Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Reci da se zajebavas molim te?!ledesma je napisao/la:Ma nije se uopšte ni pregovaralo sa Goranom! Vidim u klubu a i većina je zadovoljna našim veznim redom, tako da možda dođe jedan za klupe, da može zamijeniti MikelaA ovaj demant je normalan, jer ovdje na forumu ublehe napišu ime, i odmah mediji počnu o tome naglabat(na osnovu insajdera s foruma), i normalno počinje da se kontaktira klub u vezi tog igrača, i valjda ovim našim to više dojadilo, i počeli demantovati, i da nas spuštaju na zemlju, i daju nam jasne smjernice za iduću sezonu i očekivanja...
i onda u nedelju u 22 slijedi demant.. probudi se ba jaraneledesma je napisao/la:Ma nije se uopšte ni pregovaralo sa Goranom! Vidim u klubu a i većina je zadovoljna našim veznim redom, tako da možda dođe jedan za klupe, da može zamijeniti MikelaA ovaj demant je normalan, jer ovdje na forumu ublehe napišu ime, i odmah mediji počnu o tome naglabat(na osnovu insajdera s foruma), i normalno počinje da se kontaktira klub u vezi tog igrača, i valjda ovim našim to više dojadilo, i počeli demantovati, i da nas spuštaju na zemlju, i daju nam jasne smjernice za iduću sezonu i očekivanja...
Tako je! Sad bi neko na silu pisao da se pregovaralo sa Goranom...ledesma je napisao/la:Ma nije se uopšte ni pregovaralo sa Goranom! Vidim u klubu a i većina je zadovoljna našim veznim redom, tako da možda dođe jedan za klupe, da može zamijeniti MikelaA ovaj demant je normalan, jer ovdje na forumu ublehe napišu ime, i odmah mediji počnu o tome naglabat(na osnovu insajdera s foruma), i normalno počinje da se kontaktira klub u vezi tog igrača, i valjda ovim našim to više dojadilo, i počeli demantovati, i da nas spuštaju na zemlju, i daju nam jasne smjernice za iduću sezonu i očekivanja...
Ne vjerujem da je do ociju, prije ce biti da je do obraza.PitarBordo je napisao/la:Mislio sam da će nakon ovog neki progledati, ali haman neki su terminalno slijepi.
Imas na temi slobodaBesic je napisao/la:Kad ce biti objavljeni moguci protivnici u Europi?
Kakav nike ba, pored slikanja svih pojacanja sa haadom , nove trening opreme.... Izuzetno neko hoce nekakvu euforiju na silu a bit ce samo kontra-efekat...joker90 je napisao/la:Pa sta se ovo desava??? Sutra kad demantuju Nike, ostaje Hadalj!
Isto sam pomislio, ali kad sam vidio koliko ima slijepih, odustao sam od namjere da to i napisem jer ce odmah krenuti hajka na "pljuvace", gadjenje teme itd. Ova trojica iz uprave su debelo zakuhala i zaglibila i daj boze da se na njima kola i slome da ne strovale i klub jos vise nego sto su ga strovalili...PitarBordo je napisao/la:Mislio sam da će nakon ovog neki progledati, ali haman neki su terminalno slijepi.
pasica je napisao/la:Sad ce izbaciti demant da nisu tacna piskaranja po forumu, ne treba nam stoper.
Izašao je demant 2013 za IsakovićaALADINN je napisao/la:Reci da se zajebavas molim te?!ledesma je napisao/la:Ma nije se uopšte ni pregovaralo sa Goranom! Vidim u klubu a i većina je zadovoljna našim veznim redom, tako da možda dođe jedan za klupe, da može zamijeniti MikelaA ovaj demant je normalan, jer ovdje na forumu ublehe napišu ime, i odmah mediji počnu o tome naglabat(na osnovu insajdera s foruma), i normalno počinje da se kontaktira klub u vezi tog igrača, i valjda ovim našim to više dojadilo, i počeli demantovati, i da nas spuštaju na zemlju, i daju nam jasne smjernice za iduću sezonu i očekivanja...
Pa MILION imena se spomenulo i spomenuce se se jos ovde i u portalima, hoces rec da ce svako ime demantovat????
Koga su jos demantovali? Koji to klub na svijetu izlazi sa demantom o interesovanju za igraca, ZBOG DOBROBITI BH FUDBALA, na sluzbenoj stranici????
zlo87 je napisao/la:U Mostaru opet svi za Velez navijaju, poljaci in d haus
Slabo si gledao koliko i gdje je taj rus uloziozagorski je napisao/la:Gledam Vardar,i njih neki rus kupio i malo ulozio u klub...evo ljudi bez problema osvajaju titule zaredom i igraju predkolo LP. Vjerovatno ce uskoro i do grupne dogurati.
Gledam njih i pravim paralelu s nama. Mi smo jos bolje mogli napredovati samo da smo imali (malo) sposobnije i postenije ljude.
Kupio ih je za malo (81.000 eura) a da je uložio malo nije tačno. Lik se obavezao da će svake godine uložiti minimalno 1,5 miliona eura...zagorski je napisao/la:Gledam Vardar,i njih neki rus kupio i malo ulozio u klub...evo ljudi bez problema osvajaju titule zaredom i igraju predkolo LP. Vjerovatno ce uskoro i do grupne dogurati.
Gledam njih i pravim paralelu s nama. Mi smo jos bolje mogli napredovati samo da smo imali (malo) sposobnije i postenije ljude.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.