Zar vjerujete više u ove gluposti, pa frajer objavi za Burekovića i izvali se k'o parmak.adnan27 je napisao/la:jel to ima gdje drugo osim na ovoj stranici azmir husic

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Zar vjerujete više u ove gluposti, pa frajer objavi za Burekovića i izvali se k'o parmak.adnan27 je napisao/la:jel to ima gdje drugo osim na ovoj stranici azmir husic
al je frajer prvi objavio za ovog Fatica i ispade tacno, izvalio se za Zeca i to ne toliko jer je Zec ipak dosao ali ne Ermin kako je on bio napisaoNKMramor je napisao/la:Zar vjerujete više u ove gluposti, pa frajer objavi za Burekovića i izvali se k'o parmak.adnan27 je napisao/la:jel to ima gdje drugo osim na ovoj stranici azmir husic![]()
Zasto je se izvalio.NKMramor je napisao/la:Zar vjerujete više u ove gluposti, pa frajer objavi za Burekovića i izvali se k'o parmak.adnan27 je napisao/la:jel to ima gdje drugo osim na ovoj stranici azmir husic![]()
Mago je napisao/la:Ima na faktoru...
Dvadesetosmogodišnji lijevi bek u redove viceprvaka BiH dolazi iz srbijanske Superlige, gdje je nostupao za lučansku Mladost.
– Lazevski će danas doći u Tuzlu i potpisati ugovor sa Slobodom. Njegovim dolaskom lista pojačanja privodi se kraju. Pregovaramo sa još jednim igračem, ali neka njegovo ime ostane tajna – rekao je za Faktor Azmir Husić.
Aleksandar Lazevski je bivši makedonski reprezentativac. Za Makedoniju je odigrao 12 utakmica. Pored Mladosti, Lazevski je nastupao još i za Partizan, Teleoptik, Goverlu (Ukrajina), Rad i Olimpiju.
adnan27 je napisao/la:eto jos jedan dolazi za sada naj potrebniji napadac ili zadnji vezni vidjet cemo
20-21TzXHc je napisao/la:Eto karlos se vratio. Neću ništa komentarisat, samo me zanima koliko on im godina
Hvala, ma j mislim da bi ga treblo u tu slogu na posudbu zajedno sa pršom pa možda i darkom nek se kale još jednu godinuNYKnicks Fan je napisao/la:20-21TzXHc je napisao/la:Eto karlos se vratio. Neću ništa komentarisat, samo me zanima koliko on im godina
Treba ovih do 21 godine, pa zato
Otisao Perica, sta cemo sad', nema boljeg beka od Pere kuknjava za nasu ligu uvijek ima boljiwobly92 je napisao/la:Ja rekoh doći će još 2 igrača barem.
Ovaj Lazevski je za Pericu I-G-R-A-Č-I-N-A!Igrao za Partizan u ono vrijeme kad su igrali Ligu PRvaka, bili s Arsenalom u grupi. Ima na ovom klipu, čak i penal nad njim napravljen
Tek sam sad vdio o kojem se igraču rdi, skroz sm zaboravio na njega. Predobar igrač!wobly92 je napisao/la:Ja rekoh doći će još 2 igrača barem.
Ovaj Lazevski je za Pericu I-G-R-A-Č-I-N-A!Igrao za Partizan u ono vrijeme kad su igrali Ligu PRvaka, bili s Arsenalom u grupi. Ima na ovom klipu, čak i penal nad njim napravljen