NBA draft
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
-
- Kontakt:
Re: NBA draft
Ima li gdje konačan spisak ko ide od Evropljana na ovogodišnji draft?
Zna li se šta za Atića,Karahodžića?
Zna li se šta za Atića,Karahodžića?
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
[youtube][/youtube]
Ovaj mi se cini kao neko ko bi mogao biti kradja drafta...A i ono je sto trazimo u igracu, da zeli da igra za nas, a ovaj spominje kako bi mu to bilo ispunjenje sna. Vidi se po igri da ima ogromnu zelju i volju za radom, ponasanjem me podsjeca na Westbrooka malo(ne uporedjujem ga sa istim da se odma ogradim), cudi me da ga nema na mock draftovima, iako je 93'...
[youtube][/youtube]
Ovaj mi se cini kao neko ko bi mogao biti kradja drafta...A i ono je sto trazimo u igracu, da zeli da igra za nas, a ovaj spominje kako bi mu to bilo ispunjenje sna. Vidi se po igri da ima ogromnu zelju i volju za radom, ponasanjem me podsjeca na Westbrooka malo(ne uporedjujem ga sa istim da se odma ogradim), cudi me da ga nema na mock draftovima, iako je 93'...
[youtube][/youtube]
Following up Valentine knee medical report we 1st reported Mon, considered similar to B.Roy: Cartilage damage in both knees, right is worse.
Uh,definitivno red flag.
Uh,definitivno red flag.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Desavalo se koliko se sjecam, Steve Francis je odbio Grizzlije pa su ga draftovali i odmah razmijenili. Bilo je takvih slucajeva jos, ali eto to mi prvo pada na pamet.MARKObl je napisao/la:Kakva je mogućnost Simmonsa da odbije filu, da li je to uopšte moguće
Uglavnom, i pored svih naklapanja i misljenja novinara, Phila definitivno uzima Simmonsa a Lakersi Ingrama.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Michigan State and NBA draft prospect Denzel Valentine has cartilage damage in both knees. #redflagged #draftstockplummeting
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Ovaj Simmons ce biti bust, imam takav osjecaj. Nece biti kao Bennet al ni blizu fransiznog igraca ili ovih predvidjanja koja mu se daju.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
-
- Kontakt:
Interesanto ne želi 'workout' ni sa jednom ekipom.Momak je atleta i sve ali loš šuter brate.I ja se bojim da će biti bust,a realno ova draft generacija je slaba.Meni nekako najdraži igrači,oni za koje smatram da mogu napraviti nešto u NBA su: Kris Dunn,Budy Hield(uporedio bih ga sa Bookerom sa prošlog drafta),Juan Hernangomez i Thon Maker(srednjoškolac jeste ali ja mu vjerujem).
I ja bih uvijek Ingrama uzeo prije njega.BIHfan je napisao/la:Ovaj Simmons ce biti bust, imam takav osjecaj. Nece biti kao Bennet al ni blizu fransiznog igraca ili ovih predvidjanja koja mu se daju.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ova godina je nikakva što se tiće prospekta, Simmons je hajpan previše npr. ima sljedeće godine boljih igrača koji su rijetko spominjani. Ali taj 2017 NBA draft ce biti historijski, moje mišljenje. Npr. ima Josh Jackson je nešto kao mix McGradya i Wigginsa, a ima se u lutriji nekih 5 plejeva od kojih svaki ima potencijal da bude all-star. Uglavnom, ove godine ce ispratiti cisto radi reda i onda sljedeca godina je puno zanimljivija. Inace bih volio da Bender ode u Sunse, mislim da bi tu izrastao u dobrog igraca i sa Bookerom gradio mladi nukleus te ekipe.
-
- Kontakt:
Tačno tako,slijedeća godina će biti odlična što se tiče prospekta...Pored pomenutog Jacksona svakako tu su Tatum,Giles,Fultz,onda ima onaj Ukrajinac što igra za Kansas Sviatoslav My... Ne znam napisati a ne da mi se tražiti sadZiggs je napisao/la:Ova godina je nikakva što se tiće prospekta, Simmons je hajpan previše npr. ima sljedeće godine boljih igrača koji su rijetko spominjani. Ali taj 2017 NBA draft ce biti historijski, moje mišljenje. Npr. ima Josh Jackson je nešto kao mix McGradya i Wigginsa, a ima se u lutriji nekih 5 plejeva od kojih svaki ima potencijal da bude all-star. Uglavnom, ove godine ce ispratiti cisto radi reda i onda sljedeca godina je puno zanimljivija. Inace bih volio da Bender ode u Sunse, mislim da bi tu izrastao u dobrog igraca i sa Bookerom gradio mladi nukleus te ekipe.

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kawhi je napisao/la:I ja bih uvijek Ingrama uzeo prije njega.BIHfan je napisao/la:Ovaj Simmons ce biti bust, imam takav osjecaj. Nece biti kao Bennet al ni blizu fransiznog igraca ili ovih predvidjanja koja mu se daju.
Naravno.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Sinocne predstave LeBrona i Draymonda su samo novi pokazatelj koliko su all-rounderi na forward pozicijama korisni svakom timu. Igraci koji svojom raznovrsnosti i fizickom prednosti u odnosu na rivala mogu svom timu doprinositi na mali milion nacina.
Simmons vec po dolasku u NBA ce moci doprinositi na slican nacin (ne tim intenzitetom naravno), a s obzirom kakav talent posjeduje, mogao bi biti nesto jako posebno u ovoj ligi. U dresu Sixersa nadam se

Simmons vec po dolasku u NBA ce moci doprinositi na slican nacin (ne tim intenzitetom naravno), a s obzirom kakav talent posjeduje, mogao bi biti nesto jako posebno u ovoj ligi. U dresu Sixersa nadam se

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- IlCapitano
- Kontakt:
This morning Philadelphia 76ers informed camp of Ben Simmons he would be taken No. 1 in NBA Draft, league **** tell @clevelanddotcom.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
od Bostona do Sacramenta, svi pikovi su "na prodaju"...Izgleda da je bas toliko slab draft, da nije toliko razlika izmedju recimo #7 i #15, pa Denver gleda da unovci 7. sto bolje, kao i ostali timovi..
Iskreno, ne pratim te potencijale.. ali prije bih rekao, gledajuci timove, da vecina jednostavno hoce gotovog igraca koji odma moze doprinijeti.. Boston, Kingsi, Pelicansi, Toronto, Bucksi, Magic, Jazz.. nemaju oni sta cekati mladog igraca da se razvije. Sve su to ili PO ekipe ili ekipe koje sledece sezone moraju ici na PO.JHam je napisao/la:od Bostona do Sacramenta, svi pikovi su "na prodaju"...Izgleda da je bas toliko slab draft, da nije toliko razlika izmedju recimo #7 i #15, pa Denver gleda da unovci 7. sto bolje, kao i ostali timovi..
@HankMoody , pisao sam ja na drugoj temi danas.. projektovan je kao peti ili sesti pik.
-
- Kontakt:
Re: NBA draft o
Realno Simmonsu je bolje da ide u Evropu nego kod ovakvih 76ersa.Doći će od naredne sezone tu još Embiid i Šarić vjerovatno ali ekipa neće biti ništa bolja nego prošle sezone.Okafora će također trejdati tu nema dileme.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
U pravu si.dscile je napisao/la:pisao sam ja na drugoj temi danas.. projektovan je kao peti ili sesti pik.HankMoody je napisao/la: Koji je Budy Hield projektovan?
nbadraft.net #5
draftexpress.com #5
si.com #6
Nadam se samo da ga Boston nece uzeti

bosnianbeast23 je napisao/la:Realno Simmonsu je bolje da ide u Evropu nego kod ovakvih 76ersa.Doći će od naredne sezone tu još Embiid i Šarić vjerovatno ali ekipa neće biti ništa bolja nego prošle sezone.Okafora će također trejdati tu nema dileme.
Evropa

Covjek je potencijalni 1 pick. Kakva crna evropa

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ispravljeno.JHam je napisao/la:Izgleda da je bas toliko slab draft, da nije toliko razlika izmedju recimo #3 i #66,

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.