Haris Medunjanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

steve-o
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la steve-o » 22 jun 2010, 15:09

ode mudonja u zidove :lol: . ovim sto ga pljuju, mislite li vi stvarno da je njemu stalo do vaseg misljenja ili love koju ce pokupiti u tel avivu?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jun 2010, 15:12

steve-o je napisao/la:ode mudonja u zidove :lol: . ovim sto ga pljuju, mislite li vi stvarno da je njemu stalo do vaseg misljenja ili love koju ce pokupiti u tel avivu?
Ako i tamo trener mu ne bude ''soupak'', pa ga krhne na klupu. :lol: :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 22 jun 2010, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 22 jun 2010, 15:13

Covjek igra fudbal radi biznisa a ne zbog igre, to treba shvatiti i poželiti mu sreću...
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 22 jun 2010, 15:18

harishp je napisao/la:
steve-o je napisao/la:ode mudonja u zidove :lol: . ovim sto ga pljuju, mislite li vi stvarno da je njemu stalo do vaseg misljenja ili love koju ce pokupiti u tel avivu?
Ako i tamo trener mu ne bude ''soupak'', pa ga krhne na klupu. :lol: :mrgreen:
u mudonje svaki trener u karijeri supcina izgleda, nigdje cova da se nadigra kako treba 8-) bude li tako i u tel avivu ode mudonja na svakodnevnu ekskurziju na zapadnu obalu :P

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 22 jun 2010, 15:18

Izvinjavam se na riječima , al' oko potpiše onda je kretenčina mrtva ... i to baš sad naš'o za jevreje odvratne potpisivat . Mada ne vjerujem da će tamo ;)

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 22 jun 2010, 15:36

Pa igrao bi on i u Želji ili Sarajevu da su isti u mogućnosti da mu plate koliko Maccabi. Ljudi, on ne ide tamo zbog političke ideologije kluba, već da prehrani sebe i porodicu, pobogu. Ako to ne možete shvatiti, onda ne znam šta možete.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2010, 15:44

Bečki Kongres je napisao/la:Pa igrao bi on i u Želji ili Sarajevu da su isti u mogućnosti da mu plate koliko Maccabi. Ljudi, on ne ide tamo zbog političke ideologije kluba, već da prehrani sebe i porodicu, pobogu. Ako to ne možete shvatiti, onda ne znam šta možete.
Cuj da prehrani sebe i porodicu, pa yebo ga ti, nije sirotinja. Vec on ima dovoljno para. Stvar je u tome sto ga niko nece, jer je pokazao da je neprofesionalan, ljen, i jednostavno prelos za Primeru. Izraelska liga mu dodje taman za njegov nivo, ali licno ne bi nikad otiso u tu drzavu, svi znamo zasto. Mogo je sigurno otic i u neki srednji holandski klub, ali ide djubre do okupatora i koljaca.

Svakako ga ne treba zvat vise, a sad pogotovo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 jun 2010, 15:45

Medunjanin ako predje u Tel Aviv onda ce i Ibricic u Rubin, Dzeko u Chelsea i Miske u AT. Madrid. Ljudi obicna izmisljnotina i odmah poceli pljuvat po covjeku. Momak 90% ostaje u Spaniji i to sa novim klubom. 8-)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 22 jun 2010, 15:53

Cartman je napisao/la: Cuj da prehrani sebe i porodicu, pa yebo ga ti, nije sirotinja. Vec on ima dovoljno para. Stvar je u tome sto ga niko nece, jer je pokazao da je neprofesionalan, ljen, i jednostavno prelos za Primeru. Izraelska liga mu dodje taman za njegov nivo, ali licno ne bi nikad otiso u tu drzavu, svi znamo zasto. Mogo je sigurno otic i u neki srednji holandski klub, ali ide djubre do okupatora i koljaca.

Svakako ga ne treba zvat vise, a sad pogotovo.
Zašto da igra u Holandiji kada su isti bili poznati kolonizatori? Zašto da igra u Njemačkoj kada znamo šta se dešavalo u Hitlerovo doba? Zašto da pređe u Rusiju kada svi znamo kakav je bio Staljin i kakav je režim uspostavio? Ma daj molim te. Ja stvarno ne znam u čemu je problem?! Hoćemo li pljuvati po Jasminu Hukiću koji je igrao u Izraelu? Stvarno mi niste jasni, ali nikako. Fudbal = biznis, a ne ljubav.

Da se razumijemo, ja ga ne bih zvao u reprezentaciju jer nema kvalitet, a igra na Misketovoj, Pjanićevoj i Ibričićevoj poziciji, a ne zato što će igrati u Izraelu.

Zabranimo i našim košarkašima i odreknimo se istih ukoliko odluče preći u NBA ligu jer Amerika ratuje protiv Avganistana, pa...

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 22 jun 2010, 15:56

meni je najsmjesnije sto je nekome stalo do izraela/palestine a istovremeno kad nasi igraci idu u klubove(galesic u partizan) gdje im navijaci postavljaju transove s likom karadzica to im nesmeta :evil:

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 22 jun 2010, 15:59

Kako se ova raja ovde pali... ma yebo te, kerozin je mala maca za ovo ovdje. :lol: Pa i da ode, sta ima veze. Jedva se doceka neka vijest da bi opleli po ledjima. I ako ode, to je njegov izbor, i treba ga podrzati, ipak je igrac repke. Tim je sasvim solidan, igraju CL ( ne znam za ovu godinu) tako ne vidim cemu tolika negativa.
Bogami ko da je otisao u Fk. Dzerzelez :?
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 25 jun 2010, 08:42

Pa mozda je i on Jevrej...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

Ahmed.S
Kontakt:

Post Postao/la Ahmed.S » 25 jun 2010, 10:58

Nek ide dje mu volja,ah mene volja gdje ga zovu..Pa bolje i GORE nego sjedit u Valjadolidu,,,,

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 jun 2010, 11:09

TI ga nesto posebno volis popljuvat, a koliko sam upratio i ti dijasporce a veci bosanac od svih nas ovdje zajedno!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

BosnianHero
Kontakt:

Post Postao/la BosnianHero » 25 jun 2010, 11:35

majestic24 je napisao/la:Ovo je dokaz da je covjek budala. Bilo bi mu bolje da je potpisao za neki nas klub i bio gospodin u nasim ocima,a ovako ce biti papak i smrad.
oooooooooojjjj ljudi pa zar neko moze nesto ovako napisati......ncncncncncc...

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 25 jun 2010, 11:41

BosnianHero je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Ovo je dokaz da je covjek budala. Bilo bi mu bolje da je potpisao za neki nas klub i bio gospodin u nasim ocima,a ovako ce biti papak i smrad.
oooooooooojjjj ljudi pa zar neko moze nesto ovako napisati......ncncncncncc...
Ma nista to nije sta se sve pisalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rotor Volgograd...

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 25 jun 2010, 11:43

Hahaha ko ce ti jadan igrati za platu od 1000KM???

Daj kani se tih patriotskih osjecaja ne zivi se od tog,i ja bih isto otisao igrati kao i on i biti rahat citav zivot ,a kod nas kad zavrsi karijeru sta bi bio ???
Kita nista vise jaroo,,,
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

blue1987

Post Postao/la blue1987 » 25 jun 2010, 11:52

debilni komentari svuda... kakve to veze ima što ide u Izrael? ljudi smiješni ste i glupi ko k****. ovi vaši komentari nemaju veze sa sportom. lik ide gdje će ga platiti fino i gdje će igrati i to je sasvim normalno. kada nam talenti idu put Srbije, onda je to svima ok, niko se ne buni i ne sere a sad je kao problem

i nenad marković je igrao u Izraelu, pa mu niko nije rekao ni riječ, je li tako? :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jun 2010, 12:32

Ubiće ih u sudijskoj nadoknadi!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 25 jun 2010, 15:29

pile87 je napisao/la:
TI ga nesto posebno volis popljuvat, a koliko sam upratio i ti dijasporce a veci bosanac od svih nas ovdje zajedno!
ja ga pljujem radi ponasanje prema repki prije(a ne sto ide da zaradi u izraelu), ako ti to smeta nemoj citati moje komentare i kraj price. kapiras?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: dedo26 i 28 gostiju.