Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

Arnelv52
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Arnelv52 » 19 jun 2016, 16:25

Ako ništa makar je sada kraj svim špekulacijama da Flamini ostaje.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 jun 2016, 16:49

Prcija pokazala jos jednom gdje kotira u svijetu fudbala, igrac zvani one season wonder ima 29 godina i posljednju priliku da napravi veliki transfer i radije bira daostane u strasnom Leicesteru nego da predje u Arsenal :rol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 19 jun 2016, 18:10

Meni je super sto je smecar odbio transfer. Sad samo da Wenger tresne lovu za pravog WC-spica.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 19 jun 2016, 18:26

Pretpostavljam Cavania?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 19 jun 2016, 20:01

Gunner4 je napisao/la:Pretpostavljam Cavania?
Ne znam. Neka nadje nekog, to mu je posao. Griezmann, Lewa, Benzema...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 jun 2016, 20:32

Ja bi najradije Griezmana ali bolje i Cavani nego precijenjena belgijska bukva Lukaku ili Vardy.

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 19 jun 2016, 20:36

Ma nece Griezman nigdje, Psg ostao na Cavaniju samo ne vjerujem da ce ga prodati. Jedino ako Real klepi Lewu pa da mi uzmemo Benzemu.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 19 jun 2016, 20:44

Ne treba nama niko kad se preseravamo ovdje, lafo sve naše mete gore od trenutnih napadača, nek nam baš niko ne dodje Welbza čekamo da odigramo bar pola sezone da valja :salut:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 19 jun 2016, 21:01

cavani potpisuje novi ugovor s psg-om i vjerojatno su mu obećali da će konačno igrati centralnog špica tak da ništa od njega ,plus psg dovodi vjerojatno i lacazettea :kafa: spominje se sad titan sturridge,taman pojačanje za voajerovu bolnicu :kafa: nevidim koji bi to ozbiljan špic opće pomislio da dolazi u voajerovu prćiju,na kraju će jedino voajerku ostati šansa da dovede nekog velikog potencijala koji bi jednog dana mogao postati top 5 špic na svijetu :kafa:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 jun 2016, 23:02

Seaman je napisao/la:cavani potpisuje novi ugovor s psg-om i vjerojatno su mu obećali da će konačno igrati centralnog špica tak da ništa od njega ,plus psg dovodi vjerojatno i lacazettea :kafa: spominje se sad titan sturridge,taman pojačanje za voajerovu bolnicu :kafa: nevidim koji bi to ozbiljan špic opće pomislio da dolazi u voajerovu prćiju,na kraju će jedino voajerku ostati šansa da dovede nekog velikog potencijala koji bi jednog dana mogao postati top 5 špic na svijetu :kafa:
Naravno i ja nisam optimista po pitanju vrhunskog napdaca cak i da ovaj voajer odluci da kesira nekoga ala Griezman realno smijesni Vardy te odbija kako onda ocekivati da ti Griezman, Cavani ili Beznema htjeti preci? Mislim da ce se dovesti neki prosjek spic neko ala Vardy te cijene otprilike ili mozda cak niko i ne dodje uglavnom mozad je to i bolje jer je evidentno da Arsenal ni iduce sezone nece nista napraviti ni u EPL a kamoli LP tako da je odlazak voajera poslije 13-e sezone neuspjeha zaredom izvjestan. Bitno je dovesti neko jako trenersko ime poslije ove spodobe neko trenersko ime koje ce biti privlacno vrhunskim igracima jer kao sto vidimo voajeru nijedan top igrac nece htjeti da predje kad ga jedan VArdy odbija kud ces dalje :rol:

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 20 jun 2016, 14:00

Seaman je napisao/la:cavani potpisuje novi ugovor s psg-om i vjerojatno su mu obećali da će konačno igrati centralnog špica tak da ništa od njega ,plus psg dovodi vjerojatno i lacazettea :kafa: spominje se sad titan sturridge,taman pojačanje za voajerovu bolnicu :kafa: nevidim koji bi to ozbiljan špic opće pomislio da dolazi u voajerovu prćiju,na kraju će jedino voajerku ostati šansa da dovede nekog velikog potencijala koji bi jednog dana mogao postati top 5 špic na svijetu :kafa:
gabriel jesus

Sent from my iPhone using Tapatalk

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 20 jun 2016, 15:39

BigBigBang je napisao/la: kao sto vidimo voajeru nijedan top igrac nece htjeti da predje kad ga jedan VArdy odbija kud ces dalje :rol:
prema voajeroljupcima top igrač je šiptarski proljev :kafa: kao da je došao viera ili redondo iz najboljih dana :rol: a već na polovini sezone će bit standardno kmečanje od istih :lol:

Torres_9 je napisao/la: gabriel jesus

Sent from my iPhone using Tapatalk

ode on u city ili uefalonu :kafa: čak i icardi je za voajera nedostupan :kafa:

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 20 jun 2016, 18:01

Prvo za Vardy se jos ne zna nista. On je mozda vec i potpisao?

Drugo, ako je i odbio, pa sta? Njegove licne razloge ne mozes da poistovjecujes sada sa svim igracima! I Sirer je odbio United. Da li to znaci da je United tih 90tih bio prcija?
Cazorla, Ozil, Sanchez, Cech. Cetiri vrhunska igraca za 4 godine, svake po jedan. Ne sumnjam da ce i ove godine doci zvjerka neka?

Paja kralj iz 3 utakmice na EURU zakljuci da ce pekar biti flop?! :tokralju:
Po toj logici i Griezmann je ne flop nego Park a ti ga ovdje pretsavljas kao da se Henry povampirio...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 jun 2016, 19:01

Zasto ej Griezman flop donio pobjedu kad je najvise trebalo dok je trabant Panjoud fulao sve zivo? Cazorla nije vrhunski igrac, nijedan top tim ga nikad nije zelio! Cech nije imao kud osim u Arsenal a Ozil i Sanchez pa vidis to su igraci koji su se zayebali i bas iz njihovog iskustva nijedan top igrac ne zeli u Arsenal. Cuj pa sta, pa yebote VArdy te odbije igrac koji ima 29 godina i kojem je ovo jedina i posljednja sansa za veliki transfer ti ga trazis i nece da ti dodje on te odbije. Sta drugo ocekivati nego da te igraci ala Griezman, Beznema itd odbijaju? Jer Arsenal je srozao ugled nijedan top igrac nece kod voajera, zato vjerujem da i nisu pokusavali dovesti IBru koji bi nekako bio logican izbor, igrac koji je pobjednik, vodja i koji je osvajao titule svugdje, ima iskustvo i jos klase iako u godinama 3 puta bolji od Panjouda. Dakle vjerujem da ako su ga kontaktirali da ih je otkantao jer prije ce otici kod Mourinha u United koji neigra LP nego kod voajera jer zna da ce prelaskom u Arsenal potpisati da do kraja karijere nista veliko nece osvojiti.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 20 jun 2016, 19:06

E
To
Na
Ma

DRAX LE RAAAA DRAXLERAAAAA! :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 20 jun 2016, 22:05

AA23 je napisao/la:E
To
Na
Ma

DRAX LE RAAAA DRAXLERAAAAA! :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz:
to ti moj drug marsal javio :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 20 jun 2016, 23:17

topnik1 je napisao/la:
AA23 je napisao/la:E
To
Na
Ma

to ti moj drug marsal javio :mrgreen:

Naravno svaka čast dojava 100% svima ga preporučujem najbolji insider :thumbup:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 jun 2016, 23:19

Preporuči me pichkama kakvim ili kurwama, šta me ovdje po forumu preporučuješ. :kafa:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 20 jun 2016, 23:26

Marsal je napisao/la:Preporuči me pichkama kakvim ili kurwama, šta me ovdje po forumu preporučuješ. :kafa:
to prepusti meni :mrgreen:
Moye tetka od ove moje 53 god nije bas puno presla bila samo dva puta udavana al ajd nije ono dole djiritnjak nece se potrositi,ima svicarske papire i volila bi da je pukne kakav sto ima velku obrezanu cunu , :mrgreen:
Mozel jarane ,ako je stara naci cemo kakvu mladju :D
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 jun 2016, 23:28

Joj ebemu mater da je makar 43 :bow:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.