FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Staviti Marka uz njega u vezi, Said ispred, to bi bila havarija! Jos kad bi Benkara ostao ispred njih, to je svrs!! Ali na dugom je to stapu!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Valjda dođe ali najveće pojačanje bi bili ostanak Benke i Dulje.
[youtube][/youtube]
0:18

0:18
Pomalo memara brate, pocet cu ga i ja trljat u ove kasne sate! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sarajevo se prilicno fino pojacalo zasad.. dovedeni su za nasu ligu dosta dobri igraci, jos kad bi dosao Subic koji je dok je igrao u Borcu bio najbolji igrac lige, to bi bio stvarno pun pogodak. Cvijanovic, Subic i dobar stoper-Edson npr, to bi bila sampionska ekipa. Mada nekako mislim da ce Zeljo prije doci do Subica, iz prostog razloga sto u Sarajevu misle da je Bekic Al. kao reprezentativac kao u nekoj predbnosti nad Subicem, sto je totalna fula, Subic je svjetlosnu godinu ispred Bekica, plus sto moze igrati i beka i krilo... elem, zasad dolazak pojacanja po meni korektan, ali i konkurenti se pojacavaju tako da treba jos pricekati..liga 12 ce biti dosta jaka!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Jesi to mislio da smo zaboravili za kog navijas, pa mozes doci opet?bosnas_ je napisao/la:Sarajevo se prilicno fino pojacalo zasad.. dovedeni su za nasu ligu dosta dobri igraci, jos kad bi dosao Subic koji je dok je igrao u Borcu bio najbolji igrac lige, to bi bio stvarno pun pogodak. Cvijanovic, Subic i dobar stoper-Edson npr, to bi bila sampionska ekipa. Mada nekako mislim da ce Zeljo prije doci do Subica, iz prostog razloga sto u Sarajevu misle da je Bekic Al. kao reprezentativac kao u nekoj predbnosti nad Subicem, sto je totalna fula, Subic je svjetlosnu godinu ispred Bekica, plus sto moze igrati i beka i krilo... elem, zasad dolazak pojacanja po meni korektan, ali i konkurenti se pojacavaju tako da treba jos pricekati..liga 12 ce biti dosta jaka!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Pomalo memara brate, pocet cu ga i ja trljat u ove kasne sate!

Bosnas strumfic dosao hvaliti Subica
Gledaj šlajfadžija usred sehurenja. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
pa sta ce nam Subic ako hocemo Alivodica
a jos i ako Dulja ostane sto nije nemoguce 
Pyro is not a crime !
Da mu pucamo sljage za one slike po fb i tjeramo da s nama pjeva Leeeesinari puse gaaa! Kako bi njemu dali ime u BL, ako je Nemanja postao Nermin?THEC je napisao/la:pa sta ce nam Subic ako hocemo Alivodicaa jos i ako Dulja ostane sto nije nemoguce
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Aleksmedin
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Abdurahman Subicjoker90 je napisao/la:Da mu pucamo sljage za one slike po fb i tjeramo da s nama pjeva Leeeesinari puse gaaa! Kako bi njemu dali ime u BL, ako je Nemanja postao Nermin?THEC je napisao/la:pa sta ce nam Subic ako hocemo Alivodicaa jos i ako Dulja ostane sto nije nemoguce
Pyro is not a crime !
Ma samo ga izurinirati i baciti niz livadu!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Duška,avatarjurisicduska je napisao/la:Ona i ja crno i belo kakva razlika srcu se otela
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Gdje je brat @Totti? Nisu ga valjda otjerali "pozitivci"? 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Haksss, PapakIzSa, Pitar6785, Proximic, rimljanin90 i 46 gostiju.