@memara ne zamaraj se.Memara je napisao/la:E nek su npr. ova dva narkomana igracine...gledaj diadore i lijepe livade...ledesma je napisao/la:Još krilo i golman.. šta li nas tu čeka... ma da ne očekujem ništa specijalno... i ovaj prelazni rok ulazimo samo za Saida jači(ako bude zdrav), u odnosu na posljednji prelazni rok...Ma dosta i tebe vise, s.eres nam ovdje iz dana u dan! Cuj ti strucnjaka "ulazimo samo za Saida jaci"... Tebi ne vrijedi nista ni objasnjavati jer si nerealan! Ides na ignore,
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- PitarBordo
- Kontakt:
Na TM-u piše da smo Saida platili 50.000€, sad koliko je to relevantan izvor... 
Samo Saraj'vo.
Sta govore da je Adilovic novi golman
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Neka ga za klupe, Pavlovic prvi golman, vece pare nek se preusmjere na onog majstora u veznom redu!zlo87 je napisao/la:Sta govore da je Adilovic novi golman
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Tacni tako slazem se potpuno,osim ako nas iznenade i na terenu pokazu suprotno,ovi igraci su ok al nista vise od toga nikakva prevaga dok to ne dokazu,pojacanja su oni za koje znas da ce dati nesto vise na terenu,mi vec imamo ovakve kao ova pojacanja osim Saida naravnojoker90 je napisao/la:Imamo ekipu koja je snagom opet tu negdje oko cetvrtog mjesta. Bez jos 3 vrhunska pojacanja, nemamo sta ocekivati, a ovaj moze spinovati do sutra po temi!
Ja sam zadovoljan dosadasnjim pojacanjima/prinovama. Sa Saidom ce to puno bolje da izgleda. E jos kad bi se i Subic ugurao, to bi bila prava stvar i ozbiljna ulaganja. Nakon godinu kod nas, vrijedio bi bar 500k. Glupo bi ga bilo propustit.
Sa Subicem i jednim vrhunskim veznim, mogli bismo zatvorit prelazni rok. Naravno, uz ostanak Leona. Mislim da Duljevica necemo moci zadrzati.
Sa Subicem i jednim vrhunskim veznim, mogli bismo zatvorit prelazni rok. Naravno, uz ostanak Leona. Mislim da Duljevica necemo moci zadrzati.
IDEMO PONOVO!
Nemamo veznog,nemamo nekog pokretnog napadaca koji je razlicit id Benke i Ahmeta,nama fali play to je svima jasno imamo rustemovica i sarica dva ok destruktivca al fali motor na sredini terena bez ttoga mizemo klavir sviratMartinSco je napisao/la:Ja sam zadovoljan dosadasnjim pojacanjima/prinovama. Sa Saidom ce to puno bolje da izgleda. E jos kad bi se i Subic ugurao, to bi bila prava stvar i ozbiljna ulaganja. Nakon godinu kod nas, vrijedio bi bar 500k. Glupo bi ga bilo propustit.
Ja nesto vjerujem da ce Saric bit jedan od najboljih od svih pojacanja
Fali jos dosta toga ovoj ekipi, ali sacekat cemo da vidimo na sta ce liciti to kad se kompletira igracki kadar. Naravno sve zavisi i od ostanka Benke i Dulje. Harisa treba pustiti radi karijere njegove, a i da uzmemo fine pare. Leona pokusati zadrzati i rukama i nogama!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
zagor1987 je napisao/la:Nemamo veznog,nemamo nekog pokretnog napadaca koji je razlicit id Benke i Ahmeta,nama fali play to je svima jasno imamo rustemovica i sarica dva ok destruktivca al fali motor na sredini terena bez ttoga mizemo klavir sviratMartinSco je napisao/la:Ja sam zadovoljan dosadasnjim pojacanjima/prinovama. Sa Saidom ce to puno bolje da izgleda. E jos kad bi se i Subic ugurao, to bi bila prava stvar i ozbiljna ulaganja. Nakon godinu kod nas, vrijedio bi bar 500k. Glupo bi ga bilo propustit.
Treba nam ZVIJER u sredini ....i jos jedan golman .... al ovo sve stoji samo ako Leon ostane ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- PitarBordo
- Kontakt:
Organizujte kaku tekmu da pogledam Dulju, Saida i Leona u tandemu pa prodajite sta hocetr
istina.zlo87 je napisao/la:Sta govore da je Adilovic novi golman
sutra dolazi na ljekarski.
- VanCipelic
- Kontakt:
a Cvijankinosvra je napisao/la:istina.zlo87 je napisao/la:Sta govore da je Adilovic novi golman
sutra dolazi na ljekarski.
- PitarBordo
- Kontakt:
Fakat.zlo87 je napisao/la:Organizujte kaku tekmu da pogledam Dulju, Saida i Leona u tandemu pa prodajite sta hocetr
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Inace, da se ne zaboravi.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Eto pogledaj sad iz ovog ugla, pogledaj opremu i uslove ekipe koja je uvijek u vrhu, a sta mislis kakvi su uslovi kod ostalih?? SPRAM NAŠIH - SMIJEŠNI i mi se još sramotimo protiv svih ekipa. Boli cinjenica jer trebamo daleko biti ispred ostalih. U nekim segmentima jesmo, ali u onim najbitnijim - nismo i daleko smo od toga.Memara je napisao/la:E nek su npr. ova dva narkomana igracine...gledaj diadore i lijepe livade...ledesma je napisao/la:Još krilo i golman.. šta li nas tu čeka... ma da ne očekujem ništa specijalno... i ovaj prelazni rok ulazimo samo za Saida jači(ako bude zdrav), u odnosu na posljednji prelazni rok...Ma dosta i tebe vise, s.eres nam ovdje iz dana u dan! Cuj ti strucnjaka "ulazimo samo za Saida jaci"... Tebi ne vrijedi nista ni objasnjavati jer si nerealan! Ides na ignore,
Samo bez vrijeđanja, svi mi volimo Sarajevo.
To ce biti jasno ko dan nakon 3 kola. Ko ih je gledo na kosevu i par puta u prenosu zna o cemu pricamo. Covjek im je drzao pola ekipe. Samo nek dobro odradi pripreme i Hurtic da ga postavi na poziciju gdje je do sad igro bez ikakvih eksperimenata i popunjavanja rupa sa njim.zlo87 je napisao/la:Ja nesto vjerujem da ce Saric bit jedan od najboljih od svih pojacanja
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Pripremice njih Hurta, ko Dzeno u svoje vrijeme, ima da lete prvih 5 minuta.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Trenutno korisnika/ca: Arma00, haris004, supervizor i 75 gostiju.