JoseeMourinho je napisao/la:MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAS!!!!!
Dušmani crkli dabogda
!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
JoseeMourinho je napisao/la:MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAS!!!!!
Dušmani crkli dabogda

Stvarno ne kontam sta vam smeta u radu uprave.Ljudi su se potrudili i na zimskom prelaznom roku doveli igrace koje svaki klub u drzavi samo pozelit moze, svako bi iih doveo bez puno razmisljanja samo da moze. Na kraju kad se nije ostvario cilj ljudi su smijenili trenera. Sta bi vi radili na njihovom mijestu mijenjali trenere u aprilu il maju il ostavili trenara koji nije ostvario zadati cilj a obezbijedjeni mu svi usllovi da to uradi. Stvarno vas ne razumijem uradili su sve sto bi svaka normalna uprava u svakom normalnom klubu uradila. Stvari vezane za stadion da i ne pominjem. Da me ne shvatite pogresno ne govorim nista protiv Mulalica al covjek nije ostvario zadati cilj i dobio je otkaz normalna stvar u nogometu.samoplavi je napisao/la:S kim vi ratujete? S nas par koji navijamo za Zelju i koji smatramo da smo u sportskom kurcu. I sad kao vi nesto pobijedili. Nije bolest sve sto boli. Mister sedam posto imenovao sve i jednog clana Skupstine i kao oni ce biti protiv njega. 20 clanova Skupstine istaknuti forumasi, u godinu dana dovedemo 30 igraca i zavrsimo na petom mjestu, a predsjednik koji je to u stvari samo na papiru kaze necemo imenovati sportskog direktora. Tome se radujete? Blago vama. Pozdrav, zove Grbavica.
Niti jednom!Muerte je napisao/la:Kojim to iskusnim i provjerenim igracima je data noga?
darkangel4 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Konzerva je napisao/la:darkangel4 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Strahoba videopa stvarno upravi svaka cast, definitivno najbolja uprava od rata, jos samo istok da se izgradi to ce biti strava onda
Stvarno moras biti dusmanin kluba pa da pljujes po upravi
gubimo sad vidjo na nekoj kladionici 0-1mirza_it je napisao/la:jel danas sa olimpicom prijateljska??
Aha u toku je 0-1 gubimomirza_it je napisao/la:jel danas sa olimpicom prijateljska??
uspio sam se okladit na poluvremenu u nasu pobjedu hahah al tesko da cemo okrenuti.JoseeMourinho je napisao/la:Aha u toku je 0-1 gubimomirza_it je napisao/la:jel danas sa olimpicom prijateljska??
Ma nema ko ne igra dva sastava dva poluvremena, ma testna prva tekma
betflag.ittokmak19 je napisao/la:koja kladionica bogati?
Igrali su i kadeti sa Olimpicom, pobijedili 2:1Adibhf88 je napisao/la:bilo je i na tipwin...ja sam mislio da je onaj turnir mladi..
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, knoa, perodeformero i 32 gosta.