FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 18 jun 2016, 22:52

Pored losih igraca koji su potpisali ugovore i sigurno jos jedne sezone koja ce biti za zaborav, treba napomenuti da sjever onako popunjen s stolicama i zapad izgledaju dosta svjezije. Kad bi se uradila nova trava i jos par sitnica stadion bi bio vrh.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

krajina87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la krajina87 » 18 jun 2016, 22:59

amazon je napisao/la:Pored losih igraca koji su potpisali ugovore i sigurno jos jedne sezone koja ce biti za zaborav, treba napomenuti da sjever onako popunjen s stolicama i zapad izgledaju dosta svjezije. Kad bi se uradila nova trava i jos par sitnica stadion bi bio vrh.
Igraci koji su potpisali (Spanac,Husic,Lazic,Ugljesa,Secer) danas su polazali da znaju i da ce biti dobra pojacanja i tek ce to pokazati.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 18 jun 2016, 23:01

Ugljesa i spanac nisu nista pokazali, bar danas, sto ne znaci da nece. Husic ne znam koji je broj bio, a Secerovic osim sto je spreman nista nije pokazao vise npr od Enisa Sadikovica koji zna odigrati na onoj poziciji.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 18 jun 2016, 23:19

Bit ce ovo najneizvjesnija sezona sa igracima koji su nepoznati a titula najavljena, neka se ponovi 2009 kao sa Amarom ... :opaopa:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 18 jun 2016, 23:20

Ne treba najavljivati titulu s ovim sastavom, ja cu biti zadovoljan ako izborimo evropu.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 18 jun 2016, 23:22

Gotovo Kostic najavio, ili titula ili nista = neuspjeh
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 18 jun 2016, 23:24

Zeric mora biti prva postava, a spanac moze komotno da sjedi na klupi. Nema on ni kuveta ni zelje da igra, a jos se ne razumije ni skim. Samo pare bezveze bacamo a otjerat ce ga za 4 mjeseca.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 18 jun 2016, 23:39

Blueboy1 je napisao/la:Danas nisam bio na utakmici jer nisam bio u gradu, vidim da je bilo miksanje sa sastavom, sve sam više ubjeđenja da je utakmica trebala biti zatvorenog tipa, jer "stručnjaci" već znaju da su nam igrači i stručni štab velika nula.
Ja sam odmjeren čovjek, pa ću o igračima i treneru mišljenje dati nakon uvodnih 5-6 kola prvenstva, a dotad imaju moju punu podršku.
Ko god sebi daje za pravo da komentariše igrače i rad trenera na osnovu jedne utakmice, a pogotovo ove danas (koja se zna na šta služi), definitivno pojma nema o fudbalu.

Nažalost, takvih je mali milion, ali mislim da to nije ni bitno.

Vidim neki govore da sa ovim sastavom možemo sanjati titulu i da će biti zadovoljni Evropom...baš me interesuje da li će početi pljuvati nakon 2 kola, ili eventualnog drugog ili trećeg mjesta - a rekoše šta rekoše.

Na stranu sve, koliko god osluškujem vijesti sa treninga i pojačanja, toliko se nadam da će se što prije na istoku "udariti temelji" i da će se sve završiti u predviđenom roku!

Thetraphak1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Thetraphak1921 » 18 jun 2016, 23:40

krajina87 je napisao/la:
amazon je napisao/la:Pored losih igraca koji su potpisali ugovore i sigurno jos jedne sezone koja ce biti za zaborav, treba napomenuti da sjever onako popunjen s stolicama i zapad izgledaju dosta svjezije. Kad bi se uradila nova trava i jos par sitnica stadion bi bio vrh.
Igraci koji su potpisali (Spanac,Husic,Lazic,Ugljesa,Secer) danas su polazali da znaju i da ce biti dobra pojacanja i tek ce to pokazati.
Tacno za svakog sem za Spanca.. Ko kaze drugacije, tj. da jedan od ovih nije nista pokazao, nije ni gledao utakmicu.
Ne zelim prejudicirati za bilo koga, ali kazem ono sto je bilo danas. Secerovic, Ugljesa, i Husic odlicni !! Lazic me pozitivno iznenadio, obzirom da sam povratio kada sam vidio da je novi igrac Zelje.

Spanac me, bar danas, razocarao.

@Hrasno
Ti ono rece da Buki otvoreno prica protiv Uprave, i da je protiv ove garniture ljudi.. Zasto nije danas digao ruku da je ZA njihov odlazak, ako je to tako.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 18 jun 2016, 23:49

Treba nekim izgleda crtati kad se nesto napise. Ja ni u jednom trenutku nisam spomenuo da je igra bila losa, da sam pisao o rezultatu, nego sam pisao o indivudalnim kvalitetima igraca koji su potpisali koji bi trebali donijeti u ekipu jednu drugu dimenziju. Znaci otjero si Zahirovica, ova dvojica sto igraju tu poziciju trebaju da budu bolji, a oni su isto sranje kao Zahirovic. Trener ima istu taktiku kao Mulalic bar ovo sto je danas bilo na utakmici. Sve isto preslikano sranje. Nismo imali posteno sut na gol, osim onog udarca Pozdera glavom. Onu 18 koje doveo na probu i Zelju treba da se rokne i da mu odmah zatvore vrata kluba da nikad vise ne pokusa dovesti igraca. Samo zauzima mjesto nekom nasem djetetu, koji su jedini pokazali da nesto znaju. Ovo sto se dovodi je skart samo takav. Diatta, Mladenovic, Joco, Kokot, Djelmic nisu nista gori od ovih igraca koji su sad dosli, a ove smo otjerali nema godina.
Danasnji debilizam naprimjer, malog Hirosa nema nigdje a izmislio je fudbal za onu 18 koja je dobila sansu, pa to je vrh gluposti.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 19 jun 2016, 00:06

Ti si kapacitet za Barsinog skauta. Na osnovu 45 minuta trening utakmice ti si sve vidio. Ljudi da bi imali uvid u kvalitet igrača prate ga mjesecima ili godinu u prvenstvenim utakmicama. Tvoj stav je poznat i ti sad forsiras priču o Zericu koji ništa nije bio bolji od ostalih da bi trebao igrati s i sam znaš da nema šanse da igra. Ali bitno je biti kontra i nesta pametovati.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 jun 2016, 00:07

Zeric je danas pokazao vise od ijednog igraca koji je dosao. Ko je god bio na utakmici to je mogao vidjeti. Ne znam o kojoj ti kontri pises kad su danas na Grbavici svi rekli da su igraci koji su dosli rinake. Ako sam kontra tebi, to me boli tu.ki...
Ja trebam napisati da je neko dobar ako nije da bi neko na forumu napisao bravo. Puca mi k... i za tebe i za ostale sta ce reci.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 19 jun 2016, 00:22

Za husica su svi rekli da je dobar,naravno da ti nećeš jer niti znaš koji je biti si gledao. Secerovic solidan i borben. Po pitanju djece pozder izmislio fudbal za Mujagica. 18 je bio izgubljen a i bek iza njega je stalno galamio na njega i momak se pogubio. Ovi momci su se vidjeli prije 5 dana i danas prvi put skupa na terenu. I oni su svjesni šta je ova utakmica bila i boli su pod pritiskom jer je nekim odlučivala o budućnosti o Želji. Ti sebe i par tih istomišljenika poistovjecujes sa svima na stadionu. Malo vas je što se vidjelo danas i na skupštini.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 jun 2016, 00:28

prati kriket ostavi se fudbal za one koji se razumije. Koji je broj bio Husic? Posto ti znas da je dobar.

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 19 jun 2016, 00:34

3, lijevi bek u drugom poluvremenu. Da si bio na utakmici znao bi a ne čekao da vidiš komentare po forumima pa da pametujes.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 19 jun 2016, 00:36

Onaj ko kaze da Radinovic, Secerovic i Husic nista nisu pokazali, taj nije ni gledao utakmicu. Stavise, danas su odlicni bili !
To je raja uglavnom i komentarisala.. Lazic me takodjer pozitivno iznenadio u par navrata..
Uzmimo u obzir cinjenicu da su se svi ovi igraci susreli prvi put prije par dana..

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 jun 2016, 00:40

briga je napisao/la:3, lijevi bek u drugom poluvremenu. Da si bio na utakmici znao bi a ne čekao da vidiš komentare po forumima pa da pametujes.
Sad se vrati nazad i pročitaj sta sam napisao za njega.Ne citiraj me vise s svojim glupostima, postedi me strajkackog mozga.
amazon je napisao/la:Otjerali jedne doveli druge osrednje igraci. Mulalic broj 2 je Kostic. Igra bez igre iako je sami pocetak moglo se vidjeti da nas ocekuje jos jedna sezona patnje. Malo o pojacanjima. Spanac kao da je dosao na termin hoda, Ugljesa-Zahirovic dva. Secerovic spreman ali nista nije pokazao. Pozder kao Mujagic isti tip igraca, bolje Mujagu forsirati. 18 igrao na pocetku desno krilo, ko ga je doveo nek se rokne. Lijevi bek nije los, ima materijala vjerovatno ce biti dobro pojacanje.

Jedini vrijedan pomena opet nase dijete Zeric, mali je beton. Ovo ostalo sranje kao prije, jedne dovedes, druge otjeras a pomaka ni na mapi. Raje bilo sigurno opet milja.svaka cast

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 19 jun 2016, 00:57

Nisam te ni citirao. Dodji bolan na stadion,lijepo je. Radi se oko stadiona i usminkava, bude raje a ne samo sjediti i bacati negativnu po forumu. To nazivanje nekog strajkacem je pokušaj nekog provociranja ali si fulio kad sam ja u pitanju i ne znam zašto ti administracija dozvoljava da pokusvas da rastjeras raju. Ako nije kako kažeš ti i nadopune samoplavi i brašno odmah je neki strajkac i nesta. Vi ste umislili da je vaš forum i da samo par vas piše ovdje.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 jun 2016, 01:00

Samo vi djecurlija pravite sranja od teme jer se razumijete u fudbal ko tele u sarena vrata. Popusti mene i ne citiraj me vise. Poštedi me svojih sranja.

tokmak19
Kontakt:

Post Postao/la tokmak19 » 19 jun 2016, 01:03

briga je napisao/la:Nisam te ni citirao. Dodji bolan na stadion,lijepo je. Radi se oko stadiona i usminkava, bude raje a ne samo sjediti i bacati negativnu po forumu. To nazivanje nekog strajkacem je pokušaj nekog provociranja ali si fulio kad sam ja u pitanju i ne znam zašto ti administracija dozvoljava da pokusvas da rastjeras raju. Ako nije kako kažeš ti i nadopune samoplavi i brašno odmah je neki strajkac i nesta. Vi ste umislili da je vaš forum i da samo par vas piše ovdje.

Svaki dan je on tu, kancelarija mu je u sklopu sjevera, on violina hrasno i smaoplavi, i domacica naleti ponekad

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Anpa, Corso1921, Lokomotifa, Mamba21 i 65 gostiju.