FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SiouxLukavac » 21 jun 2016, 11:00

isko1807 je napisao/la:Pa jel neko iz kluba najavljivao tog Sharbinija ili je raja po forumima njega dovodila ??
Crnkica niko nije gledao uzivo od nas, predpostavljam da niko tacno ne zna 100% reci nesta o njegovim kvalitetima, teren je mjerilo.
Meni su licno drazi igraci iz nase lige koji igraj uvec godinama solidno i standardno vec ti nakvi probali manekeni koji po 2-3 sezone skoro ni minute ne igraju ala Sharbini,Babovic,Ibricic itd.

Nije niko iz kluba najavljivao Sharbinija, kao što nije bio najavljen ni jedan igrač koji je došao.
Pisalo je na sportsport.ba kako je Sarajevo u pregovorima sa Sharbinijem i bila je kratka izjava i njegovog oca u vezi tog gdje je potvrdio da su uspostavljeni kontakti. Poslije skupštine ni riječi o tome. A nijedan igrač od ovih što su došli nije bio najavljen kao moguće pojačanje već su odma dolazili bez da je iko znao, samo se za Sharbinija, prije skupštine pisalo što znači da je to bilo samo zamazivanje očiju da se skrene pažnja sa skupštine i da navijači povjeruju da će biti bolje a realnost je Crnkić, izgleda.

Igrači tipa Sharbini, Cvijanović i slični su nama potrebni, to su odlični igrači i bila bi velika pojačanja. A igrači kao što su ovaj Crnkić, Ćetković... ja bi prije našao nekog iz naše lige ali ajde, valjda se pokažu.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 jun 2016, 11:03

SiouxLukavac je napisao/la:
isko1807 je napisao/la:Pa jel neko iz kluba najavljivao tog Sharbinija ili je raja po forumima njega dovodila ??
Crnkica niko nije gledao uzivo od nas, predpostavljam da niko tacno ne zna 100% reci nesta o njegovim kvalitetima, teren je mjerilo.
Meni su licno drazi igraci iz nase lige koji igraj uvec godinama solidno i standardno vec ti nakvi probali manekeni koji po 2-3 sezone skoro ni minute ne igraju ala Sharbini,Babovic,Ibricic itd.

Nije niko iz kluba najavljivao Sharbinija, kao što nije bio najavljen ni jedan igrač koji je došao.
Pisalo je na sportsport.ba kako je Sarajevo u pregovorima sa Sharbinijem i bila je kratka izjava i njegovog oca u vezi tog gdje je potvrdio da su uspostavljeni kontakti. Poslije skupštine ni riječi o tome. A nijedan igrač od ovih što su došli nije bio najavljen kao moguće pojačanje već su odma dolazili bez da je iko znao, samo se za Sharbinija, prije skupštine pisalo što znači da je to bilo samo zamazivanje očiju da se skrene pažnja sa skupštine i da navijači povjeruju da će biti bolje a realnost je Crnkić, izgleda.

Igrači tipa Sharbini, Cvijanović i slični su nama potrebni, to su odlični igrači i bila bi velika pojačanja. A igrači kao što su ovaj Crnkić, Ćetković... ja bi prije našao nekog iz naše lige ali ajde, valjda se pokažu.
Skupstina je bila 10.06. Ovo je od 15.06.;

Bivši hrvatski reprezentativac nije u planovima Matjaža Keka za narednu sezonu i prema očekivanjima od Rijeke je dobio nekoliko dana slobodno kako bi lakše pronašao novi klub. Sharbini 'na stolu' ima nekoliko ponuda za nastavak karijere, a jedna od opcija je i dolazak u FK Sarajevo. "Postoji interes Sarajeva za Anasa, ali mi imamo otvoreno još nekoliko kombinacija, kako za transfer, tako i za posudbu. Više će se znati idućih dana, naravno, sve što radimo bit će u dogovoru sa Rijekom", izjavio je Anasov brat Ahmad za hrvatske medije. Vrijedi podsjetiti da je Sharbini posljednji angažman imao u Osmanlisporu za koji je nastupao kao posuđen igrač Rijeke, a tokom karijere još je imao priliku nositi dresove Hajduka i Ittihada iz Saudijske Arabije.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/ahmad-sh ... ali/197638
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 21 jun 2016, 11:04

Ma Dulja ide, jer se nastavlja tradicija da svake godine po jedan ode za milionsku cifru. Prvo Cimi, pa sad on... To je Tanova zamisao.
Mali Crnkic ce mu biti zamjena koliko vidim. Sigurno nepoznat, a vidjecemo kakav je kvalitet. Mozda i Bekica prebaciti naprijed, ako ovaj podbaci.
Jos se stoper ceka, i to je to sto se dolazaka tice - bar po Hurticu. Nadam se da je taj stoper priblizno kao Kova, ili bolji, jer nam treba neko dobar.
Nadam se da ce samo Dulja otici, mada mi i Benko vuce da ide...ostale zadrzati!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 21 jun 2016, 11:05

Sabinho je napisao/la:Skupstina je bila 10.06. Ovo je od 15.06.;

Bivši hrvatski reprezentativac nije u planovima Matjaža Keka za narednu sezonu i prema očekivanjima od Rijeke je dobio nekoliko dana slobodno kako bi lakše pronašao novi klub. Sharbini 'na stolu' ima nekoliko ponuda za nastavak karijere, a jedna od opcija je i dolazak u FK Sarajevo. "Postoji interes Sarajeva za Anasa, ali mi imamo otvoreno još nekoliko kombinacija, kako za transfer, tako i za posudbu. Više će se znati idućih dana, naravno, sve što radimo bit će u dogovoru sa Rijekom", izjavio je Anasov brat Ahmad za hrvatske medije. Vrijedi podsjetiti da je Sharbini posljednji angažman imao u Osmanlisporu za koji je nastupao kao posuđen igrač Rijeke, a tokom karijere još je imao priliku nositi dresove Hajduka i Ittihada iz Saudijske Arabije.

Kontakti uspostavljeni, Sarajevo želi Sharbinija

http://sportsport.ba/bh_fudbal/kontakti ... ija/197121

09.06.2016., 21:39
A sutradan skupština. :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2016, 11:10

Majkl je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:Dolazi uskoro dobar Igrac :lol: :D

http://sportsport.ba/bh_fudbal/nermin-c ... evo/198158

"Istina je da sam došao u Sarajevo i vrlo brzo bi trebali kompletirati transfer", kazao nam je Crnkić.
Svrakino selo na aparatima 8-) Kad pjesmu objavim to je to.SAMO PROVJERENO 8-)
Cuj ''Svrakino selo na aparatima'' :rol: :rol: :rol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 jun 2016, 11:12

SiouxLukavac je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Skupstina je bila 10.06. Ovo je od 15.06.;

Kontakti uspostavljeni, Sarajevo želi Sharbinija

http://sportsport.ba/bh_fudbal/kontakti ... ija/197121

09.06.2016., 21:39
A sutradan skupština. :mrgreen:
Znam ja za to, nego je laz da se poslije skupstine nista nije spominjalo. Znaci momak sigurno ima 5-6 ponuda na stolu, mi smo mu zadnja ili predzadnja opcija kao i svakom dobrom fudbaleru. Ako propadne sve vani, mozemo mu se nadati. :)

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 jun 2016, 11:12

Niti jedan ozbiljan igrac nije dosao....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 jun 2016, 11:13

aleksandar_veliki je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Ne moze se ni na godisnji otici :). Ovi sto su od teme napravili ring i sto ljude koji bi nesto smisleno rekli zamaraju svojim svadjama malo ce odmoriti.
Imaš li ti makar na moru kakve informacije s kim bi se mogao FKS pripremati ovo ljeto? :D

Meni neće ovdje niko da odgovori, odgovara se samo na kritikovanje/hvaljenje administracije haman, ostalo sve ignorišu ako nisi insajder. :kafa:
Vjeruj da ne znam. Pustio sam mozak na pasu, tezak i isrpljujuci posao se radi pa treba i malo odmora. Inace, danas je bitan dan za bh fudbal, a niko ni slova o tome. Danas se odlucuje o sistemu takmicenja i kako sada stvari stoje ide Liga za prvaka i opstanak, ali da sacekamo sluzbeno. Za sve koji imaju bilo kakve sumnje za Sharbinija, teorije zavjere neka mi na pp ostave svoj broj i dobit ce slike djela razgovora sa njegovim ocem. Samo da vide u kolikoj su zabludi i kako se previse zamaraju teorijama zavjere.
Ma sve nekako potiskujem to, do sada sam barem dva-tri puta kontao "evo sad će donijeti odluku" i prolongiraše, sad sam u fazonu ignorišem, pa da se iznenadim. Znaš li u koliko je sjednica/kad bi se moglo znati? Mada više nisam pametan, nemam pojma koji bi sistem više doprinjeo našem mentalitetu prije svega.
Samo Saraj'vo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 jun 2016, 11:14

aleksandar_veliki je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Ne moze se ni na godisnji otici :). Ovi sto su od teme napravili ring i sto ljude koji bi nesto smisleno rekli zamaraju svojim svadjama malo ce odmoriti.
Imaš li ti makar na moru kakve informacije s kim bi se mogao FKS pripremati ovo ljeto? :D

Meni neće ovdje niko da odgovori, odgovara se samo na kritikovanje/hvaljenje administracije haman, ostalo sve ignorišu ako nisi insajder. :kafa:
Vjeruj da ne znam. Pustio sam mozak na pasu, tezak i isrpljujuci posao se radi pa treba i malo odmora. Inace, danas je bitan dan za bh fudbal, a niko ni slova o tome. Danas se odlucuje o sistemu takmicenja i kako sada stvari stoje ide Liga za prvaka i opstanak, ali da sacekamo sluzbeno. Za sve koji imaju bilo kakve sumnje za Sharbinija, teorije zavjere neka mi na pp ostave svoj broj i dobit ce slike djela razgovora sa njegovim ocem. Samo da vide u kolikoj su zabludi i kako se previse zamaraju teorijama zavjere.
:kafa: :clap: :opaopa:

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 jun 2016, 11:14

Najbitnije je da Novaković dodje :mrgreen: :urnebes: :mrgreen:
Bitno je da ima konkurencije u ekipi.
Sabrine mi moje!

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 21 jun 2016, 11:23

DenchiNL je napisao/la:Niti jedan ozbiljan igrac nije dosao....
Sta se podrazumijeva pod ozbiljnim igracem? Vjerovatno 2 od 4 najbolja Slobodina igraca ne spadaju u tu skupinu? Ili 1 od 3 najbolja igraca Radnika? Ma da...sta ce oni...oni izborili Evropu...bolji su Rustemovic i Radovac.

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 21 jun 2016, 11:27

Crnkic trenirao sinoc sa ekipom, a saigraci ne znaju ni da je tu, ni ko je.

Poslije Saida i mazanja oci navijacima izgleda opet se okrenuli talovi igracima.
Sad mozemo ocekivati igrace iz Srbije, Mijanmara, Djevicanskih ostrva, Australije koji su nekad igrali u Milanu, Portu.

Kakav crni Crnkic, koji ce dobar igrac doci iz Ceske i Slovacke u ovaj jad i bijedu...
Predvidjam Harbu broj 2.

Umjesto da se pare od Crnkica usmjere na Sharbinija ili Cvijana oni macke u vreci dovode.

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 21 jun 2016, 11:30

DenchiNL je napisao/la:Niti jedan ozbiljan igrac nije dosao....
Niti ce doci! Da je S. Petrovic dosao kao ozbiljan trener, s njim bi dosli i ozbiljni igraci. Ovako, boja dresa-boja stresa with Samer Naser...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 jun 2016, 11:32

kinosvra je napisao/la:Crnkic trenirao sinoc sa ekipom, a saigraci ne znaju ni da je tu, ni ko je.

Poslije Saida i mazanja oci navijacima izgleda opet se okrenuli talovi igracima.
Sad mozemo ocekivati igrace iz Srbije, Mijanmara, Djevicanskih ostrva, Australije koji su nekad igrali u Milanu, Portu.

Kakav crni Crnkic, koji ce dobar igrac doci iz Ceske i Slovacke u ovaj jad i bijedu...
Predvidjam Harbu broj 2.

Umjesto da se pare od Crnkica usmjere na Sharbinija ili Cvijana oni macke u vreci dovode.

Hajde i zimus je Kramar prošao probu bez da ga je iko vidio, njega ili probu. Nije prvi. :kafa:
Samo Saraj'vo.

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 21 jun 2016, 11:35

Ovdje uvijek ludnica,ovo je sve vise izgubilo smisao,jos par ljudi nesto pokusavaju da pisu,ostalo svadje,rasprave,nerealna ocekivanja...

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 jun 2016, 11:36

PAPE1 je napisao/la:Ovdje uvijek ludnica,ovo je sve vise izgubilo smisao,jos par ljudi nesto pokusavaju da pisu,ostalo svadje,rasprave,nerealna ocekivanja...
Pa nisi ni ti nešto mnogo smisleno napisao u tih svojih 50 postova. :lol:
Samo Saraj'vo.

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 21 jun 2016, 11:39

PAPE1 je napisao/la:Ovdje uvijek ludnica,ovo je sve vise izgubilo smisao,jos par ljudi nesto pokusavaju da pisu,ostalo svadje,rasprave,nerealna ocekivanja...
Pa nisi ni ti nešto mnogo smisleno napisao u tih svojih 50 postova. :lol:
Nisam to ni rekao,mene odmah proglasili kao nekog iz uprave,hehe...

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 21 jun 2016, 11:46

Šetanje ligom ! prvih 15 kola 15 pobjeda gol razlika 30:0 i onda gledat za Evropu kako šta

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 21 jun 2016, 11:50

kinosvra je napisao/la:Crnkic trenirao sinoc sa ekipom, a saigraci ne znaju ni da je tu, ni ko je.

Predvidjam Harbu broj 2.

Za talove i to ne znam, ali jel misliš baš da bi Sharbini igrao pa i približno za pare koje su ponuđene Crnkiću? (iskreno ne znam ni šta se nudilo, već onako kažem). Sharbini ako ima ponude iz Kine, druge Njemačke lige, austrije, arapskih zemalja (a vjerovatno ima) će sigurno prije prihvatiti iste nego doći igrati BH ligu koja je na dnu evropskog fudbala....

Cvijan koji je u januaru bio u pregovorima sa našim klubom (našao sam intervju) je i sam rekao da su mu Arapi ponudili cifru koja je mnogo bolja od ponude iz Kine kao i naše i to nije mogao odbiti (slovenski portali su tad prenosili da smo mu nudili 8000eu)
“Zanimanje Sarajeva je obstajalo, ne pa tudi konkretna ponudba. Za sklenitev dogovora je bilo že prepozno, saj sem Kuvajtčanom že obljubil prihod in nisem želel izigrati dogovora. Imel sem tudi ponudbo s Kitajske, ki pa finančno ni bila tako dobra kot kuvajtska.”

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 21 jun 2016, 12:08

Hocemo li nastaviti srat il' malo pruzit podrsku novim igracima?

Slomiste s crnjakom, pametnice, svi znaju kakav je ko igrac. Dovedes standardnog igraca iz daleko jace lige od nase koji je btw. mlad i opet se nadju dezurni da se poseru po svemu. A kad je utakmica na Kosevu vecina tih pametuje po forumu. Pronaci ce se oni kojim je ovo upuceno.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: belosevic23, napoleon72 i 49 gostiju.