hilmo je napisao/la:

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hilmo je napisao/la:
Imas sve uslove za 5 mjesto? Kakav crni heric? Nisi ti sav svojMajkl je napisao/la:Onda tu u slucaju kartona imas Herica koji moze u paru sa Saricem,pa imas Mihojevica ,uglavnom ja sam optimista.
Usvojena je izmjena propozicija. Do početka februara je "jeseni" dio, a krajem februara počinje proljetni, vjerovatno to ti i odgovara na pitanje.bordoakapitar je napisao/la:Ovaj Majkl ce do ujutro osvojiti duplu krunu, ako nastavi ovako...
Je li neko skontao ovaj raspored prvenstva? Hoce li se ovih 22 kola odigrati u ovoj godini a liga za prvaka/opstanak na proljece ili ce se prekinuti nekad ranije? Ako bi se igrala 22 kola u ovoj godini, igralo bi se skoro do polovine decembra...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Vide stomačića ne da ga majka!hapuc je napisao/la:
![]()
![]()
Jes' ga lijepo vidjeti A znas sta lopti radiiihapuc je napisao/la:
![]()
![]()
Kako je dobro ,vidjeti te opet,staviti ruke na tvoja ramena...hapuc je napisao/la:
![]()
![]()
I kao nekad, zavuci ga želji, za ona dobra stara vremenaMajkl je napisao/la:Kako je dobro ,vidjeti te opet,staviti ruke na tvoja ramena...hapuc je napisao/la:
![]()
![]()
odmah zakazati utakmicu protiv levski sofije da se vrati u formuhapuc je napisao/la:
![]()
![]()
DBR1987 je napisao/la:
Majkl kad nadjes i nesto lose plasiraj na forum .... kad je nesto dobro odma "bravo uprava" kad je lose usutis se ....
Uglavnom prevrnuo sam malo net i nisam nista pozitivno nasao za Sasu Novakovica .... cak je toliko los bio da je stalno na posudbi u Crikvenici ....
Kakav je u rumuniji bio neznam ....
Reko sam da sam skeptican sto se tice njega ali ako je standardno igro u Rumuniji onda garant nije los ali vidjecemo,necemo suditi dok ga ne vidimo.DBR1987 je napisao/la:
Majkl kad nadjes i nesto lose plasiraj na forum .... kad je nesto dobro odma "bravo uprava" kad je lose usutis se ....
Uglavnom prevrnuo sam malo net i nisam nista pozitivno nasao za Sasu Novakovica .... cak je toliko los bio da je stalno na posudbi u Crikvenici ....
Kakav je u rumuniji bio neznam ....
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.