FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Desni bek, zadnji vezni, spic 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ne treba nam zadnji vezni. Stjepanovic, Skahic, Merzic pa i Mehmedagic. I na desnom beku je dovoljan Efendic a Skahic zamjena. Mozda bi ga mogli prodati nekome na ljetnom roku jer ce igrati kraj odlicnih igraca u odbrani tako da ce i on izgledati bolje.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Desni bek, zadnji vezni, spic
Nad tobom sunce najljepše sja
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma nr treba zadnji vezni može krilo pa možda i Ordagica nekad stavit gdje je znao biti Saric kad je u vezi .ili naći nekog takvog tipa Sarica koji može svugdje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Ako nam bek ne dodje Skahic ce igrati beka, Mehmedagic mi je vise za stopera, dok su Stjepanovic i Merzic usli u godine, tako da bih volio vidit nekog mladjeg igraca na toj pozicijipinoglavi je napisao/la:Ne treba nam zadnji vezni. Stjepanovic, Skahic, Merzic pa i Mehmedagic.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Desni bek, zadnji vezni, spic

I zaboravio sam napisat da bi bilo dobro da nam dodje jos jedno desno krilo

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Beduin
- Kontakt:
Vec sad imamo kvalitetniji tim od proslogodisnjeg, samo to moramo potvrditi i formom kroz cijelu sezonu. I dalje mi ostaje zal za Colicem, Subicem, Arezinom i Obradovicem, gotivim ove igrace, ne znas sto.
Ovaj makedonac ce vjerovatno biti za prve postave, vidicemo kako ce on i ostali odraditi pripreme, mozda nas neki drugi igrac iznenadi.
Mi za narednu sezonu POD HITNO moramo naci mladjeg zadnjeg veznog, a zasto ne vec sad pa da se uklapa u nas sistem igre, upozna igrace i atmosferu, a od naredne sezone da ravnopravno zamijeni Stjepanovica. Treba iskopati nekog takvog, Zolotic je sigurno skup da sjedi na klupi i ceka ga se da uhvati formu, a i treba nam neka radilica/prznica na terenu, nesto poput motokultivatora da ore
Ovaj makedonac ce vjerovatno biti za prve postave, vidicemo kako ce on i ostali odraditi pripreme, mozda nas neki drugi igrac iznenadi.
Mi za narednu sezonu POD HITNO moramo naci mladjeg zadnjeg veznog, a zasto ne vec sad pa da se uklapa u nas sistem igre, upozna igrace i atmosferu, a od naredne sezone da ravnopravno zamijeni Stjepanovica. Treba iskopati nekog takvog, Zolotic je sigurno skup da sjedi na klupi i ceka ga se da uhvati formu, a i treba nam neka radilica/prznica na terenu, nesto poput motokultivatora da ore

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:
Piric/Bobic/Eric/Muminovic/Hamzabegovic- svi su jos tu, nadam se da ce Piric se prodati, da zaradimo i mi nesto. Bolje to nego sto je kraci ugovor moze doci do opcije da odradi ga do kraja i ode kao slobodan igrac ili da Husaric otkupi ostatak ugovora i odvede ga negdje drugo u PL.
Desni bek: Efendic, moze i Skahic odigrati
Lijevi bek: Lazevski, moze i Fatic odigrati
Stoperi: Dzidic, Mehmedagic, Kostic, Fatic, Mujkic
Zadnji vezni: Stjepanovic, Merzic, mogu odigrati i Dzidic te Skahic.
Veznjaci: Grahovac, Zeba, Ordagic
Krila: Veselinovic, Mehidic, Zec, Govedarica
Napadaci: Karic, Krpic
Znaci tu su vec 24 igraca, imamo sada dosta igraca bas. Tako da se nadam da ce se nesto i prodati da se zaradi, a da se kompletira tim nedostaje mozda taj jedan napadac.
Desni bek: Efendic, moze i Skahic odigrati
Lijevi bek: Lazevski, moze i Fatic odigrati
Stoperi: Dzidic, Mehmedagic, Kostic, Fatic, Mujkic
Zadnji vezni: Stjepanovic, Merzic, mogu odigrati i Dzidic te Skahic.
Veznjaci: Grahovac, Zeba, Ordagic
Krila: Veselinovic, Mehidic, Zec, Govedarica
Napadaci: Karic, Krpic
Znaci tu su vec 24 igraca, imamo sada dosta igraca bas. Tako da se nadam da ce se nesto i prodati da se zaradi, a da se kompletira tim nedostaje mozda taj jedan napadac.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 17 jun 2016, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ma Efe ce igrati beka, igrao je i kad je bio dosta losiji, ne znam sto bi ga sad na klupu stavili a Skahic se tek oporavio. Krila imamo vec 4, Mehidica vi voljeli ili ne, momak ga je zabio Zrinjskom i Olimpicu i zna promjeniti ritam svojim ulaskom s klupe tako da je zahvalan igrac. Pogotovo ce sada imati prostora jer ce fokus biti na mnogim drugim igracima.
Def. vezni je svejedno pozicija za koji treba dosta iskustva tako da su stariji igraci tu najbolji. Nije bas da nam gori da moramo uzeti tu nekoga.
Napadac i centralni vezni i imamo predobro popunjen tim.
Def. vezni je svejedno pozicija za koji treba dosta iskustva tako da su stariji igraci tu najbolji. Nije bas da nam gori da moramo uzeti tu nekoga.
Napadac i centralni vezni i imamo predobro popunjen tim.
Nad tobom sunce najljepše sja
Nema od desnog beka ništa, Husref je očito iz nekog razloga zadovoljan Efendićem i to je to, zato ću biti zadovoljan ako dovedemo još jednog veznjaka kao što je Dedić i krilo koje se zna ubaciti u sredinu. Ne bi nam bilo ravnih. 

Mnogo al mnogo smo jaki !!!
Nego zna li neko kad krece prodaja sezonskih ?
Nego zna li neko kad krece prodaja sezonskih ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Možda još jedan vezni i jedan top centarfor i to je to
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ako imamo 3 veznjaka Zebe nema par utakmica fali nam tu pravo neko barem dok se ovaj ne vrati ..uglavnom. bice ovo super 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pozicije koje bi se još mogle popuniti/pojačati su:
-napadač
-zadnji vezni
-vezni
-desni bek
Ukoliko šta dođe od ovoga dobro bit će odlično i ukoliko dođu 2-3 s imenima koja su za prvih XI mi ćemo u sezonu ući kao jedan od glavnih kandidat za titulu. Za sada to izgleda ovako i izgleda odlično. "Druga postava" je na ~65% prve postave iz prošle sezone što je strašan upgrade. Vjerujem da će biti i odlazaka nekih ili posudbi.
Tu su još golmani Erić i Hamzabegović, Merzić, Todorović, Mujkić, Mujić, Ademin Hodžić i Krpić. Pirića ne računam, on će biti prodat 99%.
Sad samo da se fizički igrači pripreme i da neko od pojačanja ne podbaci skroz na skroz (zna se desiti jbg) i igre mogu da počnu
-napadač
-zadnji vezni
-vezni
-desni bek
Ukoliko šta dođe od ovoga dobro bit će odlično i ukoliko dođu 2-3 s imenima koja su za prvih XI mi ćemo u sezonu ući kao jedan od glavnih kandidat za titulu. Za sada to izgleda ovako i izgleda odlično. "Druga postava" je na ~65% prve postave iz prošle sezone što je strašan upgrade. Vjerujem da će biti i odlazaka nekih ili posudbi.

Tu su još golmani Erić i Hamzabegović, Merzić, Todorović, Mujkić, Mujić, Ademin Hodžić i Krpić. Pirića ne računam, on će biti prodat 99%.
Sad samo da se fizički igrači pripreme i da neko od pojačanja ne podbaci skroz na skroz (zna se desiti jbg) i igre mogu da počnu

Bez problema si mogao i u tu prvu Efeta, a Stjepanovića i Karića pogotovo. Mada još jedan napadač treba doći.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sezonske idu uskoro a cijena ce biti 70KM
Ide preko UG rece sekretar Ibric neki dan
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ide preko UG rece sekretar Ibric neki dan
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DRŽAVA TUZLA!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Vozio sam Skahica danas iz Plave poliklinike.. .odličan mu je nalaz CT a kaze i da se on sam odlično osjeća... Embolija je iza njega al tek u Sloveniji kreće sa punim trenaznim procesom... On je taj koji će igrati na Efeovom mjestu i zatvarati tu stranu sto je odlično po meni... Inače Lazevski bi trebao biti odlično pojačanje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Strašnu ekipu imamo, fali nam jedan kvalitetan veznjak i jedan desni bek. Odbranu kad pogledam naježim se ocm...Thranduil je napisao/la:Pozicije koje bi se još mogle popuniti/pojačati su:
-napadač
-zadnji vezni
-vezni
-desni bek
![]()
![]()
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Odlična vijest. Ono što je odigrao odigrao je superstaragarda je napisao/la:Vozio sam Skahica danas iz Plave poliklinike.. .odličan mu je nalaz CT a kaze i da se on sam odlično osjeća... Embolija je iza njega al tek u Sloveniji kreće sa punim trenaznim procesom... On je taj koji će igrati na Efeovom mjestu i zatvarati tu stranu sto je odlično po meni... Inače Lazevski bi trebao biti odlično pojačanje

Nama nedostaje samo jos jedan igrac sredine terena i to je to, ne trebamo gomilati igrace...trebamo se uciti na tudim greskama. Ovo sto imamo samo dobro uigrati i sezona za nas moze poceti.
Ako dodje još jedan kvalitetan napadač ima da pišamo konkurenciju 

Sloboda je cijeli život moj !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.