BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
do 21:45 po našem otprilike, možda čak i do 22
Pa Edmund na centralnom će i najprije završiti meč, čak prije nego Ward i Dancevic, barem tako sada djeluje 
A nek' i Damir ostane na centralnom da ga možemo gledati na ES.
Ako se ne varam Istomin ovdje brani titulu?

A nek' i Damir ostane na centralnom da ga možemo gledati na ES.
Ako se ne varam Istomin ovdje brani titulu?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ako Edmund ovo zavrsi do pola 9, pocece oko 15 do 9, mogli bi znaci odigrati set najmanje
btw. jedva cekam fakat da vidim ovogodisnjeg Damira kako ce se snaci na travi, onaj mec sa Federerom nam nije mogao puno toga pokazati jer se Damir nista nije pitao, vidjecemo kako ce ici ti njegovi slajsevi i drop shotovi, kao i voleji.
btw. jedva cekam fakat da vidim ovogodisnjeg Damira kako ce se snaci na travi, onaj mec sa Federerom nam nije mogao puno toga pokazati jer se Damir nista nije pitao, vidjecemo kako ce ici ti njegovi slajsevi i drop shotovi, kao i voleji.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 20 jun 2016, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nadamo se da se meč neće završiti večeras, jer bi to značilo da ga je Istomin razbio hah
Ako i bude na centralnom nece ES prenositi,tako sad kaze komentator.
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Ne sumnjam da Damir neće iskontrirati kad svi očekuju debakl hahaha
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nema glupljeg kanala od ES, Sport Klubu se nikad ne bi desilo da ne prenosi mec jer je proslo 8h. Levati
hocel stream bit uopce ?
Pa ima sa drugih terena valjda će onda biti i sa centralnog...grgr je napisao/la:hocel stream bit uopce ?
bit će stream
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Najaviše Damira na Es., a evo komentator završi prenos za danas. Ma SK zakon,kad god mogu ubace ga u program..
Sabrine mi moje!
Ma Eurosport je najgluplji sportski kanal svakako. Fala qrcu pa ce Wimbledon i US Open biti na SK, u jednom trenutku mozes gledati najmanje 3 meca na SK1, SK2 i SK3 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
US Open na SK? Od kad to
Ako se ne varam procito sam negdje da su otkupili prava od ove godine, nisam siguran svakako. Pralica je pricao u nekom intervju cini mi se o tome..
Mec je poceo, izgleda nista ni od streama
Mec je poceo, izgleda nista ni od streama
- RafaGarros9
- Kontakt:
Aaaa to hah pa ja uopste nisam pristao na taj uslov et ako mi postavis da sam ja odobrio tu opkladu trazi od mene sta god + ne pisem vise ovdje..UltraSA je napisao/la:Damir prođe dalje preko Rafe - ne pišeš na ovoj temiRafaGarros9 je napisao/la:Aaaa sta je bilo dogovoreno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Damir ne prođe - nastaviš po svom
Vidi se da si od riječi![]()

Uno.. ma evo bio malo na godisnje pa reko da vidim sta radi stara garda

Zadnja izmjena: remA1, dana/u 20 jun 2016, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Idemo Damireee 

Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Hajdee
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ne moze Damir ovdje nista, trava jbg 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.