FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
s ovim timom sto imam mislim da mozemo prekucat nasu ligu , a za europu ne znam , ma ostavite sve amaru , on najbolje zna ! 

Zap'o mi orah među zube
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Jao paćenika na onom forumu Hapoela.
Naki Lešinari, Nultrasi kurci palci se javljaju i naravno možete pretpostaviti o čemu pišu.
Koji su to bolesnici, majko moja.
Naki Lešinari, Nultrasi kurci palci se javljaju i naravno možete pretpostaviti o čemu pišu.
-
- Kontakt:
o cemu pricaju ?Strauss je napisao/la:Jao paćenika na onom forumu Hapoela.
O fasizmu.Samo F.K.S !! je napisao/la:o cemu pricaju ?Strauss je napisao/la:Jao paćenika na onom forumu Hapoela.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Ma pričaju tamo svi gluposti. Ovi što stoje u ime manijaka im se ulizuju ili blate Hrvate i Srbe, pa im a ovi iz Banja Luke i par naših uzvraćaju i tako to glupa prepucavanja. Bio sam uvijek na utakmicama Širokog u Europi i jedino su mi ovi Ultras Hapoel ostali u lošem sjećanju. Evo klipa gdje bacaju baklje ne samo na teren, već i na publiku i to dio gdje nisu navijači, već obični gledatelji, među kojima su i mala djeca. Sjedio sam par mjesta ispod ovog gdje je baklja pala i zamalo po glavi dobio

Pazi, sve su to multietničari i pametnjakovići sa ovog foruma. Kad im nije mrsko otići registrovati se tamo SAMO da bi pokušali nas kompromitovati (koji qrac ), skontajte kakav je to kalibar, koliko su jadni i sa kim mi ustvari imamo posla u ovoj državi.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
- Kontakt:
mogu li dobiti link foruma ? da vidim o cmeu pricaju
-
- Kontakt:
koliko sam ja shavtio iz ovih vasih postova to su neki debili kojim im lizu dupe i prave balkanske rasprave po izraelskom forumu. Jadno, bolje da su pitali kakvi su uvjeti tamo na njihovom stadionu, kakav im je tim, sta nas ceka, kako stoje na terenu, na tribini itd. itd. ccctanzla je napisao/la:Pazi, sve su to multietničari i pametnjakovići sa ovog foruma. Kad im nije mrsko otići registrovati se tamo SAMO da bi pokušali nas kompromitovati (koji qrac ), skontajte kakav je to kalibar, koliko su jadni i sa kim mi ustvari imamo posla u ovoj državi.![]()
Al nebitno to, mene vise zanima ocel bit prenosa utakmice jer kako stvari stoje necu ici na away game

G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
naravno da mozes
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
Ljudi gdje se igra prijateljska između Želje i Cibalije, jel na Grbavici ili negdje na pripremama???
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Jesu glupi,vratite nam se zivi manijaciGalion je napisao/la:Ma pričaju tamo svi gluposti. Ovi što stoje u ime manijaka im se ulizuju ili blate Hrvate i Srbe, pa im a ovi iz Banja Luke i par naših uzvraćaju i tako to glupa prepucavanja. Bio sam uvijek na utakmicama Širokog u Europi i jedino su mi ovi Ultras Hapoel ostali u lošem sjećanju. Evo klipa gdje bacaju baklje ne samo na teren, već i na publiku i to dio gdje nisu navijači, već obični gledatelji, među kojima su i mala djeca. Sjedio sam par mjesta ispod ovog gdje je baklja pala i zamalo po glavi dobio![]()

1946
sad gledam ovi sto izbjegavaju ovaj forum otisli dole da pametuju ovaja borac koji pacenik ja mislim da je ovo simpatizer onaj frajer
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Bogami ste tanki bez jos jednog napadaca , ali eto dolazi vam Dzafic.
Samo nisam siguran hoce li biti prijavljen do Izraelaca!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Jel to i Dzafic jede janjetinu sa Amarom?

kimbo je napisao/la:Skaljic juce vidjen sa Amarom kako jede janjetinu u Jalanici !

No no hi iz vegaterianac !!!Seyo_TM je napisao/la:Jel to i Dzafic jede janjetinu sa Amarom?
kimbo je napisao/la:Skaljic juce vidjen sa Amarom kako jede janjetinu u Jalanici !

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:naravno da mozes
pa daj mi ga mislim na link
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:naravno da mozes
pa daj mi ga mislim na link

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
yebo fudbalera ako je odrasto na puri i przenicamakimbo je napisao/la:No no hi iz vegaterianac !!!![]()

-
- Kontakt:
Nama netreba napadac imamo Bajru. Kakav nam je gol dao dok je igrao za Famos je... C. Ronalda.kimbo je napisao/la:Bogami ste tanki bez jos jednog napadaca , ali eto dolazi vam Dzafic.