Na ovo mislim samo na Fatica i Lazevskog

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
vruće vrućeadnan27 je napisao/la:sad kad benku klepi sarajevu![]()
![]()
AZMIR HUSIC KRALJ
![]()
Duljevic, nedo BogNjonjoVam je napisao/la:vruće vrućeadnan27 je napisao/la:sad kad benku klepi sarajevu![]()
![]()
AZMIR HUSIC KRALJ
![]()
![]()
strah me koliko smo dobri, treba dovest' Borgija da to malo izbalansiramoNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kad samo pogledas, s kakvim iskustvom imamo igrace :tokralju:
Na ovo mislim samo na Fatica i Lazevskog :opaopa:
NjonjoVam je napisao/la:vruće vrućeadnan27 je napisao/la:sad kad benku klepi sarajevu![]()
![]()
AZMIR HUSIC KRALJ
![]()
![]()
Ne budi tužan, znaš šta se desi kad Azmir ne dobije koga hoće pa se zainati.tuzlak1987 je napisao/la:Aerials je napisao/la:
Chukwu
Valjda nam stream neko napravi ili Lokomotiva bude pravila, pa da vidimo kako nam igraci stoje.tuzlak1987 je napisao/la:Prijateljske nisu bitne uopste, bitno je da izvucemo protivnika po mjeri i prodjemo to kada dodje 30.
Ne sjecam se da je ikada do sada nasa liga bila jaca, igracki gledano, toliko igraca sa solidnim internacionalnim iskustvom, steta sto Zahirovic nije ostao, kao i Benko ukoliko ode... uz kvalitetnije terene (kvalitetnu travu, a ne kao u Zvorniku, Istocnom Sarajevu i sl.) te nekorumpirane i kvalitetne sudije liga bi nam bila zvijer.BiHpl je napisao/la:Ove godine bi trebali gledati kvalitetan fudbal u BHTPL , došlo je puno igrača koji bi trebali podići kvalitet na veći nivo..samo da ne bude sudijskih lakrdija ....
Vjerujem mu, jer dobro poznaje njihove igrace i klubove.Lev bek
Ako e taj sta mislim
Mnogu dobar igrac
Slovo dole gore, bitno je da osvajamoAerials je napisao/la:Mala napomena, GraHovac i HAdžić
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 14 gostiju.