Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
A gdje je Kalesija jbtNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Tokom naredne sedmice očekuje se i distribucija dresova u Bingo objekte u Srebrniku, Lukavcu, Gračanici i Živinicama.![]()
![]()
Slažem se ...Lukavac i Zivinice slabo skroz ....staragarda je napisao/la:A gdje je Kalesija jbtNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Tokom naredne sedmice očekuje se i distribucija dresova u Bingo objekte u Srebrniku, Lukavcu, Gračanici i Živinicama.![]()
![]()
... Tamo je bas bilo uvijek Slobodasa... Treba mijenjat lukavac za Kalesiju
Vidis da hocemo da ih ofarbamo u crveno-crnu boju. Prestace oni uskoro navijati za Zelju.staragarda je napisao/la:Tojsici, Kalesija,Gračanica,Kladanj, Banovići,Srebrenik,Mramor, Gornja Tuzla pa i Gradačac te zivinice.. . Tu ima dosta Slobodasa ..kakav crni Lukavac
đe Brckostaragarda je napisao/la:Tojsici, Kalesija,Gračanica,Kladanj, Banovići,Srebrenik,Mramor, Gornja Tuzla pa i Gradačac te zivinice.. . Tu ima dosta Slobodasa ..kakav crni Lukavac
Jest,Brčko.. Dobro si...i Doboj IstokChinaglia je napisao/la:đe Brckostaragarda je napisao/la:Tojsici, Kalesija,Gračanica,Kladanj, Banovići,Srebrenik,Mramor, Gornja Tuzla pa i Gradačac te zivinice.. . Tu ima dosta Slobodasa ..kakav crni Lukavac
ovo je vjerovatno pocetak, pretpostavljam da ce biti u svim tim mjestima
Kafaaaa covjeceee, sad kad sam ja poceo ustajat rano, ti kasnisBeduin je napisao/la:Kam Solina, hhh?
samo da ga tusnemoTaRgEt_ je napisao/la:Pirija vjerovatno novi igrac Genta ili Mehelena
U pravu si drug al do jucer nismo znali ni ko ce nam igrat ni hocemol igrat a jos ne znamo ni protivnikacarapa je napisao/la:Strasan potez Uprave. Gledajte to sa druge strane ; Ne mora se lupam u Banovicima prodat 60dresova, dosta i 2 na kraju krajeva. Bitno je da se o Slobodi na cijelom Kantonu i sire prica. Da ljudi sve vise osjecaju Slobodu svojim klubom.
Iako ovo smatram predobrim potezom morat cu ponovo Upravu kritikovati na katastrofalno odradjenom marketingu za pocetak Evropske lige. Trebalo je se vec uveliko poceti pricati o tome. Neke bilborde napraviti, reklama na TVTK a , Slon Tv, Kameleon radio...
Jednostavno na tom polju se mora vise raditi.
Idii, idii Pirijaaa, da ne vidim tvojee liceeeestaragarda je napisao/la:samo da ga tusnemoTaRgEt_ je napisao/la:Pirija vjerovatno novi igrac Genta ili Mehelena![]()
...u s r o bi se od srece
Nije sponzor, ali davno je nekad dogovorena prodaja Slobodinih rekvizita kroz Bingo prodavnice. Mislio sam da se to izjalovilo, ali eto sada ide. Mislim da ima manje od 700 dresova ukupno. Zamisli da preko Binga ide prodaja Slobodinih rekvizita, najrasireniji fan shop u zemljiSlobodas je napisao/la:Zna li neko kakvi ce biti ti dresovi , isplatil se to kupovati hocel sta od tih para ici Slobodi ? Znaci li ovo da je bingo jedan od sponzora kluba ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.