FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ledesma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ledesma » 20 jun 2016, 09:32

Ma nije se uopšte ni pregovaralo sa Goranom! Vidim u klubu a i većina je zadovoljna našim veznim redom, tako da možda dođe jedan za klupe, da može zamijeniti Mikela :D A ovaj demant je normalan, jer ovdje na forumu ublehe napišu ime, i odmah mediji počnu o tome naglabat(na osnovu insajdera s foruma), i normalno počinje da se kontaktira klub u vezi tog igrača, i valjda ovim našim to više dojadilo, i počeli demantovati, i da nas spuštaju na zemlju, i daju nam jasne smjernice za iduću sezonu i očekivanja... :)
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

ALADINN
Kontakt:

Post Postao/la ALADINN » 20 jun 2016, 09:34

ledesma je napisao/la:Ma nije se uopšte ni pregovaralo sa Goranom! Vidim u klubu a i većina je zadovoljna našim veznim redom, tako da možda dođe jedan za klupe, da može zamijeniti Mikela :D A ovaj demant je normalan, jer ovdje na forumu ublehe napišu ime, i odmah mediji počnu o tome naglabat(na osnovu insajdera s foruma), i normalno počinje da se kontaktira klub u vezi tog igrača, i valjda ovim našim to više dojadilo, i počeli demantovati, i da nas spuštaju na zemlju, i daju nam jasne smjernice za iduću sezonu i očekivanja... :)
Reci da se zajebavas molim te?!

Pa MILION imena se spomenulo i spomenuce se se jos ovde i u portalima, hoces rec da ce svako ime demantovat????
Koga su jos demantovali? Koji to klub na svijetu izlazi sa demantom o interesovanju za igraca, ZBOG DOBROBITI BH FUDBALA, na sluzbenoj stranici????
S istinom sam davno složio pakt

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 20 jun 2016, 09:41

ledesma je napisao/la:Ma nije se uopšte ni pregovaralo sa Goranom! Vidim u klubu a i većina je zadovoljna našim veznim redom, tako da možda dođe jedan za klupe, da može zamijeniti Mikela :D A ovaj demant je normalan, jer ovdje na forumu ublehe napišu ime, i odmah mediji počnu o tome naglabat(na osnovu insajdera s foruma), i normalno počinje da se kontaktira klub u vezi tog igrača, i valjda ovim našim to više dojadilo, i počeli demantovati, i da nas spuštaju na zemlju, i daju nam jasne smjernice za iduću sezonu i očekivanja... :)
i onda u nedelju u 22 slijedi demant.. probudi se ba jarane :lol:

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 20 jun 2016, 10:04

Tako je! Sad bi neko na silu pisao da se pregovaralo sa Goranom... :facepalm:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 jun 2016, 10:39

Stvarno ne kontam pricu oko cvijanovica , ne znam cemu frka oko svega imamo sasvim solidan tim treba nam stoper ,krilo i mozda jos jedan vezni . cemu frka oko cvijanovica?

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 20 jun 2016, 11:02

Sad ce izbaciti demant da nisu tacna piskaranja po forumu, ne treba nam stoper.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 jun 2016, 11:15

Mislio sam da će nakon ovog neki progledati, ali haman neki su terminalno slijepi. :kafa:
Samo Saraj'vo.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 20 jun 2016, 11:16

PitarBordo je napisao/la:Mislio sam da će nakon ovog neki progledati, ali haman neki su terminalno slijepi. :kafa:
Ne vjerujem da je do ociju, prije ce biti da je do obraza.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 20 jun 2016, 11:32

Kad ce biti objavljeni moguci protivnici u Europi?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 jun 2016, 11:35

Besic je napisao/la:Kad ce biti objavljeni moguci protivnici u Europi?
Imas na temi sloboda

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 jun 2016, 11:54

joker90 je napisao/la:Pa sta se ovo desava??? Sutra kad demantuju Nike, ostaje Hadalj!
Kakav nike ba, pored slikanja svih pojacanja sa haadom , nove trening opreme.... Izuzetno neko hoce nekakvu euforiju na silu a bit ce samo kontra-efekat...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordoakapitar

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordoakapitar » 20 jun 2016, 12:02

PitarBordo je napisao/la:Mislio sam da će nakon ovog neki progledati, ali haman neki su terminalno slijepi. :kafa:
Isto sam pomislio, ali kad sam vidio koliko ima slijepih, odustao sam od namjere da to i napisem jer ce odmah krenuti hajka na "pljuvace", gadjenje teme itd. Ova trojica iz uprave su debelo zakuhala i zaglibila i daj boze da se na njima kola i slome da ne strovale i klub jos vise nego sto su ga strovalili...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 jun 2016, 12:08

Mislim da s haad imamo ugovor i sljedecu sezonu ,ne znam odakle info za Nike bezveze neko lupi i svi to uzmu da je to tako. Imamo mi problema nema potrebe da ih jos i izmisljamo evo oko cvijanovica se pravi cirkus a niko ne zna prave informacije ,klasicno mahalanje.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 20 jun 2016, 12:44

pasica je napisao/la:Sad ce izbaciti demant da nisu tacna piskaranja po forumu, ne treba nam stoper.

:rol: :rol:
Sarajevo ljubavi moja.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 20 jun 2016, 12:45

ALADINN je napisao/la:
Reci da se zajebavas molim te?!

Pa MILION imena se spomenulo i spomenuce se se jos ovde i u portalima, hoces rec da ce svako ime demantovat????
Koga su jos demantovali? Koji to klub na svijetu izlazi sa demantom o interesovanju za igraca, ZBOG DOBROBITI BH FUDBALA, na sluzbenoj stranici????
Izašao je demant 2013 za Isakovića

http://s.c.s.p.o.r.t.ba/vijest/49365
Sarajevo zainteresovano za Aladina Isakovića

Datum: 2013-01-23 13:36:01
Za Aladina Isakovića, 27-godišnjeg veznjaka, koji je proteklih pola godine bio bez kluba, interesovanje je pokazalo Sarajevo, saznaje S.C.s.p.o.r.t.ba. Bordo klub je oslabljen na sredini terena, nakon što je klub napustilo nekoliko igrača.
Isaković, nakon što se razišao s Čelikom na kraju prošle sezone, dogovorio je uslove ugovora sa njemačkim SV Heimstettenom, međutim sva potrebna papirologija nije mogla biti riješena, tako da je 27-godišnji veznjak pauzirao pola godine.

Prema saznanjima našeg portala Isaković je kontaktiran od strane čelnika bordo kluba, međutim zbog finansijskih problema moguće je da transfer neće biti realziovan. Ukoliko Isaković ne dođe na Koševo, karijeru će nastaviti gotovo sigurno u redovima Travnika.

FK Sarajevo
Ovim putem Fudbalski klub Sarajevo želi demantovati pisanje medija da je zainteresovano za igrača Aladina Isakovića, te da je, navodno, finansijski aspekt dogovora problem. FK Sarajevo nije imao u planu razgovore sa ovim igačem, niti su obavljeni sa njim, te ovim putem pozivamo sve ostale igrače i njihove zastupnike da se ne koriste medijima za podizanje cijena svojim klijentima dezinformacijama u kojima u kontekst dovode najveći klub u Bosni i Hercegovini.
SRETAN BROJ - 1725

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 20 jun 2016, 12:57

U Mostaru opet svi za Velez navijaju, poljaci in d haus
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 20 jun 2016, 13:12

zlo87 je napisao/la:U Mostaru opet svi za Velez navijaju, poljaci in d haus

Hehehehe

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 jun 2016, 14:23

Gledam Vardar,i njih neki rus kupio i malo ulozio u klub...evo ljudi bez problema osvajaju titule zaredom i igraju predkolo LP. Vjerovatno ce uskoro i do grupne dogurati.
Gledam njih i pravim paralelu s nama. Mi smo jos bolje mogli napredovati samo da smo imali (malo) sposobnije i postenije ljude.

senad82
Kontakt:

Post Postao/la senad82 » 20 jun 2016, 14:32

zagorski je napisao/la:Gledam Vardar,i njih neki rus kupio i malo ulozio u klub...evo ljudi bez problema osvajaju titule zaredom i igraju predkolo LP. Vjerovatno ce uskoro i do grupne dogurati.
Gledam njih i pravim paralelu s nama. Mi smo jos bolje mogli napredovati samo da smo imali (malo) sposobnije i postenije ljude.
Slabo si gledao koliko i gdje je taj rus ulozio

Sent from my iPhone using Tapatalk
F.K. SARAJEVO

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 20 jun 2016, 14:42

zagorski je napisao/la:Gledam Vardar,i njih neki rus kupio i malo ulozio u klub...evo ljudi bez problema osvajaju titule zaredom i igraju predkolo LP. Vjerovatno ce uskoro i do grupne dogurati.
Kupio ih je za malo (81.000 eura) a da je uložio malo nije tačno. Lik se obavezao da će svake godine uložiti minimalno 1,5 miliona eura...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler i 32 gosta.