FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- egzodus1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Uprava unutra
- VanCipelic
- Kontakt:
Ne furaj raju bezveze, ni od Cvijanovica se nismo oporavili a uostalom Cvijanovic je klasa za tog famoznog Stenia i njegove famozne jedne sezone u Makedoniji...Zip je napisao/la:Stenio Junior ce nas najvjerovatnije pojacati.
Vjerovatno je uprava odustala od Cvijwnovica zbog njega.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sve pet.batman10 je napisao/la:Ako sam šta izmislio što sam napisao slobodno napiši šta ?Evander je napisao/la:Je li moguce da ima ovako bezobraznih ljudi i je li moguce da ovakvi se nalaze u klubu?
Ne vjerujem sta citam.
Vidimo se na Kosevu prvo kolo

Evander jel ti razumijes da se prepires sa tuzlanskim trolom ? 

S istinom sam davno složio pakt
Ne.ALADINN je napisao/la:Evander jel ti razumijes da se prepires sa tuzlanskim trolom ?
Mislio sam da je jos samo jedan nas

- egzodus1946
- Kontakt:
Bezrezervna podrska upravi
Osim Majkla, ima li iti jedan branitelj uprave sa preko 50 postova i da pise duze od mjesec dana ovdje? 
P.S. Majkl mi je cak i drag. Nije bee¡zuman kao vecina dininih **** koji sa zadatkom ovdje pisu. Majkl ima smisla za humor
Hebi ga, nekad nenamjerno i na svoj racun

P.S. Majkl mi je cak i drag. Nije bee¡zuman kao vecina dininih **** koji sa zadatkom ovdje pisu. Majkl ima smisla za humor

Hebi ga, nekad nenamjerno i na svoj racun

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 21 jun 2016, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.
Otjerao sam jednog batmana sa foruma, morat cu izgleda i ovog novog. Onaj je cak bio i nick po uzoru na mene stavio, batman90! 
@Evander, ima hilmo, ali i on je rekao ako ostanemo bez evrope da mora Dino ici!

@Evander, ima hilmo, ali i on je rekao ako ostanemo bez evrope da mora Dino ici!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Budale 1946
molotovljev al on je prestao sad je na drugom forumuEvander je napisao/la:Osim Majkla, ima li iti jedan branitelj uprave sa preko 50 postova i da pise duze od mjesec dana ovdje?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
po cemu si to zakljucio da mi bi znati.ALADINN je napisao/la:Evander jel ti razumijes da se prepires sa tuzlanskim trolom ?
Slazem se sa Hilmom, mene moze otjerati samo moderacija i niko više nek vam to bude jasno svima.
FKS 1946 !
- Evolution87
- Kontakt:
Stenio pravi igrac, naravno ako je istina. Iako cisto sumnjam.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Neko je ovdje postavio klip od tog Cvijanovica.. Realno, onakav igrac jos zadugo nece zaigrati za Sarajevo. Drago mi je sto se dovodio u vezu s nama. Ali brate, onakav igrac da dodje u ovu vukojebinu od lige, zvuci presmijesno.VanCipelic je napisao/la:Ne furaj raju bezveze, ni od Cvijanovica se nismo oporavili a uostalom Cvijanovic je klasa za tog famoznog Stenia i njegove famozne jedne sezone u Makedoniji...Zip je napisao/la:Stenio Junior ce nas najvjerovatnije pojacati.
IDEMO PONOVO!
Ono, ti pomno pratio njegov nogometni put?Evolution87 je napisao/la:Stenio pravi igrac, naravno ako je istina. Iako cisto sumnjam.
Nije bilo pregovora ni s njim ni s Babovicem.MartinSco je napisao/la:Neko je ovdje postavio klip od tog Cvijanovica.. Realno, onakav igrac jos zadugo nece zaigrati za Sarajevo. Drago mi je sto se dovodio u vezu s nama. Ali brate, onakav igrac da dodje u ovu vukojebinu od lige, zvuci presmijesno.VanCipelic je napisao/la:Ne furaj raju bezveze, ni od Cvijanovica se nismo oporavili a uostalom Cvijanovic je klasa za tog famoznog Stenia i njegove famozne jedne sezone u Makedoniji...Zip je napisao/la:Stenio Junior ce nas najvjerovatnije pojacati.
FKS 1946 !
To ti neko blizak iz uprave rekao?batman10 je napisao/la:Nije bilo pregovora ni s njim ni s Babovicem.MartinSco je napisao/la:Neko je ovdje postavio klip od tog Cvijanovica.. Realno, onakav igrac jos zadugo nece zaigrati za Sarajevo. Drago mi je sto se dovodio u vezu s nama. Ali brate, onakav igrac da dodje u ovu vukojebinu od lige, zvuci presmijesno.VanCipelic je napisao/la: Ne furaj raju bezveze, ni od Cvijanovica se nismo oporavili a uostalom Cvijanovic je klasa za tog famoznog Stenia i njegove famozne jedne sezone u Makedoniji...
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 21 jun 2016, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.
Bas strasan, ne moze Jajalu pertle vezati, a ti ga nahvali kao ono kako se usudjujemo pomisliti da takav igrac dodje.MartinSco je napisao/la:Neko je ovdje postavio klip od tog Cvijanovica.. Realno, onakav igrac jos zadugo nece zaigrati za Sarajevo. Drago mi je sto se dovodio u vezu s nama. Ali brate, onakav igrac da dodje u ovu vukojebinu od lige, zvuci presmijesno.VanCipelic je napisao/la:Ne furaj raju bezveze, ni od Cvijanovica se nismo oporavili a uostalom Cvijanovic je klasa za tog famoznog Stenia i njegove famozne jedne sezone u Makedoniji...Zip je napisao/la:Stenio Junior ce nas najvjerovatnije pojacati.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Napisao sam što sam mislio o upravi i njih vise necu spomenuti.Evander je napisao/la:
To ti neko iz uprave rekao?
FKS 1946 !
Neko je ovdje postavio klip od tog Cvijanovica.. Realno, onakav igrac jos zadugo nece zaigrati za Sarajevo. Drago mi je sto se dovodio u vezu s nama. Ali brate, onakav igrac da dodje u ovu vukojebinu od lige, zvuci presmijesno.[/quote]Ne furaj raju bezveze, ni od Cvijanovica se nismo oporavili a uostalom Cvijanovic je klasa za tog famoznog Stenia i njegove famozne jedne sezone u Makedoniji...
Bas strasan, ne moze Jajalu pertle vezati, a ti ga nahvali kao ono kako se usudjujemo pomisliti da takav igrac dodje.[/quote]

Ma druze, predobar je..
IDEMO PONOVO!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], denimen99, HordasDolacMalta, Lekqqq1921, nedimmmm1337, sekac, Tatamata1946, tutankamon1905 i 41 gost.