FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Stevo Nikolic slobodan. Ko ga dovede osvojit ce titulu 

Niko, niko, samo Sloboda
Odblokiran je račun sad je za ocikavati fan shop a ima nas puno koji bi kupili orginal opremu...ja jedva čekam....klasik je napisao/la:Puno se vjeruje Azmiru za fan shopBiHpl je napisao/la:Imaš na http://www.patrick.eu ....ja tražio da narucim dres i suskavac.......ali je bez grba SlobodeDoeTz je napisao/la:Imal gdje da se kupi slicna majica?
Niko,niko samo Sloboda !!!!
Fakat tip je mislim sa različita 3 kluba osvajao titulukatarakta je napisao/la:Stevo Nikolic slobodan. Ko ga dovede osvojit ce titulu
Od ponedeljka imate dresove kupit u Bingovim radnjama po povoljnoj cijeni 

Zlatan Nalić sin tuzlanski
bas sam to cito bilo 29/04 gotovo zalbeni rok 5 dana eh sad kod nas uvijek traje sto godinaTuzlak04 je napisao/la:. .postoji žalba na projekat . . .adnan27 je napisao/la:i mene interesuje gledan da su izabrali neke iz banja luke da urade onaj projekt i tender je trebao ovaj mjesec da bude evo proslo vise od pola mjeseca gdje su zapelisolinas je napisao/la:Smorise pitari na "opstim diskusijama".![]()
Nego,sta ima novog oko stadiona.
Gdje onaj opstinski "insajder"Sloboda72 dokle smo stigli.
Sigurno isti kao oni na pik. ba ili na gradskoj pijaci .....NjonjoVam je napisao/la:30km dres!!
Isti oni što su prodavani na donatorskoj večeri, samo bez potpisa igrača.BiHpl je napisao/la:Sigurno isti kao oni na **** ili na gradskoj pijaci .....NjonjoVam je napisao/la:30km dres!!

Neznam kakvi su prodavani na donatorskoj veceri ali ako je orginal uzimam da košta 100KmNKMramor je napisao/la:Isti oni što su prodavani na donatorskoj večeri, samo bez potpisa igrača.BiHpl je napisao/la:Sigurno isti kao oni na **** ili na gradskoj pijaci .....NjonjoVam je napisao/la:30km dres!!
dresovi kao na donatorskoj večeri,bez potpisa igrača,za ovu sezonu će biti isti dresovi samo neće biti logo tz pivare naprijed nego nazad ispod broja.
Kod ovih iz UG ima i potpisanih dresova po 100KM ako kome bude trebalo da znate.
Kod ovih iz UG ima i potpisanih dresova po 100KM ako kome bude trebalo da znate.
DRŽAVA TUZLA!!
-
- Kontakt:
A postoji li mogućnost dres online naručiti?
Koliko je Hajduk platio za Kožulja ? Hajduk je klub koji dobro kotira u ovoj regiji,jedan je od najvećih i dobro bi za Ordagu bilo otić tamo ali pitanje za koliko obeštećenja i koji bi iznos Sloboda imala od narednih transfera.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
TOPemirzlaTu je napisao/la:Od ponedeljka imate dresove kupit u Bingovim radnjama po povoljnoj cijeni

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma ne žalim ništa ako su dobristaragarda je napisao/la:TOPemirzlaTu je napisao/la:Od ponedeljka imate dresove kupit u Bingovim radnjama po povoljnoj cijeni

Orginal su,ogranicen broj ce bit...BiHpl je napisao/la:Ma ne žalim ništa ako su dobristaragarda je napisao/la:TOPemirzlaTu je napisao/la:Od ponedeljka imate dresove kupit u Bingovim radnjama po povoljnoj cijeni
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Bit će u svim radnjama Binga ili ???? Da mogu poslati nekoga da kupi ,ganjam dres već godinu...
Negdje se piskaralo oko 200 000 €, sto je malo kakav je igrač, a opet očekivana cifra.nellic07 je napisao/la:Koliko je Hajduk platio za Kožulja ? Hajduk je klub koji dobro kotira u ovoj regiji,jedan je od najvećih i dobro bi za Ordagu bilo otić tamo ali pitanje za koliko obeštećenja i koji bi iznos Sloboda imala od narednih transfera.
E ovo za dresove me obradovalo, ipak 30 markica u odnosu na 80 ili 100 je prihvatljivo za moj budžet

Fakat, u kojim Bingo radnjama ce biti da trknem u ponedeljak, ovaj stari dres se izlizo od nosanja 
Sent from my D6603 using Tapatalk

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
I ja bih volio znati gdje će biti,ne vjerujem da će biti u svakoj bingo radnjiRimes87 je napisao/la:Fakat, u kojim Bingo radnjama ce biti da trknem u ponedeljak, ovaj stari dres se izlizo od nosanja
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Planut će ti dresovi po toj cijeni....Jos dijaspora stiže....sreća pa neko ima rodbine zaposlene po bingu

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.