FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 18 jun 2016, 12:18

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ma ne znam, ne mogu se otet' dojmu da nam vezni red steka, treba tu jedan igrac itekako
isto vazi i za napadacki dio ekipe
Opet se slazem sa tobom :thumbup: :clap:
realno i bez lazne skromnosti, smatram da od 90% forumasa ovdje bolje kontam situaciju i nisam od onih koji igracima mijenjaju pozicije i pisu slicne nebuloze jer nisu dovoljno upuceni, ali ne da mi se svakog ispravljat'

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 jun 2016, 12:26

Gifron je napisao/la:Samo nam treba jedan kvalitetan napadac, mada i sa ovom dvojicom ja sam sasvim zadovoljan. Ne znam gdje mislis staviti nekoga u vezu? Ko je problem?
smatram da Grahovac i Stjepanovic nisu dovoljni, treba tu jedan all-around igrac
sjetim se matere onom retardu Martinovicu
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 18 jun 2016, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 jun 2016, 12:27

U sustini vezni red zavisi od toga kakvim ce se Grahovac i Hadzic pokazati. Svejedno Zebe nema prvih nekoliko tekmi, dakle jedan ce uletiti u prvu postavu, a imali bi samo jednog na klupi. Ako hocemo sto jacu ekipu i ako Azmir hoce da bude jos sigurniji u borbi za titulu onda bi trebao doci jos jedan u vezni red.
Napad isto tako, ako Karic ponovi sezonu iz Celika i ako Zec opravda ocekivanja jer je gol igrac onda nam ne treba napadac.
Realno i s ovim kadrom se mozemo potuci za titulu, ali gledajuci imena u odbrani za ocekivati je da se trazi makar jos jedan igrac u vezi ili napadu.

@claus na krilima smo popunjeni, gdje cemo vise. Veseli, Zec, Govedarica, Mehidic...
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 18 jun 2016, 12:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Nad tobom sunce najljepše sja

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 18 jun 2016, 12:27

Treba nam i veznjak i napadač ako je cilj titula, ako nije, onda u redu, razumijem. Sezona je duga, zamisli povrijedi ti se Ordagić ili Zeba na početku ili usred sezone, Zajke ionako nema prvih par kola. ;) Isto vrijedi za krilne pozicije, gdje imaš Veselinovića koji jeste klasa za ovu ligu, a pored njega još dosta nagomilanih igrača koji su solidni, ali nisu za prvu postavu ekipe koja gaji šampionske ambicije.

Ne pregovara klub džaba s još nekoliko igrača, svjesni su Azmir i Husref gdje treba podmazati kako nam se ne bi ponovile prošlosezonske greške, nadajmo se da će nam dovesti baš ova dva tipa igrača koje većina nas priželjkuje, pa da krenemo u ofanzivu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 jun 2016, 12:29

pinoglavi je napisao/la:Realno i s ovim kadrom se mozemo potuci za titulu, ali gledajuci imena u odbrani za ocekivati je da se trazi jos makar jedan igrac u vezi ili napadu.
to je sva sustina, ako si 80% formirao ekipu, daj jos tih 20% i da se momacki porokamo sa svakim
doci blizu izvora, a ne napiti se..

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 18 jun 2016, 12:30

Chinaglia je napisao/la:
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ma ne znam, ne mogu se otet' dojmu da nam vezni red steka, treba tu jedan igrac itekako
isto vazi i za napadacki dio ekipe
Opet se slazem sa tobom :thumbup: :clap:
realno i bez lazne skromnosti, smatram da od 90% forumasa ovdje bolje kontam situaciju i nisam od onih koji igracima mijenjaju pozicije i pisu slicne nebuloze jer nisu dovoljno upuceni, ali ne da mi se svakog ispravljat'
Defanzivni vezni sam sigurno treba, jer Merzic defanzivnog veznog moze igrati u paru sa jos jednim, ali on onako sam sa Ordagicem u sredini nikako!

Spic nam takodjer treba, jer tesko da ce Karic i Krpic iznijeti cijelu sezonu, a opet nam fali jedan golgeter, jedno provjereno ime.

Takodjer, desni bek nam fali, ako Fatic bude igrao stopera onda lijevi bek, i ofanzivni vezni :thumbup:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 jun 2016, 12:34

Hadzic je i potpisan jer je projekat i od njega se namjerava napraviti igrac tako sto ce igrati. Prosle sezone je odigrao dosta utakmica, sigurno da ce i ove odigrati 15-20 utakmica, a nakon ove punu sezonu kao starter i to ako sve prodje kako se ocekuje on ce biti jedan od boljih veznjaka lige ..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 18 jun 2016, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 jun 2016, 12:34

Karic je spic a maksuz def. vezni nam ne treba, ako bi trazili nekog u sredini onda nadjemo nekog CM sto moze i def. odigrati i to je to.
Dajte ljudi krila i def vezni su nam prepuna, na def. veznom imamo Stjepanovica, Skahica, Merzica koji svi fantasticno mogu odigrati sto smo se uvjerili, jos dodaj da sigurno Dzidic moze igrati tu poziciju ako bas zatreba. Fatic je doveden poput Skahica, i za stopera i za beka ako zatreba, valjda smo skontali dosad da Husref trazi takve igrace koji mogu pokriti vise pozicija. Tako da ni bekovi ne trebaju, 3 desna ili 3 lijeva beka bi stvarno bilo pretjerivanje po meni.
@tuzlak, kakav je taj Hadzic, jesi ga gledao? Ja ga nesto nisam primjetio u Radniku, ne znam ni sta da ocekujem od njega.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 jun 2016, 12:37

jedan vezni i ofanzivac su pod moranje..opet su nam zamjene naprijed Mehidic, Govedarica i Krpic sto realno nije dovoljno.. plus imas neafirmisanog Zeca na ovom nivou koji moze bit odlican a moze i propast i Veselog koji zna nestat ponekad

u sustini jedina konstanta prema naprijed su nam Karic i Zeba..ovo ostalo sve moze, a i ne mora..zato bih tu volio jos jednog kvalitetnog igraca, vise bih volio krilnog napadaca vrhunskog nego centarfora...jos jedan da igra u paru sa Stjepanovicem i odmijeni Zebu i Ordagu po potrebi

odbrana nam je NATO, imamo i sirinu kadra, ali po meni u napadu ako nismo slabiji, nismo ni jaci...izgubili smo Sarica, Ahmeta pa eto i Haurdica :mrgreen: , a doveli Karica i Zeca...tu realno treba jos igraca, posebno kad skontas da prva 3 kola nema Zebe...pricajte vi sta hocete al ja se za trofej ne mogu pouzdat u Mehidica i Govedaricu da donose prevagu sa klupe

ps krila nam jesu prepuna brojcano, al sad bi se ja odrekao dva iznad navedena krila za jedno konstantno i kvalitetno pravo krilo.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 18 jun 2016, 12:41

ultrasstyle_tz je napisao/la: ps krila nam jesu prepuna brojcano, al sad bi se ja odrekao dva iznad navedena krila za jedno konstantno i kvalitetno pravo krilo.
:thumbup:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 jun 2016, 12:42

Zna fudbala kao i Grahovac. Igra sa obje noge, moze kreirati, ima dobru dugu loptu. Mozda je i pogrijesio sto je otisao od Cele jer bi kod Cele naredne sezone odigrao sve utakmice i on bi od njega napravio igraca.

Isto Grahovac nije dosao da sjedi na klupi, ocekuje da igra 15-20 utakmica. Uz standardne Zebu i Ordagica na tim pozicijama to se moze nazvati popunjenim. Nece niko od njih igrati na zadnjem veznom koje je rezervisano za Stjepanovica, Merzica, a po potrebi Dzidica i Skahica.

Pobogu nismo pitari pa da nam samo veterani igraju, kao sto se od Ordagica pravio igrac tako ce se i od ostalih. Ne trebaju nam samo veterani u ekipi vec i oni koji ce se moci naplatiti. A vec su 8-9 pozicija zacementirane veteranima.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 18 jun 2016, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 jun 2016, 12:45

da iskoristim samirovu frazu, previse se vjeruje da Govedarica nije dobar

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 18 jun 2016, 12:45

Ako cemo dovodit' nekoga za Europu do ce biti danas ili sutra, eventualno prekosutra

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 18 jun 2016, 12:47

Chinaglia je napisao/la:da iskoristim samirovu frazu, previse se vjeruje da Govedarica nije dobar
Previse se vjeruje Mehidicu

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 jun 2016, 12:48

aj ovako : Stjepanovic- Zeba- Ordagic - Zec - Veseli- Karic .. i onda klupa Merza, Grahovac, Mehidic, Govedarica, Krpic- mrsava klupa posebno za prva tri kola dje nema Zebe

ili Stjepanovic-???-Ordaga-Zeba-Veseli-Karic ...klupa: Merza, Grahovac, Mehidic, Govedarica,Zec,Krpic -malo jaca klupa al onda ti fali veznjak jedan, i opet belaj prva tri kola..

po meni vezni je pod moranje i jedan krilni spic kompatibilan sa Karicem i Krpom

ps TRENUTNO i po Husrefu, i po performansama, zalaganju, svemu : Mehidic >> Govedarica pa ti vidi

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 jun 2016, 12:49

Popitarizovali ste se, nevalja vam to.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 jun 2016, 12:49

ultrasstyle_tz je napisao/la:ps TRENUTNO i po Husrefu, i po performansama, zalaganju, svemu : Mehidic >> Govedarica pa ti vidi
dijete, prestani se drogirat'
usput, nekada sam cijenio tvoje fudbalsko znanje, sada se samo blamiras :kafa:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 jun 2016, 12:52

A jbg volio bi i ja da odj.ebe.mo i Karica i Krpica pa dovedemo 2 jos bolja napadaca, realnost je drugacija. Mehidic zna promjeniti ritam utakmice bez obzira koliko nekad smijesno izgleda i koliko ga neki ne gotivili, a Govedarica tesko moze biti losiji. Svejedno je sigurno da sa dovodjenjem igraca nismo zavrsili tako da je isprazno supljiranje, ako smo zaganjali Martinovica i odbio nas onda sigurno ganjamo nekog drugog. I od krila i od veze vise brine napadac jer znamo Krpicevu granicu i onda se oslanjamo na to da li ce se Karic snaci i uci u formu ili ne, a ne znam da smo se povezivali s nekim napadacem.
@tuzlak tako ti je kad nemas dobar OP :)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 18 jun 2016, 12:56

jes jes zato je proveo vise na tribinama u drugom dijelu sezone, nego na klupi, a da ne govorim na terenu..a zdrav-prav

jos predjosmo na formaciju bez i jednog krila kad su svi zdravi- et koliko im se vjeruje

nego kontam da nece Fatica koristiti na zadnjem veznom, jbg sumnjam da bi dovodio 2 beka te kategorije kakvi su Fatic i Lazarevski

BILAKRV1950
Kontakt:

Post Postao/la BILAKRV1950 » 18 jun 2016, 12:58

Hajduk krenuo po Ordagića !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.