bajro je zvijer treba ga pustit da igra zasto davat pare kad je bajro tu bajro ha-ubica!!Senad_tm87 je napisao/la:Nama netreba napadac imamo Bajru. Kakav nam je gol dao dok je igrao za Famos je... C. Ronalda.kimbo je napisao/la:Bogami ste tanki bez jos jednog napadaca , ali eto dolazi vam Dzafic.
Samo nisam siguran hoce li biti prijavljen do Izraelaca!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja sam cuo da ga hrane zivim mesomshkembe je napisao/la:bajro je zvijer treba ga pustit da igra zasto davat pare kad je bajro tu bajro ha-ubica!!Senad_tm87 je napisao/la:Nama netreba napadac imamo Bajru. Kakav nam je gol dao dok je igrao za Famos je... C. Ronalda.kimbo je napisao/la:Bogami ste tanki bez jos jednog napadaca , ali eto dolazi vam Dzafic.

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Bice **** ako se navuce na janjetinuSeyo_TM je napisao/la:Jel to i Dzafic jede janjetinu sa Amarom?
kimbo je napisao/la:Skaljic juce vidjen sa Amarom kako jede janjetinu u Jalanici !

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Da će broj stranica ove teme dostići godinu (2010):
prije 15-og Jula 1.85 poslije 15-og Jula 1.85
prije 15-og Jula 1.85 poslije 15-og Jula 1.85
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Nemoj vise kimbo sviju ti, dosta je od tebe, Skaljic jede janjetinu, Osmanagic vec trazi stan, sad nam pehiras i ovog Dzafica
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
jbt na cemu se onda nas bajro hraniSeyo_TM je napisao/la:yebo fudbalera ako je odrasto na puri i przenicamakimbo je napisao/la:No no hi iz vegaterianac !!!![]()

svoj ti pos'o !
-
- Kontakt:
ŽELJO- CIBALIA- KADA I GDJE, HITNO JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nije valjda u fojnici...madridista je napisao/la:ŽELJO- CIBALIA- KADA I GDJE, HITNO JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BRAVE HEART 1979-2005
Ne zna se jos, najvjerovatnije u medjugorjumadridista je napisao/la:ŽELJO- CIBALIA- KADA I GDJE, HITNO JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
http://www.red-workers.com/forums/viewt ... 0810ea2876Samo F.K.S !! je napisao/la:mogu li dobiti link foruma ? da vidim o cmeu pricaju
u Cibaliji igramo!madridista je napisao/la:ŽELJO- CIBALIA- KADA I GDJE, HITNO JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Aj lika baksuzakimbo je napisao/la:Bogami ste tanki bez jos jednog napadaca , ali eto dolazi vam Dzafic.
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-38613.htm
Zar je i Bogičević bio povrijeđenSeyo_TM je napisao/la:Bogicevic i Lazo su se oporavili i poceli trenirati sa ekipom

Koliko se meni čini povrijeđeni su bili Lazo, Gancev i Rijad

-
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:u Cibaliji igramo!madridista je napisao/la:ŽELJO- CIBALIA- KADA I GDJE, HITNO JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zaboravio sam dodati i Ganceva...Strauss je napisao/la:Zar je i Bogičević bio povrijeđenSeyo_TM je napisao/la:Bogicevic i Lazo su se oporavili i poceli trenirati sa ekipom![]()
Koliko se meni čini povrijeđeni su bili Lazo, Gancev i Rijad
Ma dobio je Bogicevic udarac bio i izasao ranije...helenejse, nije nista ozbiljno svakako...
@samo fkk nemoj vise molim te!! ja fakat ne mogu od smjeha vise

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Po meni prvi i osnovni cilj naredne sezone bi bio jačanje kostura ekipe i širenje igračkog kadra, gdje bi tim sa konkurencijom od 15-16 podjednako dobrih igrača uspio da odbrani titulu prvaka države. Na taj način bi konkurentima uspijeli odmaći "za korak više" u svakom smislu (finansijski, organizacijski...). Kup usput igrati i probati osvojiti. Na taj način bi se stvorili temelji za još bolje rezlutate u prvenstvu i tek tada bi se moglo razgovarati o nekim ozbiljnim planovima u eurokupovima.
Ove godine da Bog dragi da da uspijemo šta napraviti protiv Hapoela (ipak koliko god bolno bilo, treba biti realan). Opet s druge strane "we belive..." Možda da nedostatak kvaliteta nadoknadimo borbenošću protiv Izraelaca i Brko izvuče nekog asa iz rukava
Pozdrav Plavcima !
Ove godine da Bog dragi da da uspijemo šta napraviti protiv Hapoela (ipak koliko god bolno bilo, treba biti realan). Opet s druge strane "we belive..." Možda da nedostatak kvaliteta nadoknadimo borbenošću protiv Izraelaca i Brko izvuče nekog asa iz rukava

Pozdrav Plavcima !
respekt!Samo F.K.S !! je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:u Cibaliji igramo!madridista je napisao/la:ŽELJO- CIBALIA- KADA I GDJE, HITNO JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
-
- Kontakt:
pa kad se ostavi sala na stranu ja mislim da svako (ko je imalo realan) neocekuje bas puno od Zelje ove sezone u LP. A sto se tice iduce sezone, naravno igrati sto bolje pokusati osvojiti, ali svi znamo da je odbrana titule tezak zadatak jednom jesmo uspjeli ali smo i jedini (koliko ja znam), zato treba imati ekipu koja ce naredni dugi niz godina uzastopno u Evropu. Negovorim ja da se predamo protiv hapoela i da se pomirimo sa prolaskom daleko od toga, samo kazem da treba biti realan ali se i nadati. Jer ipak nikom od vas nije ni padalo napamet nakon onih prvih prosipanja bodova u Dolini da mozemo do titule a vidi nas sad massallah!Dialiba je napisao/la:Po meni prvi i osnovni cilj naredne sezone bi bio jačanje kostura ekipe i širenje igračkog kadra, gdje bi tim sa konkurencijom od 15-16 podjednako dobrih igrača uspio da odbrani titulu prvaka države. Na taj način bi konkurentima uspijeli odmaći "za korak više" u svakom smislu (finansijski, organizacijski...). Kup usput igrati i probati osvojiti. Na taj način bi se stvorili temelji za još bolje rezlutate u prvenstvu i tek tada bi se moglo razgovarati o nekim ozbiljnim planovima u eurokupovima.
Pozdrav Plavcima !

G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
plava_pruga je napisao/la:pa kad se ostavi sala na stranu ja mislim da svako (ko je imalo realan) neocekuje bas puno od Zelje ove sezone u LP. A sto se tice iduce sezone, naravno igrati sto bolje pokusati osvojiti, ali svi znamo da je odbrana titule tezak zadatak jednom jesmo uspjeli ali smo i jedini (koliko ja znam), zato treba imati ekipu koja ce naredni dugi niz godina uzastopno u Evropu. Negovorim ja da se predamo protiv hapoela i da se pomirimo sa prolaskom daleko od toga, samo kazem da treba biti realan ali se i nadati. Jer ipak nikom od vas nije ni padalo napamet nakon onih prvih prosipanja bodova u Dolini da mozemo do titule a vidi nas sad massallah!Dialiba je napisao/la:Po meni prvi i osnovni cilj naredne sezone bi bio jačanje kostura ekipe i širenje igračkog kadra, gdje bi tim sa konkurencijom od 15-16 podjednako dobrih igrača uspio da odbrani titulu prvaka države. Na taj način bi konkurentima uspijeli odmaći "za korak više" u svakom smislu (finansijski, organizacijski...). Kup usput igrati i probati osvojiti. Na taj način bi se stvorili temelji za još bolje rezlutate u prvenstvu i tek tada bi se moglo razgovarati o nekim ozbiljnim planovima u eurokupovima.
Pozdrav Plavcima !
imamo isto razmisljanje

aBd samo polahko strpljenja trebamo vjerovati Amaru i uspjeh je tu.........
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005