FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I sto se tice novog golmana u vidu Adija,svakako podrzavam,kranje dobar i korektan momak koji je ostao u jako lijepom sjecanju u proslom mandatu.Svakako dobra opcija,nije stranac,jako korektan nije skup,on i Pavlovic po meni super kombinacija. 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Da ,jos jedan super potez.miky_hz je napisao/la:I sto se tice novog golmana u vidu Adija,svakako podrzavam,kranje dobar i korektan momak koji je ostao u jako lijepom sjecanju u proslom mandatu.Svakako dobra opcija,nije stranac,jako korektan nije skup,on i Pavlovic po meni super kombinacija.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
NC ?Majkl je napisao/la:Ma **** Zeca dolazi drugo krilo.
Jes'edRed je napisao/la:NC ?Majkl je napisao/la:Ma **** Zeca dolazi drugo krilo.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Od Nemanje može ispast samo Emir i obratno,kakav crni Nermin i crno bijeli zadrti trobojac Subićjoker90 je napisao/la:Da mu pucamo sljage za one slike po fb i tjeramo da s nama pjeva Leeeesinari puse gaaa! Kako bi njemu dali ime u BL, ako je Nemanja postao Nermin?THEC je napisao/la:pa sta ce nam Subic ako hocemo Alivodicaa jos i ako Dulja ostane sto nije nemoguce
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Jeko to?Majkl je napisao/la:Jes'edRed je napisao/la:NC ?Majkl je napisao/la:Ma **** Zeca dolazi drugo krilo.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Alen Subic.sasistika je napisao/la:Od Nemanje može ispast samo Emir i obratno,kakav crni Nermin i crno bijeli zadrti trobojac Subićjoker90 je napisao/la:Da mu pucamo sljage za one slike po fb i tjeramo da s nama pjeva Leeeesinari puse gaaa! Kako bi njemu dali ime u BL, ako je Nemanja postao Nermin?THEC je napisao/la:pa sta ce nam Subic ako hocemo Alivodicaa jos i ako Dulja ostane sto nije nemoguce
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nije loše, mada će vjerovatno neki reći šta i mi dovodimo...Majkl je napisao/la:Jes'edRed je napisao/la:NC ?Majkl je napisao/la:Ma **** Zeca dolazi drugo krilo.
- Burberry46
- Kontakt:
Mah Crnkic nekakav igra u Ceskoj negdje,vidim da ga provlace po forumima.Nepoznanica za nas sve.Mada je standardan dole u Ceskoj ligi zadnje tri godine sto sigurno nije bzvz jel.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
U Slovackoj igro zadnju polusezonumiky_hz je napisao/la:Mah Crnkic nekakav igra u Ceskoj negdje,vidim da ga provlace po forumima.Nepoznanica za nas sve.Mada je standardan dole u Ceskoj ligi zadnje tri godine sto sigurno nije bzvz jel.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro dosao Adilovicu, solidan izbor za drugog golmana.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Dobro došao Adi, šta si nam sve skinuo, želim ti da ako dobiješ priliku tri puta više skineš ostalima. 
Samo Saraj'vo.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ostao mi je pravo drag iako je jako malo bio u nasem klubu. Bilo mi je zao sto ode u sred europe,ali Bože moj. Dobrodošao nazad Adi.
Sabrine mi moje!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ko ce popamtiti ko je sve dosao [emoji54] Welcome Adilovic,kad bude prvi golman
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Na kraju krajeva mi smo njega prodali u Grcku ,jes za nekih 20 milja ili kolko vec ali uhar je tad bilo.I onda od tih para doveli Deju Bandovica raja svrsavala od sreceBosnianKingdom je napisao/la:Ostao mi je pravo drag iako je jako malo bio u nasem klubu. Bilo mi je zao sto ode u sred europe,ali Bože moj. Dobrodošao nazad Adi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FK Sarajevo

Dolasci:
SAID HUSEJINOVIĆ
Mersudin Ahmetović
Saša Balić
Dušan Hodžić
Elvis Sarić
Marko Cetković
Nemanja Anđušić
Adi Adilović
Odlasci:
Tomislav Barbarić -----> Kortrijk (350.000€)
Deni Simeunović
Damjan Krajišnik
Denis Kramar
Emerson
Cezar
Ševko Okić
Džemal Berberović
Ahmad Kallasi
Emir Plakalo

Dolasci:
SAID HUSEJINOVIĆ
Mersudin Ahmetović
Saša Balić
Dušan Hodžić
Elvis Sarić
Marko Cetković
Nemanja Anđušić
Adi Adilović
Odlasci:
Tomislav Barbarić -----> Kortrijk (350.000€)
Deni Simeunović
Damjan Krajišnik
Denis Kramar
Emerson
Cezar
Ševko Okić
Džemal Berberović
Ahmad Kallasi
Emir Plakalo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Dobar izbor drugog golmana. Svidja mi se sto se odustalo od ideje dovodjenja skupljeg i boljeg golmana koji je trebao biti "broj 1".
Dva su razloga za to.
1. Pavlovic se pokazao kao jako dobar i siguran golman.
2. To znaci da su pare koje su bile namijenje za tog golmana biti preusmjerene u jedno zvucno pojacanje na sredini terena
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dva su razloga za to.
1. Pavlovic se pokazao kao jako dobar i siguran golman.
2. To znaci da su pare koje su bile namijenje za tog golmana biti preusmjerene u jedno zvucno pojacanje na sredini terena
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Idemo dalje
Nermin Crnkić, dvadesettrogodišnji igrač Slovan Bratislave, uskoro bi trebao postati novi igrač Fudbalskog kluba Sarajevo. Crnkić će u narednih nekoliko dana stići u Sarajevo na potpis ugovora. Što se tiče karijere, pred Slovana, nastupao je još i za američki Michigen Bucks, češki Jablonec i Znojmo. Igra na poziciji lijevog krila. Za Slovan iz Bratislave odigrao je 12 mečeva i pritom postigao dva pogotka uz dvije podjeljene asistencije.
Nermin Crnkić, dvadesettrogodišnji igrač Slovan Bratislave, uskoro bi trebao postati novi igrač Fudbalskog kluba Sarajevo. Crnkić će u narednih nekoliko dana stići u Sarajevo na potpis ugovora. Što se tiče karijere, pred Slovana, nastupao je još i za američki Michigen Bucks, češki Jablonec i Znojmo. Igra na poziciji lijevog krila. Za Slovan iz Bratislave odigrao je 12 mečeva i pritom postigao dva pogotka uz dvije podjeljene asistencije.