Jel to "gračanička mačka" ponovo dolazi na stadion 7 AprilGracanicaAA je napisao/la:Moguce da smo odustali od golmana iz Rudara Kaknja, ali pregovaramo sa bivsim igracem Bratstva Hamzabegovicem.

Moderator/ica: GracanicaAA
Jel to "gračanička mačka" ponovo dolazi na stadion 7 AprilGracanicaAA je napisao/la:Moguce da smo odustali od golmana iz Rudara Kaknja, ali pregovaramo sa bivsim igracem Bratstva Hamzabegovicem.
Ja se nadam da dolazi.7aprildomemoj je napisao/la:Jel to "gračanička mačka" ponovo dolazi na stadion 7 AprilGracanicaAA je napisao/la:Moguce da smo odustali od golmana iz Rudara Kaknja, ali pregovaramo sa bivsim igracem Bratstva Hamzabegovicem.
Gdje ce brziGracanicaAA je napisao/la:Kao sto sam i pisao prije. Brzi, Hujic, Stjepanovic napustili Bratstvo.
Hmmmm Diatta bi mogao ostati.
Vamacrvenobijeli je napisao/la:Gdje ce brziGracanicaAA je napisao/la:Kao sto sam i pisao prije. Brzi, Hujic, Stjepanovic napustili Bratstvo.
Hmmmm Diatta bi mogao ostati.
Dodaj u tu ekipu i Maida Jaganjca.GEC je napisao/la:AKTUELNOSTI IZ BRATSTVA -DO SADA SAMO ODLASCI - OSAM IGRAČA NAPUŠTA EKIPU
POTVRĐENI ODLASCI:
- Elbis Šabić;
- Kenan Hujić;
- Anel Salibašić
- Benjamin Šehić;
- Adnan Alihodžić.
NAJVJEROVATNIJE NAPUŠTAJU EKIPU:
- Mladen Stjepanović;
-Aleksandar Pantić;
- Ermin Huseinbašić;
cesc4 je napisao/la:Panta ostaje!
Ko su ti igraci gdje su igraliatomskisDesna je napisao/la:Subic i Redzic blizu dolaska.
Gdjesu prije igrali malo opis siriatomskisDesna je napisao/la:Subic i Redzic blizu dolaska.
Nuce dovodi Subica iz Lokomotive igra stopera, a ovaj Redzic igra u napadu i igrao je za Radnicki, Budućnost i Most iz Češke.MAGIRUS je napisao/la:Gdjesu prije igrali malo opis siriatomskisDesna je napisao/la:Subic i Redzic blizu dolaska.
Kako smo ga mogli pustiti??GEC je napisao/la:Edo Vehabović se vraća u Bratstvo
Trenutno korisnika/ca: successminator i 5 gostiju.