Ko god ode u Hajduk iz nase lige, ili u Partizan , Dinamo zayebao je sebi karijeru odmah u startu, ne vjerujem da je istina a i da jeste mogu ga samo glabati jer sumnjam da bi ga Azmir sad prodaoBILAKRV1950 je napisao/la:Hajduk krenuo po Ordagića !!!
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
. . ne vjerujem da će te htjeti toliko dati . .BILAKRV1950 je napisao/la:Hajduk krenuo po Ordagića !!!
Prodati jasta, samo nek kihnu koliko Azmir zine i nek ga vode. U suprotnom mahanje.fukara87 je napisao/la:Ko god ode u Hajduk iz nase lige, ili u Partizan , Dinamo zayebao je sebi karijeru odmah u startu, ne vjerujem da je istina a i da jeste mogu ga samo glabati jer sumnjam da bi ga Azmir sad prodaoBILAKRV1950 je napisao/la:Hajduk krenuo po Ordagića !!!
@ultrasstyle vjerovatno ce ga i tu korisiti, gotivi Husref tu polivalentnost defanzivnih igraca, da igraju i na stoperu i beku i def. veznom, zasad je ubo s tim igracima koji kvalitetno mogu odigrati vise pozicija.
Nad tobom sunce najljepše sja
Govedarica poslije povrede na Sugavici nije bio isti i to je cinjenica, ali je i cinjenica da Husref nije ucinio nista da tom moku vrati samopouzdanje, pa sigurno ga nece vratit' tako sto sjedi na klupi.. sjetite se Govedarice i kako je igrao prije povrede, odgovorno tvrdim da u igri 1 na 1 nije nista slabiji od Veselog, ako nije i bolji.. Govedaricin najveci problem je zavrsni potez, al' na manjem prostoru je opasniji od Veselog
usput, vjerujem da ovdje malo ko zna da je Veseli zapravo desno krilo i da bi za Slobodu vjerovatno najbolja opcija bila da se dovelo kvalitetno lijevo krilo (trkacko ili tehnicki), al' et', posto se Veseli pokazao i na lijevom krilu, tu je i ostao
usput, vjerujem da ovdje malo ko zna da je Veseli zapravo desno krilo i da bi za Slobodu vjerovatno najbolja opcija bila da se dovelo kvalitetno lijevo krilo (trkacko ili tehnicki), al' et', posto se Veseli pokazao i na lijevom krilu, tu je i ostao
. .vidim da mu je tržišna 600 000 eura. Cijena poslije Evrope će još skočiti . . .inače treba iskoristiti ovaj momenat. Bolje je nego da ode džabepinoglavi je napisao/la:Prodati jasta, samo nek kihnu koliko Azmir zine i nek ga vode. U suprotnom mahanje.fukara87 je napisao/la:Ko god ode u Hajduk iz nase lige, ili u Partizan , Dinamo zayebao je sebi karijeru odmah u startu, ne vjerujem da je istina a i da jeste mogu ga samo glabati jer sumnjam da bi ga Azmir sad prodaoBILAKRV1950 je napisao/la:Hajduk krenuo po Ordagića !!!
@ultrasstyle vjerovatno ce ga i tu korisiti, gotivi Husref tu polivalentnost defanzivnih igraca, da igraju i na stoperu i beku i def. veznom, zasad je ubo s tim igracima koji kvalitetno mogu odigrati vise pozicija.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Slazem seTuzlak04 je napisao/la:. .vidim da mu je tržišna 600 000 eura. Cijena poslije Evrope će još skočiti . . .inače treba iskoristiti ovaj momenat. Bolje je nego da ode džabepinoglavi je napisao/la:Prodati jasta, samo nek kihnu koliko Azmir zine i nek ga vode. U suprotnom mahanje.fukara87 je napisao/la: Ko god ode u Hajduk iz nase lige, ili u Partizan , Dinamo zayebao je sebi karijeru odmah u startu, ne vjerujem da je istina a i da jeste mogu ga samo glabati jer sumnjam da bi ga Azmir sad prodao
samo Sloboda
-
- Kontakt:
ugovor još godinu dana nađemo se na 300 tisuća može ?
-
- Kontakt:
Bit ce mi teze ako Ordagic ode, nego zbog tog sto sam izasao iz duge veze
Neka ga, zasluzio je on vise od ove vukojebine ( BiH )

Neka ga, zasluzio je on vise od ove vukojebine ( BiH )

-
- Kontakt:
Kakav Hajduk Ordaga ako to prihvatis lud si...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Oj brate sto ih covjek izlomi...intercontinental je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Malo je... Dosta je bilo prodaje igrača za buraniju... Mislim da je milion maraka realna cijena al eto vidjet ćemoBILAKRV1950 je napisao/la:ugovor još godinu dana nađemo se na 300 tisuća može ?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ma ne treba njega uopste u Hajduk sta je vama... Kakav crni Hajduk sjebat ce sebi karijeru.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Što će sjebat karijeru, majke tiDoeTz je napisao/la:Ma ne treba njega uopste u Hajduk sta je vama... Kakav crni Hajduk sjebat ce sebi karijeru.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Upravo tako...Hajduk mu može biti samo odskočna daska za dalje,i svi vrlo dobro znamo da su igrači iz HNL-a pod lupom zapadnih klubova i da bi se za godinu-dvije za masne pare prodao...staragarda je napisao/la:Što će sjebat karijeru, majke tiDoeTz je napisao/la:Ma ne treba njega uopste u Hajduk sta je vama... Kakav crni Hajduk sjebat ce sebi karijeru.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Jah eto ko sto je bila odskocna daska za Susica. Momak im najbolji igrac ne moze otic da si pita. Ako ce vec gdje ici nek ceka ponude iz Belgije,Holandije ili cak i Austrije,Švice. Koji ce djavo u Hajduku?
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Hajduk trenutno ima samo dobre navijace sve ostalo je u krcu...da je Dinamo u pitanju pa haj al ovako mislim da je najbolje da ostane kod nas i sledece godine ode u neki bolji klub ..intercontinental je napisao/la:Upravo tako...Hajduk mu može biti samo odskočna daska za dalje,i svi vrlo dobro znamo da su igrači iz HNL-a pod lupom zapadnih klubova i da bi se za godinu-dvije za masne pare prodao...staragarda je napisao/la:Što će sjebat karijeru, majke tiDoeTz je napisao/la:Ma ne treba njega uopste u Hajduk sta je vama... Kakav crni Hajduk sjebat ce sebi karijeru.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
i jos na to dodati 25% od sledeceg transferastaragarda je napisao/la:Malo je... Dosta je bilo prodaje igrača za buraniju... Mislim da je milion maraka realna cijena al eto vidjet ćemoBILAKRV1950 je napisao/la:ugovor još godinu dana nađemo se na 300 tisuća može ?

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Ma Hajduk je umro ima 10 godina, sto ovaj gore rece najboljeg igraca ne mogu da prodaju, a i ovi sto odu odu za djabe jer su duzni svakom igracu...ne treba mu to nikako...
I kakve to veze ima s terenom? I Zvezda ima strasne dugove pa ce vjerovatno grupne faze igrati ove sezone. Hajduk je Hajduk i ako bi igrao u prvih 11 a vjerovatno bi, za par godina ce birati u koju od liga petice da predje tako da je smijesno reci da bi upropastio karijeru u Hajduku.DoeTz je napisao/la: Hajduk trenutno ima samo dobre navijace sve ostalo je u krcu...da je Dinamo u pitanju pa haj al ovako mislim da je najbolje da ostane kod nas i sledece godine ode u neki bolji klub ..
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.