FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
balić, ćetković, said, još 4 hurtiću 
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Hahaha pa ljudi jeste normalni kakvih 200 hiljada,covjek u Dinaamu imao 120 hiljada
Samo Sarajevo
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
jel kallasi otisao ???
- PitarBordo
- Kontakt:
Bacio faktor spin SDA i SBB bi mu pozavidjeli.kanarinac je napisao/la:Hahaha pa ljudi jeste normalni kakvih 200 hiljada,covjek u Dinaamu imao 120 hiljada
Samo Saraj'vo.
Koliko ona vazi. Izvadio dam je nekad u oktobru, pa kad mi isticeMortemHz je napisao/la:Joj meni je istekla, trebao bi i ja ubrzo..AVNOJ je napisao/la:Dobrodosao Saide!!!
CLANSKA DANAS PRODUZENA
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kakva je procedura obnove
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Godinu dana traje, procedura je ista. Doneses cvaju i odes kod tete.Mokes je napisao/la:Koliko ona vazi. Izvadio dam je nekad u oktobru, pa kad mi isticeMortemHz je napisao/la:Joj meni je istekla, trebao bi i ja ubrzo..AVNOJ je napisao/la:Dobrodosao Saide!!!
CLANSKA DANAS PRODUZENA
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Kakva je procedura obnove
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mi sad ako propustimo Subica,onda fkt nekog treba objesit

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Dobrodosao Saide !!!
lijepo te vidjet opet u bordo dresu .... zelim ti puno ZDRAVLJA ... a na tebi je da nas podsjetis kakv si majstor ! SH7 ! 
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Strvinaru, zasto ce ti niste pod navodnicima. Ne znas ni kada se oni koriste ni za sta sluze.Giancarlo je napisao/la:Besic je napisao/la:Nismo Željezničar ili Sloboda da četnike dovodimo
Pozdravio te arkanov drug, znas onog petrovica, kojeg "niste" doveli
Ja jos nisam zaboravio kad nas je Borac izbacio iz kupa kako je frajer ubijao po lijevoj strani .... nasi igraci su u najmanju ruku smijesno izgledali .... Bio bi sigurno veliko pojacanje ....a sigurno ga mozemo bolje platit od kona....jer vidim nesto oni ga fol hoce ...RedEvil je napisao/la:Mi sad ako propustimo Subica,onda fkt nekog treba objesit![]()
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Saide puno zdravlja i nadam se da cemo te gledati i u reprezentaciji.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- PitarBordo
- Kontakt:
Duljevica utopit i dogovorit sa Subicem da ide na raskid i pokupit ga, ne mogu kone s nama u plati...kod njih moze na posudbu samo...DBR1987 je napisao/la:Ja jos nisam zaboravio kad nas je Borac izbacio iz kupa kako je frajer ubijao po lijevoj strani .... nasi igraci su u najmanju ruku smijesno izgledali .... Bio bi sigurno veliko pojacanje ....a sigurno ga mozemo bolje platit od kona....jer vidim nesto oni ga fol hoce ...RedEvil je napisao/la:Mi sad ako propustimo Subica,onda fkt nekog treba objesit![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- TobeYarabi
- Kontakt:
subic ce najvjerovatnije kod kona..nasi ni ne razmisljaju o njemu, tako da se ne nadate bezze..
Vraća se onaj stari osjećaj kada ideš na Koševo s poznajom da gledaš majstorije Saida.

SRETAN BROJ - 1725
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Nisam čitao forum cijeli dan,pa nezz sta ste pisali.. Ugl..
Jeste primjetili Saidovu majicu kada se u klubu slikao sa dresom u rukama.. Majica Nike.. Izgleda da je to sve potpisano,još samo da se objavi...
Jeste primjetili Saidovu majicu kada se u klubu slikao sa dresom u rukama.. Majica Nike.. Izgleda da je to sve potpisano,još samo da se objavi...
Sabrine mi moje!
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, Tatamata1946 i 40 gostiju.