobodno napisati zbog cega ne mislis to? Znas kako nasi vrli susjedi kazu za takve, neka pati kome smetaphily je napisao/la:
![]()
![]()

@unoff jasta smo nego znatno slabiji, a to sto pises ako nije poredjenje s njima ne znam sta jeste.
Nad tobom sunce najljepše sja
- exorciiist
- Kontakt:
Joj kad cujem "turska braca"
Pa Turci su unistili sve ono sto Bosnu cini Bosnom! Haha
- hskzmostar
- Kontakt:
Gledam izvjestaj iz Hrvatskih gradova kako se slavi,upravu je onaj huligan SAvo-noj sa 10 000 postova ,nema neke euforije u Hrvatskoj....
Mozda nema u njegovom selu!

Mozda nema u njegovom selu!

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Nije samo mojatv, niko u bih nema pravo prenositi euro sa hrt, rts..exorciiist je napisao/la:Jbt Moja TV kad blokiraju HRT :/
This time next year we'll be millionaires.
Re: RE: Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)
Ma ljubomora je cudo.sagitarius je napisao/la:Cuj ovog "to je nikakav uspjeh" kako bolan, pa mi da smo prosli u 1/8 slavili bi sad ko da smo osvojili, ljudi prvi u grupi pored evropskog prvaka, i to kao nije uspjeh, a sta da ti je "bratska" turska ispred Spanije bil to smatrao uspjehom.BI! jer si zaostao...Svaka cast komsijama, kamo srece da je Pape dobio nogu posle SP, i mi bi mozda slavili prolazak u 1/8!
Ja sam prvi navijao za Spance, ali nemam problem sa tim da cestitam Hrvatima na zasluzenoj pobijedi i na ogromnom uspjehu.
- Marsal
- Kontakt:
Nemoj tako, to su naša braća.exorciiist je napisao/la:Joj kad cujem "turska braca"
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Bolji je Subasic od Asmira. Pjanke ne moze uzeti poziciju Ivanu i Luki, a na Badeljovoj ne moze igrati. Seo ok. Od Džeke su trenutno bolji svi njihovi napadaci u ekipi.Marsal je napisao/la:Begović, Seo, Pjanić bi uletili u prvih XI Hrvatske. Možda Džeko. I to je to.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Joj ovog lika.
Koji qurac okolisas? Kazi, mrzim Hrvatsku i cao. Nesto ih spusta cijeli turnir, likovi uzeli Spaniju, on pise o nasim igracima po plazama Evrope i svijeta

Kakvi kompleksi niže vrijednosti drmaju ove naše bosanske forumaše....otvoreno utrkivanje u velicanju Hrvatske....ne može im covjek ni ljudski cestitati zbog toga.
Kamenjari koji su se odavno odrekli ove zemlje sad guštajuci citaju ovu temu
Kamenjari koji su se odavno odrekli ove zemlje sad guštajuci citaju ovu temu

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
+1sagitarius je napisao/la:Cuj ovog "to je nikakav uspjeh" kako bolan, pa mi da smo prosli u 1/8 slavili bi sad ko da smo osvojili, ljudi prvi u grupi pored evropskog prvaka, i to kao nije uspjeh, a sta da ti je "bratska" turska ispred Spanije bil to smatrao uspjehom.BI! jer si zaostao...Svaka cast komsijama, kamo srece da je Pape dobio nogu posle SP, i mi bi mozda slavili prolazak u 1/8!
ZZ
+1000000pinoglavi je napisao/la: Ne brukaj se i prestanite nas porediti sa jednim od najvecih favorita za titulu na Euru.
Ljudi sa B timom raspu A tim Spanije, a mi sa A timom popusimo 3 komada od C tima Spanije

Svaki post ih spusta i neofirno hejta, prelilo je casu poredit nas i HrvatskuSlevinKelevra je napisao/la:Joj ovog lika.Koji qurac okolisas? Kazi, mrzim Hrvatsku i cao. Nesto ih spusta cijeli turnir, likovi uzeli Spaniju, on pise o nasim igracima po plazama Evrope i svijeta
![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
- Marsal
- Kontakt:

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nije fazon samo to sto su prosli grupu i sto ih neki pokusavaju spustit kao da osmina finala nije veliki uspjeh. Fazon je sto ljudi igraju do sada na EURU najbolji fudbal, ubjedljivo!
Ako bismo mi i prosli grupu sigurno ne bismo imali kvalitet da pokazemo ovakvu igru i da se svrstavamo u glavne favorite.
Btw, profesor Wenger je prvi najavio Hrvate kao glavne favorite
Ako bismo mi i prosli grupu sigurno ne bismo imali kvalitet da pokazemo ovakvu igru i da se svrstavamo u glavne favorite.
Btw, profesor Wenger je prvi najavio Hrvate kao glavne favorite

- tuzlak1987
- Kontakt:
Sada je vec i manje zbog Papeta jer nas je Irska izbacila, znaci bila dosta bolja bez Papeta. Pape je dok smo bili dobri ebavao, sada smo bezveze i mlitavi jer su mnogi prosli peak..
Tj mogli smo proci grupu pa se pobiti u osmini finala 2014 da nas je Limeni vodio.
Tj mogli smo proci grupu pa se pobiti u osmini finala 2014 da nas je Limeni vodio.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 21 jun 2016, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
- exorciiist
- Kontakt:
Jos jednom procitajte..exorciiist je napisao/la:Ne moze se repka koja gubi od Izraela,Kipra, koja se muci sa Luksemburgom, kojoj 34-godisnji prosjecan stoper govori selektoru ko ce igrat..poredit sa repkom koja igra najljepsi fudbal na prvenstvu..
Volim ja nasu repku najvise ali to je istina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.