Kako ce biti obrnuto, on nas gledao dok dizemo oba pehara u sezoni 2012/2013.pasica je napisao/la:Da nije obrnuto?Thetraphak1921 je napisao/la:Zeljeznicar mu je nabio komplekse, i to je cinjenica. Sta ce papak malogradjanski..
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Tad je prvi put i vidio pehar uživo...Thetraphak1921 je napisao/la:Kako ce biti obrnuto, on nas gledao dok dizemo oba pehara u sezoni 2012/2013.pasica je napisao/la:Da nije obrnuto?Thetraphak1921 je napisao/la:Zeljeznicar mu je nabio komplekse, i to je cinjenica. Sta ce papak malogradjanski..
ako te ne prozivam, onda te gotivim
Od svih, mi najbolje znamo kakvo pojacanje je dobilo Sarajevo, vjerujem da ce se vratiti u formu jer ovo mu je zadnji cas da spasi karijeru. Drago mi je.zbog lige da dolaze kvalitetni igraci...iduce sezone bit ce "krvi"do koljena.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako je njemu Zeljeznicar nabio komplekse, pa kralju jesi li ti gledao sta je on radio igracima ZeljeznicaraThetraphak1921 je napisao/la:Zeljeznicar mu je nabio komplekse, i to je cinjenica. Sta ce papak malogradjanski..

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Znate vi dobro kako, samo se malo pravite ludi.Thetraphak1921 je napisao/la:Kako ce biti obrnuto, on nas gledao dok dizemo oba pehara u sezoni 2012/2013.pasica je napisao/la:Da nije obrnuto?Thetraphak1921 je napisao/la:Zeljeznicar mu je nabio komplekse, i to je cinjenica. Sta ce papak malogradjanski..
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Jesam, sevao ih kako zna i umije. Mi smo bili zaokupljeni dizanjem pehara te sezone, pa nam igraci nisu bili maksimalno skoncentrisani.MortemHz je napisao/la:Kako je njemu Zeljeznicar nabio komplekse, pa kralju jesi li ti gledao sta je on radio igracima ZeljeznicaraThetraphak1921 je napisao/la:Zeljeznicar mu je nabio komplekse, i to je cinjenica. Sta ce papak malogradjanski..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Igracina jeste, ja to ne osporavam. Strasno pojacanje, ako ga zaobidju povrede. To ne mijenja cinjenicu da je malogradjanski papak i kompleksas.joker90 je napisao/la:Strah od Saida!
Hajde Subicu !

Steta sto vam nema onog u kosuljici, a ni starog mu, mozda bi i mogli ocekivati tad da se ponovi historija!Thetraphak1921 je napisao/la: Jesam, sevao ih kako zna i umije. Mi smo bili zaokupljeni dizanjem pehara te sezone, pa nam igraci nisu bili maksimalno skoncentrisani.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ono kad smo se ispisali po konkurenciji i oborili sve moguce rekorde? Kad smo se izivljavali nad protivnicima?joker90 je napisao/la:Steta sto vam nema onog u kosuljici, a ni starog mu, mozda bi i mogli ocekivati tad da se ponovi historija!Thetraphak1921 je napisao/la: Jesam, sevao ih kako zna i umije. Mi smo bili zaokupljeni dizanjem pehara te sezone, pa nam igraci nisu bili maksimalno skoncentrisani.
Sjecam se.

Da, covjek od kojeg zavisite i bez kojeg trofeje samo sanjati mozete. Opasan trener nema sta, ali j.. klub koji zavisi samo od Amara kad su trofeji u pitanju. Od kako ode Amar niko se vise Zeljkana i ne boji, izubili ste onaj fear factor! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne pricam za to uopste...ali svaka castThetraphak1921 je napisao/la:Jesam, sevao ih kako zna i umije. Mi smo bili zaokupljeni dizanjem pehara te sezone, pa nam igraci nisu bili maksimalno skoncentrisani.MortemHz je napisao/la:Kako je njemu Zeljeznicar nabio komplekse, pa kralju jesi li ti gledao sta je on radio igracima ZeljeznicaraThetraphak1921 je napisao/la:Zeljeznicar mu je nabio komplekse, i to je cinjenica. Sta ce papak malogradjanski..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Igracina jeste, ja to ne osporavam. Strasno pojacanje, ako ga zaobidju povrede. To ne mijenja cinjenicu da je malogradjanski papak i kompleksas.joker90 je napisao/la:Strah od Saida!
Hajde Subicu !

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
I vi zavisite od Džene 

- elamalakia
- Kontakt:
Moze li neko postaviti klip Saida, the best off u Dinamu? Cuo sam da se naigro 

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- Thetraphak1921
- Kontakt:
tokmak19 je napisao/la:I vi zavisite od Džene

- amazon
- Kontakt:
Poceo sam sebe citiratiThetraphak1921 je napisao/la:tokmak19 je napisao/la:I vi zavisite od Džene![]()
![]()

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Moze mi se.
Sad cu se nasmijati sa jos jednog, samo da prodje neko vrijeme.
Sad cu se nasmijati sa jos jednog, samo da prodje neko vrijeme.
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 17 jun 2016, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
Slažem seThetraphak1921 je napisao/la:Moze mi se.
- amazon
- Kontakt:
Re: Premijer li iga BiH - općenito
Ajzea i Virtuel zajedno imaju acc kao citav forum
bolest 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Posvađase se dva covjeka sa najvise profila na forumu, nece ovo na dobro..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ne moze on sa mnom u istu recenicu.joker90 je napisao/la:Posvađase se dva covjeka sa najvise profila na forumu, nece ovo na dobro..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.