Sa Slobodom...Komunista je napisao/la:S kim pregovara Benko??
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sa Slobodom...Komunista je napisao/la:S kim pregovara Benko??
bordoakapitar je napisao/la:Sa Slobodom...Komunista je napisao/la:S kim pregovara Benko??
Neinteligentan odgovor na jednostavno pitanje. Ako ti je tesko odgovoriti, odsuti. Nisam dosao da se prepucavam.bordoakapitar je napisao/la:Sa Slobodom...Komunista je napisao/la:S kim pregovara Benko??
HvalaPantelija je napisao/la:ne, ne znamo, ima pomnude iiz kine, i ostalih "egzoticnih" emalja ali nece da ide zbog porodice, jedino ako negdje u evropi nadje nesto, ali tesko da ce naci
bordoakapitar je napisao/la:Sa Slobodom...Komunista je napisao/la:S kim pregovara Benko??
ma gdje ce,ima hljeba i u BiHultrasstyle_tz je napisao/la:ostaje Benko u BiH, lijepo mu je
osim neke lude ponude sa kontinenta
I ja mislim da ce skontati da mu je najbolje u BiH, nigdje se nece nadavati golova kao ovdje.ultrasstyle_tz je napisao/la:ostaje Benko u BiH, lijepo mu je
osim neke lude ponude sa kontinenta
Prica se po selu, a?wobly92 je napisao/la:Ja koliko sam čuo, hoće Benku da prebace u Kortrijk, sad vidjet ćemo šta će bit od toga.
Zar je i do tebe došlo?pasica je napisao/la:Prica se po selu, a?wobly92 je napisao/la:Ja koliko sam čuo, hoće Benku da prebace u Kortrijk, sad vidjet ćemo šta će bit od toga.
Hvala Wobly, sto se mene tice naleti opet.wobly92 je napisao/la:Ja koliko sam čuo, hoće Benku da prebace u Kortrijk, sad vidjet ćemo šta će bit od toga.
izgleda da im je opet dosla struja, pa navalili momci da to maksimalno iskoristePitarBordo je napisao/la:Gledaj tuzlanskog korpusa što se uvali na Opšte.
Sad se sam izbriši jer se rekao ako Cvijan ne dođe da te banuju ![/quote]Lik je napisao/la:Ma jesam, sinoc izbrisao komentarMemara je napisao/la:
Sta je sa Sarbinijem?? Onim stoperom iz Slaven Belupa??![]()
Ne zasluzujem vas
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], kogmagie46, Paromlinac i 31 gost.