FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Banujte Hilmu! Syebao me da idem gledati ovu djecu po vrucini, a natabanase nas Crnogorci rutiniski! Odem poslije toga do kampa da vidim moze li se gledati trening, proletim nekako pored cicice na kapiji da me ne vidi, dođem do igraca, napadose me skaut i ekonom kako ce mi policiju zvati jer sam usao na trening zatvorenog tipa, kako je to provala na terene Sarajeva, bla bla!
Uspio sam vidjeti da nema Saida, dok mi je ovaj kukao kako ce ostati ljudi s kapije bez posla zbog mene.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- f0rest1946
- Kontakt:
Hahahha, isti skoro slucaj juce samo mene cikica zaustavi odmah i raskuka da ce ostat bez posla.joker90 je napisao/la:Banujte Hilmu! Syebao me da idem gledati ovu djecu po vrucini, a natabanase nas Crnogorci rutiniski! Odem poslije toga do kampa da vidim moze li se gledati trening, proletim nekako pored cicice na kapiji da me ne vidi, dođem do igraca, napadose me skaut i ekonom kako ce mi policiju zvati jer sam usao na trening zatvorenog tipa, kako je to provala na terene Sarajeva, bla bla!Uspio sam vidjeti da nema Saida, dok mi je ovaj kukao kako ce ostati ljudi s kapije bez posla zbog mene.
Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 17 jun 2016, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
Što nisi zvao?joker90 je napisao/la:Banujte Hilmu! Syebao me da idem gledati ovu djecu po vrucini, a natabanase nas Crnogorci rutiniski! Odem poslije toga do kampa da vidim moze li se gledati trening, proletim nekako pored cicice na kapiji da me ne vidi, dođem do igraca, napadose me skaut i ekonom kako ce mi policiju zvati jer sam usao na trening zatvorenog tipa, kako je to provala na terene Sarajeva, bla bla!Uspio sam vidjeti da nema Saida, dok mi je ovaj kukao kako ce ostati ljudi s kapije bez posla zbog mene.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nisi nista propustio, ali eto mogu te zvati iduci put da bijemo skauta. I ne vidi se s tribine fino kolika mu je glava, tek kad priđes syebes se!High je napisao/la:Što nisi zvao?joker90 je napisao/la:Banujte Hilmu! Syebao me da idem gledati ovu djecu po vrucini, a natabanase nas Crnogorci rutiniski! Odem poslije toga do kampa da vidim moze li se gledati trening, proletim nekako pored cicice na kapiji da me ne vidi, dođem do igraca, napadose me skaut i ekonom kako ce mi policiju zvati jer sam usao na trening zatvorenog tipa, kako je to provala na terene Sarajeva, bla bla!Uspio sam vidjeti da nema Saida, dok mi je ovaj kukao kako ce ostati ljudi s kapije bez posla zbog mene.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja ba @joker što nisi čovjek zvao da gleda sa nama omladince...High je napisao/la:Što nisi zvao?joker90 je napisao/la:Banujte Hilmu! Syebao me da idem gledati ovu djecu po vrucini, a natabanase nas Crnogorci rutiniski! Odem poslije toga do kampa da vidim moze li se gledati trening, proletim nekako pored cicice na kapiji da me ne vidi, dođem do igraca, napadose me skaut i ekonom kako ce mi policiju zvati jer sam usao na trening zatvorenog tipa, kako je to provala na terene Sarajeva, bla bla!Uspio sam vidjeti da nema Saida, dok mi je ovaj kukao kako ce ostati ljudi s kapije bez posla zbog mene.
A vidiš d ati je mogao pomoći u Butmiru.
ma onaj alagic ne kontam sto je resica klarica i mehuljica ostavio na klupi prvo poluvrijeme...Po onolikoj sparini, treba skolovani treneri onoj djeci previse su ispadali nismo asredine nikako imali ona 7mica ni pomjerio se decko nije nit smo igrali odbranu 3 5 2 meni se cini naivni golove primili kad su usla ova pomwnutA TROJICA oni centra presli vise nisu pokusavali na prekide i dubinske nista rener buducnosti bunker sastavio i to je to najlosiji onaj demirel veladzic ne mozes jarane u seniorima si trebas da budes prevraga najbolji na terenu a ne onako
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Gdje cu covjeka zvati da ono gleda, ja sam se zajebao danas i necu vise.hilmo je napisao/la:Ja ba @joker što nisi čovjek zvao da gleda sa nama omladince...High je napisao/la:Što nisi zvao?joker90 je napisao/la:Banujte Hilmu! Syebao me da idem gledati ovu djecu po vrucini, a natabanase nas Crnogorci rutiniski! Odem poslije toga do kampa da vidim moze li se gledati trening, proletim nekako pored cicice na kapiji da me ne vidi, dođem do igraca, napadose me skaut i ekonom kako ce mi policiju zvati jer sam usao na trening zatvorenog tipa, kako je to provala na terene Sarajeva, bla bla!Uspio sam vidjeti da nema Saida, dok mi je ovaj kukao kako ce ostati ljudi s kapije bez posla zbog mene.
A vidiš d ati je mogao pomoći u Butmiru.![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hajde vise kraj
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Još krilo i golman.. šta li nas tu čeka... ma da ne očekujem ništa specijalno... i ovaj prelazni rok ulazimo samo za Saida jači(ako bude zdrav), u odnosu na posljednji prelazni rok...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
E nek su npr. ova dva narkomana igracine...gledaj diadore i lijepe livade...ledesma je napisao/la:Još krilo i golman.. šta li nas tu čeka... ma da ne očekujem ništa specijalno... i ovaj prelazni rok ulazimo samo za Saida jači(ako bude zdrav), u odnosu na posljednji prelazni rok...
Ne komentarišem konine igrače...Memara je napisao/la:E nek su npr. ova dva narkomana igracine...gledaj diadore i lijepe livade...ledesma je napisao/la:Još krilo i golman.. šta li nas tu čeka... ma da ne očekujem ništa specijalno... i ovaj prelazni rok ulazimo samo za Saida jači(ako bude zdrav), u odnosu na posljednji prelazni rok...Ma dosta i tebe vise, s.eres nam ovdje iz dana u dan! Cuj ti strucnjaka "ulazimo samo za Saida jaci"... Tebi ne vrijedi nista ni objasnjavati jer si nerealan! Ides na ignore,
A ti pojma nemaš
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jao opreme i igrqca hahahahahahahahahahahahahahaha pasa sto se nerviras ,samo ignoreMemara je napisao/la:E nek su npr. ova dva narkomana igracine...gledaj diadore i lijepe livade...ledesma je napisao/la:Još krilo i golman.. šta li nas tu čeka... ma da ne očekujem ništa specijalno... i ovaj prelazni rok ulazimo samo za Saida jači(ako bude zdrav), u odnosu na posljednji prelazni rok...Ma dosta i tebe vise, s.eres nam ovdje iz dana u dan! Cuj ti strucnjaka "ulazimo samo za Saida jaci"... Tebi ne vrijedi nista ni objasnjavati jer si nerealan! Ides na ignore,
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Ja mialim da vec imamo najjacu ekipu,koja to treba da dokaze.Ali idemo polako bez euforije i bez najavljivanja duplih kruna.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Majkl je napisao/la:Ja mialim da vec imamo najjacu ekipu,koja to treba da dokaze.Ali idemo polako bez euforije i bez najavljivanja duplih kruna.
jel to hoces reci da vise nista od pojacanja vise
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Necu ,doci ce jos igraca.Rule_hz je napisao/la:Majkl je napisao/la:Ja mialim da vec imamo najjacu ekipu,koja to treba da dokaze.Ali idemo polako bez euforije i bez najavljivanja duplih kruna.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Vezni?Majkl je napisao/la:Necu ,doci ce jos igraca.Rule_hz je napisao/la:Majkl je napisao/la:Ja mialim da vec imamo najjacu ekipu,koja to treba da dokaze.Ali idemo polako bez euforije i bez najavljivanja duplih kruna.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ma obicne majice, bez zajebancije za ono je Haad realno adidas...joker90 je napisao/la:Ove majice ko da su koristene par godina vec..
Imamo ekipu koja je snagom opet tu negdje oko cetvrtog mjesta. Bez jos 3 vrhunska pojacanja, nemamo sta ocekivati, a ovaj moze spinovati do sutra po temi!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 26 gostiju.