BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17
Sloboda ako prodje na kipar Omonia.. Sreca pa cemo vidjeti Evrope geografski 

Kad se Sloboda domogne treceg pretkola 

Dobro smo prošli sa ovim ždrijebom za drugo pretkolo, samo još ostaje izbaciti izraelceSignore je napisao/la:Kad se Sloboda domogne treceg pretkola

Jesmo ovo nosioci u drugom pretkolu ako bi prošli zbog preuzimanja koef? Nešto i nisu zvučne ekipe na drugoj strani
Nad tobom sunce najljepše sja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Sloboda ako prodje na kipar Omonia.. Sreca pa cemo vidjeti Evrope geografski

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Prije će Poljaci ujediniti Mostar, nego Bake i Čovke. 

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
-
- Kontakt:
Ako se dokopamo 3. pretkola nekim cudom, ne gine nam gostovanje na Aljasku.
U playoffu bi u Kinu išliNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ako se dokopamo 3. pretkola nekim cudom, ne gine nam gostovanje na Aljasku.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Biti ce ovo borba za zivot, sve nase ekipe mogu proci, a mogu i ispasti. Svakoj samo treba cvrstine i sto manje kikseva i glupih golova. Ovo se sve prolazi na cvrstu odbranu ..
Niste bili nositelji. Omonia je nositelj. Da vam bi proci zidove i imate izgledne sanse, cak bih rekao vece nego protiv Beitarapinoglavi je napisao/la:Dobro smo prošli sa ovim ždrijebom za drugo pretkolo, samo još ostaje izbaciti izraelceSignore je napisao/la:Kad se Sloboda domogne treceg pretkola![]()
Jesmo ovo nosioci u drugom pretkolu ako bi prošli zbog preuzimanja koef? Nešto i nisu zvučne ekipe na drugoj strani
Ja govorim za ovaj dio grada koji ima navijacku tradiciju od 1981. Ovi novokomponovani ne znaju nista.fukara1919 je napisao/la:Čuj niko nije dobro prošao, kako su Grobari prošli ?Bliss je napisao/la:Mislim da se navijaci Legije i ultrasi nece bas puno mrziti, slicne su ideologije, mislim da ce se vecina huligana Legije htjeti obracunati s Red Army-ijem posto su oni bas anti-antifa. Zanimljivo uglavnom. Znao se Mostar uvijek nositi s tim huligancicima iz drugih gradova i drzava. NIko nije dobro prosao ovdje.
Zadnja izmjena: Bliss, dana/u 20 jun 2016, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Jel ono Beitar ima one navijace sto su zidovski radikali ? Jos kad skontaju s kim igraju, moglo bi i tu biti nesto zanimljivo, osim ako ih nisam zamijenio sa nekim drugim zidovskim timom.
1942 1983 2001
Što će reći da se namješta židovima da idu što daljeSignore je napisao/la:Niste bili nositelji. Omonia je nositelj. Da vam bi proci zidove i imate izgledne sanse, cak bih rekao vece nego protiv Beitarapinoglavi je napisao/la:Dobro smo prošli sa ovim ždrijebom za drugo pretkolo, samo još ostaje izbaciti izraelceSignore je napisao/la:Kad se Sloboda domogne treceg pretkola![]()

Ti suGiancarlo je napisao/la:Jel ono Beitar ima one navijace sto su zidovski radikali ? Jos kad skontaju s kim igraju, moglo bi i tu biti nesto zanimljivo, osim ako ih nisam zamijenio sa nekim drugim zidovskim timom.

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Giancarlo je napisao/la:Jel ono Beitar ima one navijace sto su zidovski radikali ? Jos kad skontaju s kim igraju, moglo bi i tu biti nesto zanimljivo, osim ako ih nisam zamijenio sa nekim drugim zidovskim timom.
Nego, gdje igraju Radnik, Siroki i Zrinjski 1. utakmicu ?
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Nisi pogriješio.Giancarlo je napisao/la:Jel ono Beitar ima one navijace sto su zidovski radikali ? Jos kad skontaju s kim igraju, moglo bi i tu biti nesto zanimljivo, osim ako ih nisam zamijenio sa nekim drugim zidovskim timom.
Rasisti na kvadrat.
Ali neće biti problema,gostovanja su apsolutno nemoguća,pa čak i za bogatog Hazmira.
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Onaj ko ode u Izrael svaka mu cast, haj sto je predaleko i preskupo ali sto i vizu moras vadit 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- HNKBranitelj
- Kontakt:
Dobili ste po glavi i vi grobari, samo je razliak u tome sto ste vi dobili deset puta po glavi od ultrasa a oni jednomfukara1919 je napisao/la: Čuj niko nije dobro prošao, kako su Grobari prošli ?

sta bi neki dan na luckom mostu kada ste cekali ultrase da se vrate sa turnira vtb, pa ste dobili batina i bjezali preko luckog mosta, al trojica su ostala lezat, jesi i ti bio ??Bliss je napisao/la:
Ja govorim za ovaj dio grada koji ima navijacku tradiciju od 1981. Ovi novokomponovani ne znaju nista.
HNK Branitelj Mostar 1992
-
- Kontakt:
Ovo podgrupa MUP HNK?HNKBranitelj je napisao/la:Dobili ste po glavi i vi grobari, samo je razliak u tome sto ste vi dobili deset puta po glavi od ultrasa a oni jednomfukara1919 je napisao/la: Čuj niko nije dobro prošao, kako su Grobari prošli ?
sta bi neki dan na luckom mostu kada ste cekali ultrase da se vrate sa turnira vtb, pa ste dobili batina i bjezali preko luckog mosta, al trojica su ostala lezat, jesi i ti bio ??Bliss je napisao/la:
Ja govorim za ovaj dio grada koji ima navijacku tradiciju od 1981. Ovi novokomponovani ne znaju nista.
-
Da,da podgrupa MUP HNK sa bengalkama i topovskim vidim imaš mašala IQWolfOfWallStreet je napisao/la:Ovo podgrupa MUP HNK?HNKBranitelj je napisao/la:Dobili ste po glavi i vi grobari, samo je razliak u tome sto ste vi dobili deset puta po glavi od ultrasa a oni jednomfukara1919 je napisao/la: Čuj niko nije dobro prošao, kako su Grobari prošli ?

[quote="HNKBranitelj"
Hajde nek se izjasni neko od RA po ovom pitanju??? Sta je bilo na luckom mostu?????

sta bi neki dan na luckom mostu kada ste cekali ultrase da se vrate sa turnira vtb, pa ste dobili batina i bjezali preko luckog mosta, al trojica su ostala lezat, jesi i ti bio ??[/quote]Bliss je napisao/la:
Hajde nek se izjasni neko od RA po ovom pitanju??? Sta je bilo na luckom mostu?????

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.