Zajebah se sto odigrah,nisu ni poceli odma nerviranjeWilly je napisao/la:Sigurno je kiša u pitanju.Tyson87 je napisao/la:Zasto se ovo pomjera pocetak za tennis,je li mozda kisa?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Zajebah se sto odigrah,nisu ni poceli odma nerviranjeWilly je napisao/la:Sigurno je kiša u pitanju.Tyson87 je napisao/la:Zasto se ovo pomjera pocetak za tennis,je li mozda kisa?
Lagano 3-0gaston je napisao/la:Landskrona - KSF Prespa Birlik
Ponedeljak, 20.06.2016. 19:00
Tip: 1
Kvota: 2.10
Landskrona se nalazi u zestokoj borbi za povratak u visi rang.Godinama su igrali, ne samo u drugoj, vec i u prvoj Svedskoj ligi. Očigledno je da zele sto prije da napuste ovu konkurenciju. Iako su porazeni u proslom kolu i dalje su nadomak prve pozicije i direktnog plasmana u visi rang.
Prespa Birlik je iznendjenje dosadasnjeg toka sampionata. Iako su debitanti u ovom rangu takmicenja pokazali su neke zrele igre i nalaze se pri vrhu tabele te imaju samo dva boda manje od protivnika sa kojim se susrecu.Narocito su ubitacni u gostima gdje su osvojili najvise bodova u ligi.
Domacin je perfektan na svom stadionu pa iako mu dolazi najbolji gost u ligi trebali bi da nastave sa takvom formom.
Težak poraz nakon što su vodili i do 10 razlikegaston je napisao/la:Basketball » Argentina Liga
Club Atletico San Lorenzo De Almagro - La Union Formosa
Utorak, 21.06.2016. 02:00
Tip: KP 2
Kvota: 2.90
Iskreno ne razumijem se pretjerano u Argentinsku košarku, ali ovo je finale u kojem San Lorenzo ima 2:0 u seriji.
Prije svega napomenuo bih da su oba meča na terenu Uniona bila na loptu, na posjed. Vrlo neizvjesno dakle. Pritom u regularnom dijelu sezone Union je oba puta savladao San Lorenzo, +5 na strani i čak +10 na svom parketu i donekle mi djeluje itekako mogućim da i večeras opale break i vrate se u igru. Naravno vratiti se iz situacije 0:2 je jako teško ali naprosto nešto mora biti inicijalna kapisla, mogao bi večeras biti takav scenario i meč koji će otići na stranu gostiju. Izgubili su prethodna dva na loptu, ali i dalje imaju te pobjede iz regularnog dijela sezone kao jasan pokazatelj da mogu pobjeđivati u seriji ekipu San Lorenza i zaista smatram da ovdje imamo previsoku kvotu na goste vjerovatno uslijed same činjenice da domaći tim vodi sa 2:0 u seriji.
Ipak, treba naglasiti kako je ovo finale i da naprosto smatram da Lorenzo baš i nije toliko nadmoćna ekipa, statistički nisam stekao takav utisak da bi počistila Union tek tako iz ove serije. Ja ću svakako pokušati sa ovom opcijom jer mi djeluje znatno realnije nego što kvote sugerišu. Mislim da je vrijedno pokušaja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.