BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

NeshaFCB
Kontakt:

Re: BiH klubovi u UEFA takmičenjima 2016/17

Post Postao/la NeshaFCB » 20 jun 2016, 14:01

pasica je napisao/la:
Gdje si ti vidio da je neko bjezao po gradu? Ono poljaka sto se usudilo doci do grada zavrsilo je na KUM-u. Onima koji su odsjedali u Vogosci, momcu su dosli na crtu (sto je vise nego sto bi iko od vas imao muda), tu je bilo dobrog belaja gdje su oni ipak izasli nesto jaci (mislim da je oko 11 njihovih zaglavilo naspram nasih 18) i svaka im cast. Al brate ono nisu navijaci, ono su masine, zivot im se svodi na to.

Mislim da su ultrasi u prednosti ako im ovi dodju u grad, nama da su dosli u grad gdje bi mi logicno bili brojcano puno mocniji, drugacije bi se zavrsilo. Ovako, nije bas veselo uci s njima u sukob :mrgreen:

Demantuje te.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 20 jun 2016, 14:06

Sta me ima demantovati video na youtubu? Smijesan si, pogledaj novinske izvjestaje o povrijedjenim, potvrdice ti se ovo sto sam napisao. Video snimljem u Vogosci u trenutku jednog od povlacenja (da si ikad ucestvovao u necemu slicnom, znao bi da to ide tamo vamo), a i fino sam rekao da su tu ljudi bili jaci. Na kraju, imas njihov izvjestaj, procitaj, nece ti skoditi.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 20 jun 2016, 14:09

Malo gledam na mapi grad Stara Zagoru i poprilicno to uredno izgleda, kao da nisu u Bugarskoj.
Grad je na ravni, stadioni su van grada, cak i univerzitet je van grada, pored ovog glavnog stadiona se nalaze jos dva pomocna i jos neki objekt.
Nisam ni sumnjao da po pitanju infrastrukture bolje stoje od nas.

WolfOfWallStreet
Kontakt:

Post Postao/la WolfOfWallStreet » 20 jun 2016, 14:09

FliX je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:
FliX je napisao/la:Zrinja dobio najtezeg protivnika (po mom misljenju) u ovom momentu i mislim realno da nece proci, ali bi zelio da ne bude debakl.
Sto se navijacke scene tice, vidim mnogi pisu kako su Legijini navijaci huligani i tako to, sto je naravno i istina, ali treba se znat da smo mi u Bosni prosli rat. Necu sad o ovome detaljisat ali pametnom dosta.
Prosli su i Sarajlije rat, pa su opet morali bjezat od onih stereoidnih majmuna po svom gradu :mrgreen:
Od Mostara će trafika ostat samo, to je najveći poljski olos, koji ne voli svoj tim al zato mu zivot MMA
Necu branit Sarajelije, ali bili su nespremni i to se bas i nije u gradu desilo al eto.. kasnije se od policije nije moglo ni desit..
Zrinja ima lekciju iz Sarajeva i mislim da ce bolje proci, a u krajnju ruku bice tu polcije i iz Sirokog, i uvijek onako hladno mogu upucati kojeg navijaca.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 20 jun 2016, 14:10

Zrinjski se raspada kako se misle suprotstaviti Legiji....i Karacic odlazi u Tursku.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jun 2016, 14:12

pasica je napisao/la:Sta me ima demantovati video na youtubu?
Ne raspravljaj se sa ovim nacionalistom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 20 jun 2016, 14:13

Al imam osjecaj da ce Sloboda popusit veliku kaznu zbog Palestine :mrgreen:

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 20 jun 2016, 14:14

solinas je napisao/la:Zrinjski se raspada kako se misle suprotstaviti Legiji....i Karacic odlazi u Tursku.
:urnebes: :urnebes:

Čuj raspada!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 20 jun 2016, 14:17

imam neki osjecaj da ce poljaci opet posjetiti Sarajevo :cool:
Zadnja izmjena: elamalakia, dana/u 20 jun 2016, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 20 jun 2016, 14:17

ASD je napisao/la:Malo gledam na mapi grad Stara Zagoru i poprilicno to uredno izgleda, kao da nisu u Bugarskoj.
Grad je na ravni, stadioni su van grada, cak i univerzitet je van grada, pored ovog glavnog stadiona se nalaze jos dva pomocna i jos neki objekt.
Grad je toliko dobar da je sve van grada :lol:
Nad tobom sunce najljepše sja

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 20 jun 2016, 14:17

pasica je napisao/la:Sta me ima demantovati video na youtubu? Smijesan si, pogledaj novinske izvjestaje o povrijedjenim, potvrdice ti se ovo sto sam napisao. Video snimljem u Vogosci u trenutku jednog od povlacenja (da si ikad ucestvovao u necemu slicnom, znao bi da to ide tamo vamo), a i fino sam rekao da su tu ljudi bili jaci. Na kraju, imas njihov izvjestaj, procitaj, nece ti skoditi.
Pusti ih murija blokirala Hordama da im stigne pojačanje u Vogošću nego ono momaka što je u Vogoši bilo držali koliko su mogli, a držali su vrhunski preko satipol. Znamo šta je bilo sa onom petoricom što su zašli u centar grada.
SRETAN BROJ - 1725

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 20 jun 2016, 14:17

PiazzaGrande je napisao/la:
solinas je napisao/la:Zrinjski se raspada kako se misle suprotstaviti Legiji....i Karacic odlazi u Tursku.
:urnebes: :urnebes:

Čuj raspada!
Gluposti,odlazi vam par iskusnih igraca vas je napustilo uz to i reprzentativni golman odlazi...Sta je smijesno
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 20 jun 2016, 14:19

pinoglavi je napisao/la:
ASD je napisao/la:Malo gledam na mapi grad Stara Zagoru i poprilicno to uredno izgleda, kao da nisu u Bugarskoj.
Grad je toliko dobar da je sve van grada :lol:
Tako i treba da bude.
Stadioni, Univerziteti, Bolnice i fabrike moraju biti van grada.
Skole, domove zdravlja i igralista treba drzati u gradu.
Da je Bogdom i u TZ tako.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 20 jun 2016, 14:20, ukupno mijenjano 1 put.

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 20 jun 2016, 14:19

WolfOfWallStreet je napisao/la:
FliX je napisao/la:
BadrHari je napisao/la: Prosli su i Sarajlije rat, pa su opet morali bjezat od onih stereoidnih majmuna po svom gradu :mrgreen:
Od Mostara će trafika ostat samo, to je najveći poljski olos, koji ne voli svoj tim al zato mu zivot MMA
Necu branit Sarajelije, ali bili su nespremni i to se bas i nije u gradu desilo al eto.. kasnije se od policije nije moglo ni desit..
Zrinja ima lekciju iz Sarajeva i mislim da ce bolje proci, a u krajnju ruku bice tu polcije i iz Sirokog, i uvijek onako hladno mogu upucati kojeg navijaca.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Mislim da se navijaci Legije i ultrasi nece bas puno mrziti, slicne su ideologije, mislim da ce se vecina huligana Legije htjeti obracunati s Red Army-ijem posto su oni bas anti-antifa. Zanimljivo uglavnom. Znao se Mostar uvijek nositi s tim huligancicima iz drugih gradova i drzava. NIko nije dobro prosao ovdje.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

POLITICAR
Kontakt:

Post Postao/la POLITICAR » 20 jun 2016, 14:20

pobacaće ih pastrmka u neretvu
sporcki podpis

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 20 jun 2016, 14:20

pasica je napisao/la:Sta me ima demantovati video na youtubu? Smijesan si, pogledaj novinske izvjestaje o povrijedjenim, potvrdice ti se ovo sto sam napisao. Video snimljem u Vogosci u trenutku jednog od povlacenja (da si ikad ucestvovao u necemu slicnom, znao bi da to ide tamo vamo), a i fino sam rekao da su tu ljudi bili jaci. Na kraju, imas njihov izvjestaj, procitaj, nece ti skoditi.

dobro poslušaj

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2016, 14:23

NeshaFCB je napisao/la:
pasica je napisao/la:
Gdje si ti vidio da je neko bjezao po gradu? Ono poljaka sto se usudilo doci do grada zavrsilo je na KUM-u. Onima koji su odsjedali u Vogosci, momcu su dosli na crtu (sto je vise nego sto bi iko od vas imao muda), tu je bilo dobrog belaja gdje su oni ipak izasli nesto jaci (mislim da je oko 11 njihovih zaglavilo naspram nasih 18) i svaka im cast. Al brate ono nisu navijaci, ono su masine, zivot im se svodi na to.

Mislim da su ultrasi u prednosti ako im ovi dodju u grad, nama da su dosli u grad gdje bi mi logicno bili brojcano puno mocniji, drugacije bi se zavrsilo. Ovako, nije bas veselo uci s njima u sukob :mrgreen:

Demantuje te.
Ne demantuje nego ti si veoma glupa osoba. Da li ti znas razliku izmedju Vogosce i Sarajeva? Poljaci su ovdje bili izbodeni i prebijeni te su zavrsili na KUM-u. Oni nisu spavali ovdje nego po drugim gradovima i jedan dio je spavao u Vogosci. Tamo su bili momci koji nisu odavde i bilo ih je veoma malo naspram Poljaka. Greska je bila napasti ih a bili su dosta dosta brojniji te fizicki jaci. Policija je blokirala put ljudima iz Sarajeva koji su htjeli doci na ''okrsaj'' jer su rekli da ce oni srediti to sami te da nas ne smiju pustiti u Vogoscu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

WolfOfWallStreet
Kontakt:

Post Postao/la WolfOfWallStreet » 20 jun 2016, 14:24

Ta ce oni, kad je brat Pastrmka baco auta u Vislu....

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 20 jun 2016, 14:24

Mislim da se navijaci Legije i ultrasi nece bas puno mrziti, slicne su ideologije, mislim da ce se vecina huligana Legije htjeti obracunati s Red Army-ijem posto su oni bas anti-antifa. Zanimljivo uglavnom. Znao se Mostar uvijek nositi s tim huligancicima iz drugih gradova i drzava. NIko nije dobro prosao ovdje.[/quote]
Čuj niko nije dobro prošao, kako su Grobari prošli ?

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 20 jun 2016, 14:26

Eto prilike da se dvije strane Mostara dokazu da mogu zajedno zivjeti :zviz:

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.