Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Ponos Torina
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Ponos Torina » 23 jun 2010, 14:18

sarajlija89 je napisao/la:Neizvjesna budućnost Candreve

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /1510.html

Candreva je veliki potencijal i misljenja sam da bi se trebalo i moralo naci ovih jbenih 7 miliona eura :| :roll: ....

Kolarov: Super sto me hoce Juve

http://www.juvefans.info/vijesti.php?su ... m=&ucat=2&

dobar je kolarov,pogotovo prema naprijed,traze ga i inter i real...al vargas je igrac koji nam treba na toj poziciji :| :roll: Pa hoce li dovest i jedno pravo pojacanje.... :|

Ajde ba vise krasica da zavrsimo...vidjecete danas kakv je to igrac..mislim vec ste vidjeli al eto :mrgreen:

Ja sam tog momka upratio prije 2-3 sezone...i vec tad sam znao da ce biti veliki igrac..ako ga ne uzmemo zalicemo
On je za mene Nedved 2 odavno ga pratim,kako je Nedved otisao ja ga zelim u Juventusu....

Drago mi je da je Trkac i Borac poput Pepe-a u Timu Juventusa! :D
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 23 jun 2010, 18:27

vi morate da shvatite par stvari, prvu stvar da je Moggi odavno van Juventusa i da je posle Moggia bio veliki i nenad*ebivi Alesio Secco.. ko iole prati Juve zna ko je i kakav je Secco, jedna recenica "Ranieri mi je rekao da zeli Poulsena a ne Xabi Alonsa.. Jer Poulsen je brzi od njega".. oba i Xabi i Poulsen su bili sredjeni, samo smo mi trebali odabrati koga.. Iaquinta nije polovnjak, taj igrac zabije u skoro svakoj tekmi gol, a takvi igraci nisu polovnjaci.. polovnjaci su tipa Amauri koji u dvije sezone zabiju 13 golova.. a Iaquinta je cisti rezervni igrac.. sto se tice tih napadaca, ima ih jako puno od kojih je Juve bolji.. Ranieri, Ferrara, Zac.. uporedite sa Del Neri.. amateri vs trener koji je jednu Sampdoriju doveo do LP.. mislim da nema smisla raspravljati.. i meni je Del Neri jako los izbor, ali je 10000x bolji od Ferrare, Zaca i Thinerkmana.. prelazni rok jos nije ni poceo kako treba, cekajte zavrsetak SP-a.. tek su dovedeni Martinez, Pepe ( samo Camoranesi i Giovinco u ovom timu su krila, a Camo ce najvjerovatnije napustiti klub.. ) i dovest ce se jos Krasic i tako da bude 4 jako dobra krila.. sto se tice golmana, Storaria.. shvatite da Buffon nije umro niti se povukao, vec je povrijedjen na 6 mjeseci.. mozda malo i vise.. prvi golman ce biti Maninger, a Storari je doveden kao zamjena Maningeru, zasto? zato sto se desavalo i ove sezone da i Gigi i Maninger budu povrijedjeni i tada nam je branio allmighty Chimenti.. lik ima 47 godina..

dovest ce se brojni igrac, tek je poceo prelazni rok.. Krasic je najvjerovatnije nas igrac samo se ceka da se vrati sa SP-a i da malo mamu ebe Rusima i bit ce nas.. Krasicu je ostala jos jedna godina ugovora i lagano on moze im reci da ugovor nece produzavati i da je najbolje da ga odma prodaju.. jer CSKA planira da Krasicu ugovor produzi i onda bi Krasica mogli dobiti samo za +25 miliona.. doci ce i novi napadaci, sad vam nista ne mozemo reci jer nije kao Secco taraba da svima prica koga cemo dovesti, Marotta radi pametno, brzo i u tisini..

@Google, šššš!
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 jun 2010, 18:35

Marotta dobro radi,s obzirom koliko su mu para dali,Secco je milione spiskao za "jednu noc" :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 jun 2010, 21:14

Tiago i Grosso u Atl.Madrid,ne spominje se Forlan,vjerovatno samo ova dvojica u jednom pravcu :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 jun 2010, 15:48

Gallas odbio Juventusovu ponudu

Branič Arsenala i francuske nogometne reprezentacije William Gallas (32) odbio je prvotnu ponudu talijanskog giganta Juventusa.

Gallasu ugovor s Arsenalom istječe krajem lipnja, te je najvjerojatniji scenarij onaj prema kojem će napustiti redove londonskog kluba.

Prema L'Equipeu, iz Juventusa su Gallasu ponudili dvogodišnji ugovor uz godišnju plaću od dva milijuna eura, što je on odbio rekavši da želi najmanje dvostruko.

Takva vijest dolazi dan nakon što je Gallasov agent Etienne Mendy u talijanskim medijima izjavio da bi njegov klijent "bio sretan da zaigra za Juventus".

Interes za angažmanom francuskog reprezentativca pokazali su i Panathinaikos i PSG, ali za oba su kluba njegovi financijski zahtjevi prevelika prepreka.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 jun 2010, 15:51

harry_90 je napisao/la:Gallas odbio Juventusovu ponudu

Branič Arsenala i francuske nogometne reprezentacije William Gallas (32) odbio je prvotnu ponudu talijanskog giganta Juventusa.

Gallasu ugovor s Arsenalom istječe krajem lipnja, te je najvjerojatniji scenarij onaj prema kojem će napustiti redove londonskog kluba.

Prema L'Equipeu, iz Juventusa su Gallasu ponudili dvogodišnji ugovor uz godišnju plaću od dva milijuna eura, što je on odbio rekavši da želi najmanje dvostruko.

Takva vijest dolazi dan nakon što je Gallasov agent Etienne Mendy u talijanskim medijima izjavio da bi njegov klijent "bio sretan da zaigra za Juventus".

Interes za angažmanom francuskog reprezentativca pokazali su i Panathinaikos i PSG, ali za oba su kluba njegovi financijski zahtjevi prevelika prepreka.

4 miliona nema ni del piero..a on da trazi,jos 32 godine...mrs u Pm...nek ti panathanaikos sad da 4 milona :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 24 jun 2010, 15:55

sarajlija89 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Gallas odbio Juventusovu ponudu

4 miliona nema ni del piero..a on da trazi,jos 32 godine...mrs u Pm...nek ti panathanaikos sad da 4 milona :mrgreen:
pa nejk frajer onda ode u emirate ili katar pa nek mu oni daju toliku lovu, u juventusu vjerovatno nece dobiti. ;)

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 24 jun 2010, 18:03

Prokleštinja jedna. Trebao bi raditi za minimalac s obzirom na ponašanje van terena te igre koje pruža na samom terenu. :!: :!:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 24 jun 2010, 18:07

taj momak jako cesto zna da pravi probleme u svlacionici i na terenu, taj isti ima 33 godine, taj isti u zadnje vrijeme igra gore od Legrotagliea i taj hoce platu od 4m? pa sine Chiellini, Trezeguet i Del Piero nemaju takvu platu, a ti bi?

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 24 jun 2010, 18:13

Bonucci u Juve,uskoro zvanicno :mrgreen:

EMIR DIJAMANT HEHE
Kontakt:

Post Postao/la EMIR DIJAMANT HEHE » 24 jun 2010, 22:45

mportant figure, one that is served from Bari to Juventus for sure Leonardo Bonucci, who also liked Inter defender. Even, according to Sky, the Bianconeri have disbursed 13 million euros plus the ownership of Sergio Almiron with Bari More or less, as Inter have paid Wesley Sneijder, even 8 million more than the Nerazzurri to compare a man of the same role, Lucius paid a summer ago. And in Turin Bonucci hope that will not fail, otherwise ...

ma ovo je bez veze 13 ilioncica plus ovaj almiron koji vrijedi 4 5 mill za bonnucia eee a kjaer je 12 mill hehe jesu smijesni a evo sutra ce biti zvanicno za crisita koji je sad 100% u vlasnistvu genave a martinez sutra potpisuje za juve i on 12 mil znaci za sad storari(5) bonucci(13) pepe (6)+6 jer je na posudbu i martinez (12)hehe 35 mil za gluposti

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 24 jun 2010, 22:52

Al smo se pojacali, tito dragi. Sve igrac do igraca, sve svjetska klasa. Jaki cemo biti ko beton. Ma nas je Scudetto sigurno.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 24 jun 2010, 22:54

Bonuchi, Pepe,Martinez za sad pojačanja Juvea
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 24 jun 2010, 22:57

mi smo pojacali se sto se tice radnika na terenu, sad ce tek zvijezde kada se vrate sa sp-a.. evo Krasic vec sutra dolazi..

@emir ima velika razlika.. trenutno Kjaer je 100% bolji od njega, ali i jedan i drugi su talenti, igraci cije vrijeme tek dolazi, ali razlika sto je Kjaer danac, a Bonucci Italijan.. Juve je uvijek preferirao Italijane ispred stranaca pa tako je i ovaj put.. za Kjaer nikad ne znas da li bi on u 25 godini na vrhuncu karijere napustio Juve i otisao za neki naftaski klub, a za Bonuccija znas da ce ostati da igra u Italiji, u najvecem Italijanskom klubu i da je redovan u repki Italije.. Italijanima nista vise ne treba, oni su sretni sa time.. samo pogledaj da osim Tonija ni jedan Italijan zvijezda nije napustio Serie A ;)

prvo smo mi kupili radnike, oni koji ce trcati na terenu.. a takvih prosle godine nismo imali.. i da kupimo jos jedno 2-3 zvijezde, te zvijezde dodamo uz Diega, Mela, Chiellinia, Buffona i Marchisija i eto odlican tim..

EMIR DIJAMANT HEHE
Kontakt:

Post Postao/la EMIR DIJAMANT HEHE » 25 jun 2010, 01:31

Leonardo Bonucci To Juventus Deal Set To Be Worth €15 Million - Report

ma ja razumijem ali bonucci ima vec 23 godine (i iskrenommeni nije sad bas neka igracina) a kjaer ima 20 tek i cijena kjaera je 11.5 mil ima klauzulu tako da mi je malo previse ovih 15 milona

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 25 jun 2010, 01:38

slazem se da je Kjaer puno bolji, mladji i ekonomicniji.. ali.. a Bonucci je zajedno sa Ranocchijom ( isto mladi italijan ) cinio do pred kraj najjacu odbranu u ligi, imali manje golova i od intera.. ;) kvalitetan je momak! ali i ja bi volio vidjeti plavusana kjaer u Juventusu..

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 25 jun 2010, 01:40

ne zamjerite al da se ubacim...mislim da ste napravili odlican poso s Bonucciem i da je on dosta bolji od Kjaera barem sto se tice Serie A,momak je odigro fenomenalnu sezonu,igro je sve utakmice za Bari i da je Lippi bio pametniji igro bi i na SP-u.tako da nemoj da zalis za Kjaerom je Bonucci je beton...i ta cjena od 12 mil za Kjaera je za klubova van Italije,a za klubove u Italiji je dosta veca...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 25 jun 2010, 02:27

na ovu su temu pogotovo dobrodosli Serie A loversi :) .. ne znam kome je upuceno da ne zeli, ako je meni odma da kazem da meni nije zao sto dolazi Bonucci, ali isto tako mislim da bi se mogli zaebat ne dovodjenjem Kjaera.. a sto se tice cijene, rekao bih da je obrnuto.. cijena za Italiju je 15-17 mil, van Italije nesto puno skuplje, a radi dobrih odnosa Zamparini - Juve, nama je bio obecan za 11-12 miliona.. jer rekao je i sam Zamparini ako odemo u ligu prvaka Kjaer 100% ostaje, ako ne odemo vidjet cemo.. mada i momku se svidja u Serie A i volio bih da ostane u Italiji..

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 25 jun 2010, 16:10

Ma tesko da ce njega Zamparini ludi pustiti ispod 15 miliona bilo kome.

Inace bi volio da ga dovedemo jer nam je odbrana drama losa.

Za sad sam zadoivoljan pojacanjima.

Pepe je veliki radnik na terenu i odlican ce biti siguran sam. Storari ce nam dobro doci zbog cinjenice da Gigi ide na operaciju.

Martinez ako dodje, a mislim da ce doci, bi dobro dosao u napadu jer su svi ostarili.

Bonucci je solidan ali tek treba da pokaze koliko vrijedi. Mislim da je njemu Ranocchia valj'o pravo.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 jun 2010, 16:22

Džeko prvi pik za napad, u ponedjeljak dozvola za odlazak?

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /1529.html

moratti: Melo? Radimo na tome

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /1528.html

Juventus potpisao Bonuccija

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /1525.html

Krasića milion i po deli od Juventusa

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /1524.html

E lijepo..zavrsit jos dzeku i krasica...i da budemo mnogo jaki :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.