Ne znam ko ih fura i stavlja kao neke favorite za osvajanje
EURO 2016: Grupa F (Portugal, Austrija, Mađarska, Island)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: EURO 2016: Grupa F (Portugal, Austrija, Mađarska, Island)
Ja sam konto da ce se Portugal prošetati kroz ovu smiješnu grupu (koju ni sami ne bi bolje izabrali), da ce nabijati gol razliku. Pogledajte im samo protivnike yebeni Island, Mađarska, Austrija i oni ne mogu meda, ne mogu pobjediti nikoga
...hajd kvalifikacije su druga prica, tamo se može desiti poneki kiks ili poraz od slabijeg, ali da su ovako loši na Euru 
Ronaldo ograjisao
Zadnja izmjena: let3, dana/u 18 jun 2016, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Islamska zajednica u BiHRajaz je napisao/la:@messilla ko je sretni dobitnik večeras ?
Zayebajem se. Cekamo da vidimo, mora biti nesto ozbiljnije, procut ce se.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
ronaldo yebo te onaj ko te slagao da znaš izvesti Slobodnjake. Kvarežma yebo te onaj ko te našao u kafani kad je pozive dijelio
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- JohnCleese
- Kontakt:
Tvoje je proslo Ronaldo. Grohno si drug. Nekad su trebali flasteri i udvajanja sad te jedan cuvar ozbiljno ne shvata.
Ne smijes ti vise stajati u onoj recenici " jedan od dva najbolja danasnjice"
Pa kada bi sve stavili na stranu i banalizovali, samo rok trajanja uzeli u obzir, ti si yogurt za Messija.
Ne smijes ti vise stajati u onoj recenici " jedan od dva najbolja danasnjice"
Pa kada bi sve stavili na stranu i banalizovali, samo rok trajanja uzeli u obzir, ti si yogurt za Messija.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Portugal uz Hrvatsku prikazao najbolju igru u ova dva kola, ali yebe ih zavrsnica.
Madjari ce nastradati.
Madjari ce nastradati.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Ovaj Quaresma je meni fenomen. Uvijek ćeš naći likove koji onanišu na njega bez obzira gdje igrao, pa priča kako je potcijenjen i kako je trebao napraviti karijeru haman ko Ronaldo.
Ustvari momak sakat u jednu nogu, da ne govorim o pasovima poluidiostskim gdje uvijek syebe suigrača itd.
Ustvari momak sakat u jednu nogu, da ne govorim o pasovima poluidiostskim gdje uvijek syebe suigrača itd.
Don't hate what you don't understand.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Despite the result, Ronaldo stopped security to let a fan take a picture

Don't believe the hype.
Veliki potpis.xaviesta je napisao/la:Ovaj Quaresma je meni fenomen. Uvijek ćeš naći likove koji onanišu na njega bez obzira gdje igrao, pa priča kako je potcijenjen i kako je trebao napraviti karijeru haman ko Ronaldo.
bio je potencijal ali van portugala je bio grozan. vječni talenat i ništa višexaviesta je napisao/la:Ovaj Quaresma je meni fenomen. Uvijek ćeš naći likove koji onanišu na njega bez obzira gdje igrao, pa priča kako je potcijenjen i kako je trebao napraviti karijeru haman ko Ronaldo.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima sada i one suze kao da je ubio nekog 
Ja mislio ovaj drzi ronaldov qrac u rukamaakisarajevo92 je napisao/la:![]()
This time next year we'll be millionaires.
Re: Odg: RE: Re: EURO 2016: Grupa F (Portugal, Austrija, Mađarska, Island)
Potez za svaku pohvalu, a imao ih je u karijeri. Na terenu jeste ''lud'' za golovima i nadmoći ali lijepo je vidjeti da ovako sasvim normalno postupa.akisarajevo92 je napisao/la:![]()
''Neka me mrze samo da me se boje''
Re: Odg: RE: Re: EURO 2016: Grupa F (Portugal, Austrija, Mađarska, Island)
Jeste naivni ko djeca mala, boli njega qrac za navijacem ovo on zbog sebe radi i ni zbog ceg drugog.. pogotovo poslije ovakve partije koliko toliko da skrene paznju sa onog sto se desilo..cipiripi je napisao/la:Potez za svaku pohvalu, a imao ih je u karijeri. Na terenu jeste ''lud'' za golovima i nadmoći ali lijepo je vidjeti da ovako sasvim normalno postupa.akisarajevo92 je napisao/la:![]()
This time next year we'll be millionaires.
Na kraju ce Portugal kao prvi dalje 
Pa i igraju najbolje samo nemaju srece nikako, Ronaldo dobro odigrao igrac utakmice da je penal usao ovako jbg valjda ce protiv Ugara napokon pocet ulazit.Interista je napisao/la:Na kraju ce Portugal kao prvi dalje
Definitivno ne postoji i nikad nije postojao fudbaler kojem se sve zivo i nezivo zamjeralo ko sto se danas radi Ronaldu. On je nesto kao LeBron u kosarci. Sta god da uradi i koliko god to sto uradi bilo spektakularno, uvijek ce se naci neko da ga popljuje.
Zbog toga je i najbolji.Epidaurus je napisao/la:Definitivno ne postoji i nikad nije postojao fudbaler kojem se sve zivo i nezivo zamjeralo ko sto se danas radi Ronaldu. On je nesto kao LeBron u kosarci. Sta god da uradi i koliko god to sto uradi bilo spektakularno, uvijek ce se naci neko da ga popljuje.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Najbolji se uvijek najvise mrzeEpidaurus je napisao/la:Definitivno ne postoji i nikad nije postojao fudbaler kojem se sve zivo i nezivo zamjeralo ko sto se danas radi Ronaldu. On je nesto kao LeBron u kosarci. Sta god da uradi i koliko god to sto uradi bilo spektakularno, uvijek ce se naci neko da ga popljuje.
Najbolji vam igra za sat vremena 
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
To je sve zato sto su obojica najbolji( Kobe bio )Epidaurus je napisao/la:Definitivno ne postoji i nikad nije postojao fudbaler kojem se sve zivo i nezivo zamjeralo ko sto se danas radi Ronaldu. On je nesto kao LeBron u kosarci. Sta god da uradi i koliko god to sto uradi bilo spektakularno, uvijek ce se naci neko da ga popljuje.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.