FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sonpenn
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sonpenn » 20 jun 2016, 14:46

zagorski je napisao/la:Gledam Vardar,i njih neki rus kupio i malo ulozio u klub...evo ljudi bez problema osvajaju titule zaredom i igraju predkolo LP. Vjerovatno ce uskoro i do grupne dogurati.
Gledam njih i pravim paralelu s nama. Mi smo jos bolje mogli napredovati samo da smo imali (malo) sposobnije i postenije ljude.
Po transfermarketu smo mi od njih skuplji iako to nista ne znaci (12,48 Mill. € vs 8,53 Mill. €)
Zadnjih pet godina imaju četri titule a taj Rus tek dvije godine ulaze u njih tako da su i prije njega ulagali u sastav dosta.

Zadnja dva naslova potpisuje Sergej Samsonenko, vlasniku kluba, ruski bogataš koji je prije nešto više od dvije godine odlučio ući u makedonski nogomet nakon što je na njegov pogon rukometni Vardar etablirao se kao jedan od najboljih klubova u Europi.
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 20 jun 2016, 14:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jun 2016, 14:47

edRed je napisao/la:
zagorski je napisao/la:Gledam Vardar,i njih neki rus kupio i malo ulozio u klub...evo ljudi bez problema osvajaju titule zaredom i igraju predkolo LP. Vjerovatno ce uskoro i do grupne dogurati.
Gledam njih i pravim paralelu s nama. Mi smo jos bolje mogli napredovati samo da smo imali (malo) sposobnije i postenije ljude.
Kupio ih je za malo (81.000 eura) a da je uložio malo nije tačno. Lik se obavezao da će svake godine uložiti minimalno 1,5 miliona eura...
Nije da mi je do rasprave, ali kod nas je recimo za prošlu godinu bio više 2 puta veći budžet kume, nije mahalska - sami su izbacili izvještaj. :kafa:
Samo Saraj'vo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2016, 14:50

sonpenn je napisao/la:
Po transfermarketu smo mi od njih skuplji iako to nista ne znaci (12,48 Mill. € vs 8,53 Mill. €)
Zadnjih pet godina imaju četri titule a taj Rus tek dvije godine ulaze u njih tako da su i prije njega ulagali u sastav dosta.

Zadnja dva naslova potpisuje Sergej Samsonenko, vlasniku kluba, ruski bogataš koji je prije nešto više od dvije godine odlučio ući u makedonski nogomet nakon što je na njegov pogon rukometni Vardar etablirao se kao jedan od najboljih klubova u Europi.
Skupji smo a losiji igracki sa puno losijim rezultatima..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 20 jun 2016, 14:51

PitarBordo je napisao/la:
edRed je napisao/la:
Kupio ih je za malo (81.000 eura) a da je uložio malo nije tačno. Lik se obavezao da će svake godine uložiti minimalno 1,5 miliona eura...
Nije da mi je do rasprave, ali kod nas je recimo za prošlu godinu bio više 2 puta veći budžet kume, nije mahalska - sami su izbacili izvještaj. :kafa:
Ma ok sve samo ukazujem na neke info, pa da li bi ti prema spisku volio imati ekipu Vardara umjesto naše trenutne? Jel znaš u što oni ulažu ?

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jun 2016, 14:54

edRed je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
edRed je napisao/la:
Ma ok sve samo ukazujem na neke info, pa da li bi ti prema spisku volio imati ekipu Vardara umjesto naše trenutne? Jel znaš u što oni ulažu ?
Kume nisam ušao u raspravu, samo to što ti kažeš da oni uzimaju titule i igraju evropu jer neko ulaže 1.5 milki € je >2x manje od našeg budžeta, samo toliko. :salut:
Samo Saraj'vo.

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 20 jun 2016, 14:58

Kad pogledam protivnike ovim nasim ekipama u europa ligi dodje mi samo da se bacim sa reflektora na Kosevu, jos bi mi bili nosioci. moj Dino moj...
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 20 jun 2016, 15:31

UPRAVA NAPOLJE!!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

vanninnelo
Kontakt:

Post Postao/la vanninnelo » 20 jun 2016, 15:50

UPRAVA NAPOLJE.
DINO ODLAZI.
Mrzimo vas lopovcine jedne
Bit' ćeš opet prvak čest, jedan devet čet'ri šest!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 20 jun 2016, 16:32

Šta se desaJE ? Ko danas ne dolazi ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 20 jun 2016, 16:40

r3m1 je napisao/la:Kad pogledam protivnike ovim nasim ekipama u europa ligi dodje mi samo da se bacim sa reflektora na Kosevu, jos bi mi bili nosioci. moj Dino moj...
Ne trebas se ti brate bacati sa reflektora, nego treba sa po jednog reflektora baciti Dinu, Kustu, Kantardzica i sa cetvrtog baciti Jesica kao spektakl na kraju... UPRAVO CRKNI!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 20 jun 2016, 16:41

vanninnelo je napisao/la:UPRAVA NAPOLJE.
DINO ODLAZI.
Lopovcine? Slazem se da bas ne rade svoj posao najbolje, ali lopovcine nisu sigurno ;)
Amer Dupovac!

ALADINN
Kontakt:

Post Postao/la ALADINN » 20 jun 2016, 16:43

Zanima me koliko je to dosta, koliko moze stat u obraz kojeg nemaju ovim ljudima?
Sta ako ove godine ne osvojimo titulu, sto je izvjesno sa ovakvim trenerom i ovakvim polovnjacima koji su PONOVO dovedeni. Ako ne osvojimo nista hoce li opet izac u javnost, i tanu rec da je sezona uspjesna, jos ako i izborimo europu..
Koliko im treba da sami odu??? Jer ne znaju radit posao koji su zaduzili! NE ZNAJU!!!! A uz to su lopovi svjetske klase. Sda skola. Napravili svoju privatnu prciju doslovno.

KAD CE BIT DOSTA ???????
S istinom sam davno složio pakt

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 jun 2016, 16:44

Rahma je napisao/la:
vanninnelo je napisao/la:UPRAVA NAPOLJE.
DINO ODLAZI.
Lopovcine? Slazem se da bas ne rade svoj posao najbolje, ali lopovcine nisu sigurno ;)
Zbog cega ne rade svoj posao kako treba onda?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 20 jun 2016, 16:45

Uskoro dobre pare dolaze od Cimirota. ;)

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 20 jun 2016, 16:48

Da Bog da ni marka ne stigne, sve dok su ovi u klubu.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 20 jun 2016, 16:52

Tjerate samo ljude sa ove teme, sjebali ste je, zar vam nije dosta?
Ja mislim da ima vec tema o **** upravi, zasto raspravljate ovdje vise o njima?
Amer Dupovac!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 jun 2016, 16:53

Zukanovic je napisao/la:Uskoro dobre pare dolaze od Cimirota. ;)
I sta to meni kao samo navijacu Sarajeva znaci,sto nam to uopste govoris!?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2016, 16:55

zagorski je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:Uskoro dobre pare dolaze od Cimirota. ;)
I sta to meni kao samo navijacu Sarajeva znaci,sto nam to uopste govoris!?
Najbolji ekonomski klub u BiH a i sire. :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ALADINN
Kontakt:

Post Postao/la ALADINN » 20 jun 2016, 16:55

Rahma je napisao/la:Tjerate samo ljude sa ove teme, sjebali ste je, zar vam nije dosta?
Ja mislim da ima vec tema o **** upravi, zasto raspravljate ovdje vise o njima?
Ti uzivas u majklovom optimizmu. Fino. Uzivas u nebulozama koje iznosi lik koji je posle utakmice sa Rudarom 1:1 pricao kako ce sarajevo bit prvak i lozio raju.

Da imalo volis klub i ti bi tjerao kugu a ne slijepo posmatrao.
S istinom sam davno složio pakt

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 20 jun 2016, 16:56

ALADINN je napisao/la:Zanima me koliko je to dosta, koliko moze stat u obraz kojeg nemaju ovim ljudima?
Sta ako ove godine ne osvojimo titulu, sto je izvjesno sa ovakvim trenerom i ovakvim polovnjacima koji su PONOVO dovedeni. Ako ne osvojimo nista hoce li opet izac u javnost, i tanu rec da je sezona uspjesna, jos ako i izborimo europu..
Koliko im treba da sami odu??? Jer ne znaju radit posao koji su zaduzili! NE ZNAJU!!!! A uz to su lopovi svjetske klase. Sda skola. Napravili svoju privatnu prciju doslovno.

KAD CE BIT DOSTA ???????
Obraza nema! Dosta im nece nikada biti a jedinoTan moze to rijesiti. Oni su svjesni toga i to maximalno koriste a ja mislim da im je noga nakon sljedece sezone svakako i da duplu krunu osvojimo. Pohlepa je bolest neizljeciva! To je bolest ovog profila kjudi koji su na vlasti i u drzavi i u klubu. Sreca nam je samo pa je Tan skupstina. Ovi su dobili jos jednu sansu da unaprijede sportski sektor a na ovaj nacin ga nece unaprijediti sigurno i zato im je noga u narednih gidinu dana, siguran sam 100%! Ovo sto rade preko menadzera i igraca je samo da uzmu sto vise dok ne dobiju pedalu... Zivim za taj dan!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98 i 11 gostiju.