EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Ko prolazi dalje?

Španija
148
35%
Hrvatska
136
32%
Češka Republika
54
13%
Turska
85
20%

Ukupno glasova: 423

ek0
Kontakt:

Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Post Postao/la ek0 » 17 jun 2016, 20:37

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 26 jun 2016, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 17 jun 2016, 20:40

_forzamilan_ je napisao/la:Zasto imam osjecaj da su ovi debili bili mahom Torcidasi? Ali kako ti saka narkomana moze sjebati sve. Momci igrali ekstra najljepsi fudbal na EURU i dodje saka seljaka i unistiti sve za 5min. Ove treba indetificirati i kad se vrate kuci zatvoriti sve po 10 god mater im **** glupu. Kontam ja da se treba boriti protiv mafije u savezu ali to se ne radi ovako da sramotis zemlju pred citavim svijetom i ne na ovaj nacin samo ce ih jos vise ucvrstiti na pozicijama.
A sto Torcida ??? , pa prva ekipa BBB se bori 8 godina protiv Mamica , sta im je sve Mamic pakovao .... , a bez obzira na sve ne mogu se Torcida i BBB tako po cemu je Torcida ?

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 17 jun 2016, 20:40

slika
#SuningOUT

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 17 jun 2016, 20:40

Na vješala sve ove huligane.

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 17 jun 2016, 20:41

Koja tuga jbt :cry:
Nemam rijeci za ova go.vna, jednostavno odvratno.
Nakon 2:0, i prakticki rijesene tekme, imamo igru kojom smo pokazali najbolji nogomet dosad na EP i s pravom se mozemo nadati dobrom rezultatu i onda ovakvo sranje :facepalm: :damn: :thumbdown:

Nadam se samo da ovo nije kraj...

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 17 jun 2016, 20:43

Kobe Bryant je napisao/la:
_forzamilan_ je napisao/la:Zasto imam osjecaj da su ovi debili bili mahom Torcidasi? Ali kako ti saka narkomana moze sjebati sve. Momci igrali ekstra najljepsi fudbal na EURU i dodje saka seljaka i unistiti sve za 5min. Ove treba indetificirati i kad se vrate kuci zatvoriti sve po 10 god mater im **** glupu. Kontam ja da se treba boriti protiv mafije u savezu ali to se ne radi ovako da sramotis zemlju pred citavim svijetom i ne na ovaj nacin samo ce ih jos vise ucvrstiti na pozicijama.
A sto Torcida ??? , pa prva ekipa BBB se bori 8 godina protiv Mamica , sta im je sve Mamic pakovao .... , a bez obzira na sve ne mogu se Torcida i BBB tako po cemu je Torcida ?
Treba razluciti borbu protiv Mamica i ovaj seljakluk to veze nema. Ne igra Mamic na terenu. A Torcidu sam spomenuo zato sto se pricalo da se spremaju da prekinu mec vec danima i danima i jedna je grupa zaustavljena vec na granici ali su ostali debili prosli izgleda. I ne kontam 3 check pointa i ovi uspiju baklje prosvercat i topovski udar pa jbt kru nije igla.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 17 jun 2016, 20:45

Ovo je dosad najveci crnjak napravljen prema svojoj reprezentaciji. Koja steta. Kako je pocelo (Srna) I kako se zavrsi... Jadan onaj francuz ni kriv ni duzan fasova.

nokee95
Kontakt:

Post Postao/la nokee95 » 17 jun 2016, 20:46

Ovdje je najvise krivo osiguranje na utakmici, koji klinac oni rade, za sta dobijaju pare ???? Gdje su ti policajci kad treba sprijecavati tuce onih blesavih rusa i engleza ?? Ovo prvenstvo je cista 0 sto se tice toga. Toliko o tome koliko su njima bitni ljudski zivoti koji su oduzeti u prijasnjim teroristickim napadima, samo im je do para yebalo ih euro da ih yebalo.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 17 jun 2016, 20:46

Galion je napisao/la:Na vješala sve ove huligane.
je*e se tebe ti navijas vecim srcem za rezervnu domovinu , bucas se u prsa da si veci katolik od pape , a zaboli te sto se ljudi godinama bore protiv mafije , pa i legalnim i nelagnim nacinima gdje nista ne pali , ponasaju se kao da je privatni klub i savez.

Znam da je tebi najvaznije taj neki prividni uspijeh Hrvatske zasteve pred velikim audotorijem, sirotinji i treba hljeba i igara jos od starog Rima.

Što se Švicarci , Norvežani i sl. ne pale toliko na fudbal , samo je na ovim prostorima "smak" svijeta ne uspjeh u fudbalu i sl.

Na vjesala mafiju i ostale koji nas kradu u svim drzavama imamo i mi svojih Mamica , oni se makarr boreeee....

[youtube][/youtube]

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 17 jun 2016, 20:48

Hrvati NE ZASLUZUJU da imaju ovakvu repku...najljepsi fudbal prikazan na prvenstvu do sada..izgledaju toliko mocni..ja sam ih vidio najmanje u polufinalu, ako ne i u finalu..
Dodju neka g0vna...neki debili, koji se "bore" protiv saveza..hajde kontam to..ali sta fali Hr repki?? Idete na svako EP/SP...koji racku hocete??
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 17 jun 2016, 20:50

Juventinisimo je napisao/la:Hrvati NE ZASLUZUJU da imaju ovakvu repku...najljepsi fudbal prikazan na prvenstvu do sada..izgledaju toliko mocni..ja sam ih vidio najmanje u polufinalu, ako ne i u finalu..
Dodju neka g0vna...neki debili, koji se "bore" protiv saveza..hajde kontam to..ali sta fali Hr repki?? Idete na svako EP/SP...koji racku hocete??
Odredjena ekipa te uspjehe tih momaka i cijele nacije koji ih bodri privatizirala i stavlja sebi kajmak u džep i to godinamaaaaaa

nwma to veze sa odlaskom i plasmanom , frustracija nemoci sto takvi nitkovi se odrzavaju jos uvijek.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 17 jun 2016, 20:50

Dobro su prošli Hrvati. Mogao je ovo Englez prekinuti, a tek bi ga onda fino oglabali, ovako se možda i provuku.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 17 jun 2016, 20:50

Ljudi vise ne znaju sta da rade pa su probali i ovo,al mafije se nikad rijesit..kapu im skidam sto su jedini u svim drzavama juge koji su na sve nacine pokusali da istjeraju mafiju iz jedne drzavne institucije,makar ona bila fudbalski savez..svi oni koji ne odobravaju ovo odobravaju mito i korupciju na ostalim mjestima..Osim ako vas ne kupuju titule i rezultati,sasvim je nebitno kad je ovo uradjeno..ovo je isto kao kad su na protestima ljudi tukli policiju,kolateralna steta,ko im je kriv sto brane lopove,isto tako ko je kriv ovima sto za lopove igraju!
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 17 jun 2016, 20:51

Kobe Bryant je napisao/la:
Galion je napisao/la:Na vješala sve ove huligane.
je*e se tebe ti navijas vecim srcem za rezervnu domovinu , bucas se u prsa da si veci katolik od pape , a zaboli te sto se ljudi godinama bore protiv mafije , pa i legalnim i nelagnim nacinima gdje nista ne pali , ponasaju se kao da je privatni klub i savez.

Znam da je tebi najvaznije taj neki prividni uspijeh Hrvatske zasteve pred velikim audotorijem, sirotinji i treba hljeba i igara jos od starog Rima.

Što se Švicarci , Norvežani i sl. ne pale toliko na fudbal , samo je na ovim prostorima "smak" svijeta ne uspjeh u fudbalu i sl.

Na vjesala mafiju i ostale koji nas kradu u svim drzavama imamo i mi svojih Mamica , oni se makarr boreeee....

[youtube][/youtube]
Off-topic u veliko. Brisi sam Boga ti.

High

Re: RE: Re: EURO 2016: Grupa D (Španija, Hrvatska, Češka Republika, Turska)

Post Postao/la High » 17 jun 2016, 20:51

Rigoletto je napisao/la:
High je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:
Ali bosna se nije kvalifikovala?
Vidiš da ti pratiš sve u vezi sa BiH. :bih:
isto ko sto znam da se island "kvalifikovao". Ajde dragi po argete i u neum ;) :bih:
Večeras si treća. Brda te čekaju, a Jupol si, valjda, već kupio. :bih:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 jun 2016, 20:51

Dobra stara "Savez je korumpiran, reprezentacija zaslužuje bolje, zato ću ja pošteni navijač i patriota yebat mater i posrat se fudbalerima koji na najbolji mogući način predstavljaju državu, na utakmicu i potencijalno euro" logika.

Samo na balkanu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jun 2016, 20:54

ŠljamoNoi i njegovi huligani. Sramota za fudbal.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 jun 2016, 20:55

JackTheStripper je napisao/la:Boli me qrac za Hrvatsku i ne zalim ih ni malo. Presmijesno gledati pojedine Bosnjake ovdje kako svrsavaju na kockoglave i zale ih kao da im zivot ovisi o njihovom uspjehu/neuspjehu. :puke: Jebli vas kroasani odvratni a vi njih.
Opušteni rasizam i nacionalizam u svega par sati. Stripper being Stripper.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 17 jun 2016, 20:57

Donnie Darko je napisao/la:
JackTheStripper je napisao/la:Boli me qrac za Hrvatsku i ne zalim ih ni malo. Presmijesno gledati pojedine Bosnjake ovdje kako svrsavaju na kockoglave i zale ih kao da im zivot ovisi o njihovom uspjehu/neuspjehu. :puke: Jebli vas kroasani odvratni a vi njih.
Opušteni rasizam i nacionalizam u svega par sati. Stripper being Stripper.
Nemoj te se u diskusiju sa ovim likom. Dosao se verbalno obracunati. Samo ignorisati.

Zaključano

Natrag na “UEFA Euro 2016”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.