Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 24 jun 2010, 19:54

@Devil ja bas to htio napisat.Strasan igrac

@sammy City dvaput vidio grupnu fazu LP i to prije trista godina i ti meni nesta pricas cccc
Rođen s tobom da budem

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 24 jun 2010, 21:26

ako mislite na wellingtona silvu on je davno potpisao samo nije mogao doci jer nema 18 godina inace je dobar igrac i vec uveliko igra u flumineseu...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jun 2010, 21:30

e2_ze je napisao/la:ako mislite na wellingtona silvu on je davno potpisao samo nije mogao doci jer nema 18 godina inace je dobar igrac i vec uveliko igra u flumineseu...
Igra ali u juniorima Fluminensea a ne u provm timu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 24 jun 2010, 21:43

Devil je napisao/la:
e2_ze je napisao/la:ako mislite na wellingtona silvu on je davno potpisao samo nije mogao doci jer nema 18 godina inace je dobar igrac i vec uveliko igra u flumineseu...
na wikipedi-i pise da ima 4 nastupa i 1 gol za fluminense ... :)

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 24 jun 2010, 22:30

Navijac polukluba kao sto je City pise o Arsenalu hahahahaha Manchester City tragikomicno hahahaha

Arsenal dominira!
Dio Arsenala

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jun 2010, 22:46

e2_ze je napisao/la:
Devil je napisao/la:
na wikipedi-i pise da ima 4 nastupa i 1 gol za fluminense ... :)
Ma znam kakav je on pratim ja brazilsku ligu jer igraju tekme u odlicnom terminu od 23.30 ili 01:00,pa se da pogledati.
Malac je veliki talenat,bas kao sto tu i pise odigrao je nekih 4-5 tekmi u ligi i jednu u kupu,od toga je 3 poceo sa klupe i ualzeo u drugom poluvremenu.Ono sto se da primeteti je da se radi o velikom talentu koji se moze razviti u vrhunskog igraca.
Ne sumnjam da ce Wenger od njega da napravi klasnog igraca.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 24 jun 2010, 23:16

Devil je napisao/la: Ma znam kakav je on pratim ja brazilsku ligu jer igraju tekme u odlicnom terminu od 23.30 ili 01:00,pa se da pogledati.
Malac je veliki talenat,bas kao sto tu i pise odigrao je nekih 4-5 tekmi u ligi i jednu u kupu,od toga je 3 poceo sa klupe i ualzeo u drugom poluvremenu.Ono sto se da primeteti je da se radi o velikom talentu koji se moze razviti u vrhunskog igraca.
Ne sumnjam da ce Wenger od njega da napravi klasnog igraca.
ma gledao sam i ja nesto malo dok je bilo na rtrs-u ako nije ... sad vise ne ... ma znam da je talenat i trebao bi dobiti sansu ako ne u EPL dobiti ce je sigurno u carling cupu tu ionako mladji igraju i ako ga povrede zaobidju moglo bi biti nesto od njega ..
[youtube][/youtube]
btw ima ludu porodicu :)

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 24 jun 2010, 23:33

Bendtner: 3 - A pathetic showing from the Arsenal striker who was completely toothless in attack. His lacklustre performance was symbolised by his abject attempt from a free kick at the start of the second period and his booking for petulant dissent. Perhaps he had the same lunch as Sorensen as his movement was almost non-existent. Denmark have more chance of winning the World Cup than Bendtner does of becoming the best striker in the world.

KLOC DOMINIRA :!:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 jun 2010, 23:38

Uredu je, otvori temu o City-u i tamo piši o njemu, ovoje tema o Arsenalu. City možda ima ambicije al hočel' osvojit to ćemo da vidimo...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 24 jun 2010, 23:39

Ambicije za osvajanje
sta si ti ovdje ...forumska luda :?
Rođen s tobom da budem

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 jun 2010, 23:41

Paja je zakon :!: :!: :!:

Paja dominira
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 24 jun 2010, 23:42

manchester city je klub koji je pokazao umijece dovodjenja igraca kad su uspjeli dovesti 6 spiceva a odbrana im i dalje ostala sranje i isto tako kad ih tottenham uspije poniziti na njihovom terenu ne zasluzuju uopste da se nadaju dobrom plasmanu...
@genghis nick dominira...

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 25 jun 2010, 00:03

semmy je napisao/la: Dominantno nema šta :mrgreen:

@ Harry_90 Kakav je to komentar :?

@e2_ze Svakome se desi isfur, poraz, pad i slično. Hajde navedi jedan klub da nije dozivio poraz neki težak i to recimo kod kuće. Evo recimo naprimjer Arsenal kad ga je Messi isprašio sa "čvrkom" jel to po tvojoj teoriji znaci da netrebaju se Topnici nadati ništa što se tiče Lige Prvaka!?
pa ne kazem ja to nego u najbitniju utakmici u zadnjih 100 godina jer toliko nisu osvojili oni su ponizeni, a vidi arsenal je izgubio od messia vanzemaljca igraca najboljeg na svijetu i to toliko i nije ponizenje jos uzimajuci u obzir ko nije igrao sve u arsenalu dok city od onakvog tottenhama izgubio... pa samo da je l'pool bio malo bolji ni city ni tottenham ne bi vidjeli borbe za CL a ne da igraju CL...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 jun 2010, 00:11

semmy je napisao/la:
Genghis je napisao/la:Bendtner: 3 - A pathetic showing from the Arsenal striker who was completely toothless in attack. His lacklustre performance was symbolised by his abject attempt from a free kick at the start of the second period and his booking for petulant dissent. Perhaps he had the same lunch as Sorensen as his movement was almost non-existent. Denmark have more chance of winning the World Cup than Bendtner does of becoming the best striker in the world.

KLOC DOMINIRA :!:

@ Harry_90 Kakav je to komentar :?
vidis da se izvaljuje,merak citat njegove postove :mrgreen: uvijek me oraspolozi sa komentarima.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 25 jun 2010, 12:54

Ja sam ubijedjen da je ovo Moneybayor koji pise pod nickom @semmy. Jedino je on jos u stanju napisati/izreci ovakvu glupost. Samo ne znam kako ovako dobro nauci bosanski.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 25 jun 2010, 13:06

Manchester City pa kakav je to smijesan klub ma to nije ni klub to je arapska fransiza.

Bendtner najbolji igrac danske na svjetskom prvenstvu, nije on kriv sto nema upotrebljive lopte od Danskih levata iz veznog reda!

Bendy dominira!
Dio Arsenala

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 26 jun 2010, 00:10

semmy je napisao/la:Da, upravu si, jer Arsenal dominira.
Dobro si skonto :ugeek:
Rođen s tobom da budem

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 jun 2010, 04:13

Dali stvarno,ali bas stvarno vi fanovi Arsenala smatrate Bendtnera kvalitetnim igracem i igracem koji ce postati svjetska klasa u buducnosti,ili ga vec sada smatrate takvim :o
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 26 jun 2010, 10:58

Dylan Dog je napisao/la:Dali stvarno,ali bas stvarno vi fanovi Arsenala smatrate Bendtnera kvalitetnim igracem i igracem koji ce postati svjetska klasa u buducnosti,ili ga vec sada smatrate takvim :o
druze samo rijetki,vecina ga naciva klocem retardom al kad je neko upora i dosadan..jbg,.,pametniji popusta.. ;)
da ne bude zabune.,trenutno.,,je takav.,.a kakav ce bit.,,za 2-3 god....samo Bog zna.,, :mrgreen:
Zadnja izmjena: ___Benny___, dana/u 26 jun 2010, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 26 jun 2010, 11:04

Dylan Dog je napisao/la:Dali stvarno,ali bas stvarno vi fanovi Arsenala smatrate Bendtnera kvalitetnim igracem i igracem koji ce postati svjetska klasa u buducnosti,ili ga vec sada smatrate takvim :o
Da nije klasa nebi igrao u velikanu kao sto je Arsenal

Bendy dominira
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.