A to naravno, mislim sve se vidjelo u kvalifikacijama a samo nastavilo na prvenstvu.Rooney88 je napisao/la:Ma poenta ne treba biti usmjerena na ova dva gola nego na njegov sveukupan uticaj na igru Walesa. Ja u zivotu nisam vidio da igra jedne ekipe vise zavisi od jednog covjeka, mislim da je to i poenta price u ova "dva gola".Donnie Darko je napisao/la:Gle svaka čast Baleu, ali realno kod oba gola golmani snose barem 70% krivice. Protiv Slovačke pucao bukvalno tačno na mjesto gdje je golman stajao kada je Bale uputio udarac, a ovaj se izgubio kao muha bez glave, a danas Hart užasno pozicioniran, ostavio je Baleu strašno puno prostora + loše je reagovao. Naravno i Baleovi udarci nisu za baciti, ali je imao mnogo sreće kod ova dva slobodnjaka.
EURO 2016: Grupa B (Engleska, Rusija, Slovačka, Vels)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: EURO 2016: Grupa B (Engleska, Rusija, Slovačka, Vels)
- invincible1921
- Kontakt:
Da su ovo uradile svabe niko ne bi reko provukli se nego NJEMACKI MENTALITET...pricate gluposti, engleska strasno igra na ovom euru. Talentovana mlada i poletna ekipa koju koci ocajan selektor, ali eto vidjecemo dokle ce. Nadigrali su i ruse i vels , samo zahvaljujuci nesreci imaju 4 boda....
Reci za igrace poput Alija, Vardya, Kanea, ...da su netalentovani....
Reci za igrace poput Alija, Vardya, Kanea, ...da su netalentovani....

=\_1921_/=
- branimir85
- Kontakt:
s jednog drugog foruma
Generacija 80ih i 90ih bila je sastavljena od balvana i mesara,ali imala je nešto čarobno u sebi.Toliko čarobno da se mali bijes navukao na njih.Utjelovili su pravi engleski duh,iskonski dio onoga šta su pravi Englezi.Bili su pijandure,luđaci,budaletine,bahati i arogantni,mesari koji su imali startove za zatvor.Taj nenadjebivi ponos šta su Englezi.Jebote bilo je dovoljno da vidiš psiha na stoperu i nema dalje od toga.Ništa drugo nije postojalo.I onda su došla ova **** hipsterska feminizirana vremena i manekeni na terenu koji su jedva čekali da reda radi odrade poziv i zbrišu na godišnji.I tada sam Svevišnji poslao je Vardya.Čovjek me instant vratio u prošlost.Čovjek je utjelovljenje one stare Engleske,one koja je već skoro nestala.Ponovno kao da gledam one luđake i bitange.Vardy jednostavno mora biti u prvoj.Taj stari duh ne smije biti zatočen u tamnici u obliku klupe.Mora biti u prvoj.Na kraju krajeva čovjek koji je bio u zatvoru ne može biti loš čovjek.To je igrač koji će svojim duhom povući ostatak momčadi.Možda uz njega i ovi **** hipsteri konačno skupe muda i krenu pokazivati da su ponosni muškarci koji predstavljaju sve one silne tisuće ljudi koji su tu zbog njih,a ne tetkaste curice koje samo odrađuju prvenstvo kako bi otišli šta ranije na odmor da im žene nabijaju strapon(golman Ville) ili lupaju šamare ako ne budu poslušni.Još Engleska ni propala dok je Vardy tu da ga metne u mrežu.Minimum je polufinale.

Generacija 80ih i 90ih bila je sastavljena od balvana i mesara,ali imala je nešto čarobno u sebi.Toliko čarobno da se mali bijes navukao na njih.Utjelovili su pravi engleski duh,iskonski dio onoga šta su pravi Englezi.Bili su pijandure,luđaci,budaletine,bahati i arogantni,mesari koji su imali startove za zatvor.Taj nenadjebivi ponos šta su Englezi.Jebote bilo je dovoljno da vidiš psiha na stoperu i nema dalje od toga.Ništa drugo nije postojalo.I onda su došla ova **** hipsterska feminizirana vremena i manekeni na terenu koji su jedva čekali da reda radi odrade poziv i zbrišu na godišnji.I tada sam Svevišnji poslao je Vardya.Čovjek me instant vratio u prošlost.Čovjek je utjelovljenje one stare Engleske,one koja je već skoro nestala.Ponovno kao da gledam one luđake i bitange.Vardy jednostavno mora biti u prvoj.Taj stari duh ne smije biti zatočen u tamnici u obliku klupe.Mora biti u prvoj.Na kraju krajeva čovjek koji je bio u zatvoru ne može biti loš čovjek.To je igrač koji će svojim duhom povući ostatak momčadi.Možda uz njega i ovi **** hipsteri konačno skupe muda i krenu pokazivati da su ponosni muškarci koji predstavljaju sve one silne tisuće ljudi koji su tu zbog njih,a ne tetkaste curice koje samo odrađuju prvenstvo kako bi otišli šta ranije na odmor da im žene nabijaju strapon(golman Ville) ili lupaju šamare ako ne budu poslušni.Još Engleska ni propala dok je Vardy tu da ga metne u mrežu.Minimum je polufinale.

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mogu samo talijanski troloviinvincible1921 je napisao/la: Reci za igrace poput Alija, Vardya, Kanea, ...da su netalentovani....

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- JackTheStripper
- Kontakt:
Nadam se da ce proci Vels i Slovacka, a ovi engleski ruski ljigavci ispasti.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nešto mi je pažnju privukla tvoja lokacija, odlučio sam da istražim šta ista predstavlja, i već pola sata gledam ove defektne nazive mjesta i gradova u Walesu. Moram priznati da su mi u sekundi skočili u sami vrh favorita na prvenstvu, opićen narod.calcio je napisao/la:.
Protiv Sk golman snosi 100% krivicu .. lopta opucana po sredini ... a kloc skace negdje u PMDonnie Darko je napisao/la:Gle svaka čast Baleu, ali realno kod oba gola golmani snose barem 70% krivice. Protiv Slovačke pucao bukvalno tačno na mjesto gdje je golman stajao kada je Bale uputio udarac, a ovaj se izgubio kao muha bez glave, a danas Hart užasno pozicioniran, ostavio je Baleu strašno puno prostora + loše je reagovao. Naravno i Baleovi udarci nisu za baciti, ali je imao mnogo sreće kod ova dva slobodnjaka.

.... a protiv Engleza bi rekao da je bas dobro i precizno opucao... al mogao je Hart i bolje reagovat

Mašinerija je spremni, jadni Rusi

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Suljo20002
- Kontakt:
Kakvi trolovi,pa Engleska nek sam ode sa Euro kad im taj Alli vodi vezni redrio_Ferdy88 je napisao/la:Mogu samo talijanski troloviinvincible1921 je napisao/la: Reci za igrace poput Alija, Vardya, Kanea, ...da su netalentovani....

Znaci buras, nebi vjerovao koliko opicenDonnie Darko je napisao/la:Nešto mi je pažnju privukla tvoja lokacija, odlučio sam da istražim šta ista predstavlja, i već pola sata gledam ove defektne nazive mjesta i gradova u Walesu. Moram priznati da su mi u sekundi skočili u sami vrh favorita na prvenstvu, opićen narod.calcio je napisao/la:.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Koja je utakmica veceras na cudosnoj BHRT?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Slovačka - EngleskaBernardBarnjak je napisao/la:Koja je utakmica veceras na cudosnoj BHRT?
''Neka me mrze samo da me se boje''
-
- Kontakt:
Pa Velšani imaju zajedničke pretke sa Ircima i Škotima, nemaju baš neke veze s Englezimachi3llo je napisao/la:Znaci buras, nebi vjerovao koliko opicenDonnie Darko je napisao/la:Nešto mi je pažnju privukla tvoja lokacija, odlučio sam da istražim šta ista predstavlja, i već pola sata gledam ove defektne nazive mjesta i gradova u Walesu. Moram priznati da su mi u sekundi skočili u sami vrh favorita na prvenstvu, opićen narod.calcio je napisao/la:.velski jezik nebi najgorem neprijatelju pozelio, vela havle. I dosta su drugaciji od Engleza, sto dosta nase raje ne konta, nisam ni ja dok se nisam malo prozivio sa njima.
Ko ima MojaTV opet na SAT1 može gledati ovu drugu tekmu, tj Rusija - Vels.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Hodgson najavio sest promjena u prvih jedanaest. Imam osjecaj da cemo gledati malo direktnije engleze i da ce biti strasna tekma... Zasluzili smo vala jednu. 

Uz Vels i Slovake, želim NBA-u Njemačku već u osmini finala 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
dobar sastav engleza mada je mogao ross uletiti umjesto lalane
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hladno 6 igrača promijeniš u najbitnijoj utakmici. Kakav mongoloid 

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.