FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 20 jun 2016, 17:45

Postavio sam sinoc i jutros pjesmu .
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

zagorski
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 20 jun 2016, 17:46

Majkl je napisao/la:
Burberry46 je napisao/la:Kad potpisuje krilo i stoper?
Dosao je Crnkic,trenirao je danas, ceka papire da zavrsi.Stoper bi trebao ubrzo.
Sta ti je gazda usr'o kod Cvijanovica pa uslijedi onakav demantija?
Edit: jesi li dobio novu ogrlicu od gazde kao nagradu za vjernost?

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 20 jun 2016, 17:47

kengur je napisao/la:
isko1807 je napisao/la:Ohladi malo, pusti ljude da pisu nesta pozitivno, losa sezona bila nije prva, losi potezi uprave svakako ali nije ni prva i zadnja uprava koja je grijesila.
Treba smanjit malo ocekivanja, duple krune, pisanje po sirotinji, setanje ligom to je samo prica za malu djecu, pogledaj unazad par godinai vidjet ces broj titula i osvovjenih duplih kruna i samim time gdje je FK. Sarajevo.
Lp
Hajde ti isko ziv bio nadji nesto pozitvno za prvi tim.
Koliko daleko ici sa smanjenjem ocekivanja. Sta je ispod neosvajanja Evrope. Evo mogu ocekivati da cemo izbjeci borbu za opstanak. Mozemo li ovo prihvatiti - kao ekonomski daleko najjaci klub u drzavi. Ja sam gledao HSV na Kosevu a sada samo da ne ispadnemo u jednoj od najgorih liga Evrope. Svaka ti cast.
Sto se tice prvog tima jedino pozitivno je sto su zaigrali Kadusic, Osmanovic, Catakovic i jos par momaka iz akademije, kao i cinjenica da se razbio "klan". Ostalo nista nije valjalo, mislim na zalaganje pojedinaca, odnos pojedinaca prema terningu, ne profesionalnost npr. Radovac koji je uspio od mega talenta da se sjebe do mrtvog prosjeka itd.
Uprava je sto se tice sportskog dijela totalno zakazala, transferi, odabir trenera, nagomilavanje igraca.
Pozitivno je otvaranje kampa, popravlja se finansijska situacija, nema duga vise, sponzori itd.itd.
Tesko je nama navijacima ugodit. Najbolji dokaz je sta se desilo sa Mehom Kodrom.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 jun 2016, 17:48

Rahma je napisao/la:Tjerate samo ljude sa ove teme, sjebali ste je, zar vam nije dosta?
Ja mislim da ima vec tema o **** upravi, zasto raspravljate ovdje vise o njima?
Prozivas sto neko tjerw ljude sa foruma a šutiš o tome što administracija 'tjera' navijače sa stadiona?

Ko je sad taj Crnkić?

ALADINN
Kontakt:

Post Postao/la ALADINN » 20 jun 2016, 17:49

Mene zanima odakle majkl zna ove stvari koje je iznad evo napisao. Jokera tjeraju sa treninga kad je otisao da vidi Saida a ovaj zna ko sve prisustvuje treningu!?!?

Kako kaze obiteljski i slicni njemu: "drago mi je sto mahala vise nema dodira sa klubom"
FUJ. Ova **** su ciganska mahala!!!

@isko eto klasicni beskicmenjak. Nabijem ja te tvoje sponzore i financije na tuki jesi cuo!!! Ta djeca konu si nabrojao su dobila po tri cetri utakmice, sveukupno kad saberes. Ako te to zafovoljava idi baci se sa tabije
S istinom sam davno složio pakt

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 20 jun 2016, 17:51

SiouxLukavac je napisao/la:
Rahma je napisao/la:Tjerate samo ljude sa ove teme, sjebali ste je, zar vam nije dosta?
Ja mislim da ima vec tema o **** upravi, zasto raspravljate ovdje vise o njima?
Prozivas sto neko tjerw ljude sa foruma a šutiš o tome što administracija 'tjera' navijače sa stadiona?

Ko je sad taj Crnkić?
krilo, 23 godine, zadnja destinacija Slovan Bratislava, bio je standardan i tamo a i prije toga u Ceskoj pa eto vidjet cemo kako ce se pokazati kod nas
Pyro is not a crime !

AliG
Kontakt:

Post Postao/la AliG » 20 jun 2016, 17:55

ALADINN je napisao/la:Mene zanima odakle majkl zna ove stvari koje je iznad evo napisao. Jokera tjeraju sa treninga kad je otisao da vidi Saida a ovaj zna ko sve prisustvuje treningu!?!?

Kako kaze obiteljski i slicni njemu: "drago mi je sto mahala vise nema dodira sa klubom"
FUJ. Ova **** su ciganska mahala!!!

@isko eto klasicni beskicmenjak. Nabijem ja te tvoje sponzore i financije na tuki jesi cuo!!! Ta djeca konu si nabrojao su dobila po tri cetri utakmice, sveukupno kad saberes. Ako te to zafovoljava idi baci se sa tabije
Majkl=Husaric :hmmmmm:
Istina za Vedrana!!!

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 20 jun 2016, 17:56

zagorski je napisao/la:
Rahma je napisao/la:Necu onda imati od koga sta procitati. Otjerali ste ljude sa drugacijim misljenjem od vaseg.
Dosta od mene oko ovoga.
Joj koja nebuloza!
Pa forumi i jesu da ljudi sa RAZLICITIM misljenjima tu pisu i da se po po trebi raspravljaju,verbalno konfrontiraju,razmjenjuju RAZLICITA misljenja itd.,i sl.
I sad neko nekog otjerao zato sto ima drugacije misljenje i isto promovise i brani.
Ali je zanimljiva stvar sto ima pojedinaca koji kadgod udu na forum te momente iskoriste u tome da pokrenu pricu oko uprave i onda kad dobiju odgovore onda kazu slicno ovome sto si ti rekao sada.
Kao prvo ja nisam pokrenuo prvi tu pricu oko uprave, a odgovore ti kao ja, jer se zna ko uvijek prvi popusta.

@Isko, ocigledno smo crne ovce ovdje, jer imamo drugacije misljenje.
Amer Dupovac!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 jun 2016, 17:57

THEC je napisao/la:krilo, 23 godine, zadnja destinacija Slovan Bratislava, bio je standardan i tamo a i prije toga u Ceskoj pa eto vidjet cemo kako ce se pokazati kod nas
To se dovodi kao konkurencija Dulji ili pak zamjena za Dulju, ako bude zamjena onda :lol: :lol:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 20 jun 2016, 17:58

Gledao sam video tog Crnkica i raspit'o se kod jednog našeg fudbalera u Češkoj kakav je bio, dok je igrao protiv njega, kaže ništa posebno, brz jest, al da nije toliko inteligentan igrač :D

ps. Travančića otjrali iz Metalleghe :D
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 20 jun 2016, 18:02

THEC je napisao/la:krilo, 23 godine, zadnja destinacija Slovan Bratislava, bio je standardan i tamo a i prije toga u Ceskoj pa eto vidjet cemo kako ce se pokazati kod nas
To se dovodi kao konkurencija Dulji ili pak zamjena za Dulju, ako bude zamjena onda :lol: :lol:
moze Dulja i na desnu stranu, igrao je to vec

@ledesma furas me ? - pa neki dan im je tek dosao :lol:
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 20 jun 2016, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 20 jun 2016, 18:02

Majkl je dobar :thumbup: . od kad on dosao mene narod ne mrzi vise toliko. :lol:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 jun 2016, 18:09

Zukanovic je napisao/la:Majkl je dobar :thumbup: . od kad on dosao mene narod ne mrzi vise toliko. :lol:
Cimirot na izlaznim vratima PAOKA? Gdje mi mogao nastaviti karijeru?

vanninnelo
Kontakt:

Post Postao/la vanninnelo » 20 jun 2016, 18:11

Rahma je napisao/la:
vanninnelo je napisao/la:UPRAVA NAPOLJE.
DINO ODLAZI.
Mrzimo vas lopovcine jedne
Lopovcine? Slazem se da bas ne rade svoj posao najbolje, ali lopovcine nisu sigurno ;)
Dino Selimovic... lopovcina, licemjer , lazov ...
posrao se na grb FKS , ako je tebi sto se tice toga svejedno , e pa meni nije kao i vecini pravih navijaca FKS, koji zele rezultate na zelenom terenu i postene ljude u upravu, kojim je FKS na prvom mjestu , a ne licni interesi.
Mozda te finansira Dino ili neki iz uprave, pa ih branis. A isti taj Dino je prosle sezone kupovao utakmice, ako zelis i da ti kazem koje i sta javi mi se privatno.
Bit' ćeš opet prvak čest, jedan devet čet'ri šest!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 20 jun 2016, 18:15

isko1807 je napisao/la:
kengur je napisao/la:Hajde ti isko ziv bio nadji nesto pozitvno za prvi tim.
Koliko daleko ici sa smanjenjem ocekivanja. Sta je ispod neosvajanja Evrope. Evo mogu ocekivati da cemo izbjeci borbu za opstanak. Mozemo li ovo prihvatiti - kao ekonomski daleko najjaci klub u drzavi. Ja sam gledao HSV na Kosevu a sada samo da ne ispadnemo u jednoj od najgorih liga Evrope. Svaka ti cast.
Sto se tice prvog tima jedino pozitivno je sto su zaigrali Kadusic, Osmanovic, Catakovic i jos par momaka iz akademije, kao i cinjenica da se razbio "klan". Ostalo nista nije valjalo, mislim na zalaganje pojedinaca, odnos pojedinaca prema terningu, ne profesionalnost npr. Radovac koji je uspio od mega talenta da se sjebe do mrtvog prosjeka itd.
Uprava je sto se tice sportskog dijela totalno zakazala, transferi, odabir trenera, nagomilavanje igraca.
Pozitivno je otvaranje kampa, popravlja se finansijska situacija, nema duga vise, sponzori itd.itd.
Tesko je nama navijacima ugodit. Najbolji dokaz je sta se desilo sa Mehom Kodrom.
Za sportski dio se slazemo. Duga nije bilo od pocetka sezone tako da to nije napredak. Sponzori nisu sportski dio a i Turke je doveo Tan a ne nasa uprava. Meho je najbolji trener koji nas je trenirao i ja mislim. Plakalo je iz Akademije a izgubismo dosta bodova zbog njega. Izgleda da ima talenata ali vidjecemo. Ljudski je nadati se. Ali u sportskom dijelu ima puno razloga da raja nije zadovoljna. Za ocekivanja mi nisi odgovorio koliko nisko da spustamo ocekivanja.

kinosvra
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kinosvra » 20 jun 2016, 18:16

Majkl je napisao/la:
Burberry46 je napisao/la:Kad potpisuje krilo i stoper?
Dosao je Crnkic,trenirao je danas, ceka papire da zavrsi.Stoper bi trebao ubrzo.[/k]

Nije istina da je Crnkic trenirao.
Niko novi nije bio na treningu.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 20 jun 2016, 18:17

ledesma je napisao/la: ps. Travančića otjrali iz Metalleghe :D
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 20 jun 2016, 18:18

Zukanovic je napisao/la:Majkl je dobar :thumbup: . od kad on dosao mene narod ne mrzi vise toliko. :lol:

Znam klub ali necu da kazem sto nije jos 100 % nije klub u ligi petice.

ALADINN
Kontakt:

Post Postao/la ALADINN » 20 jun 2016, 18:23

Zukanovic je napisao/la:

Pa jel dobar klub i pitoma liga uglavnkm?pare transfera nas ne interesuju.
S istinom sam davno složio pakt

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 20 jun 2016, 18:26

Zukanovic je napisao/la:

znaci 100% je liga petice

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.