... ali na malim utakmicama se uzimaju prvenstva, toga se opet pribojavam
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pao sam bukvalnoThranduil je napisao/la:Zato će kao i ove prošle sezone napadati po našoj desnoj strani gdje je EfendićForster je napisao/la:Perica je otjeran iz jednog razloga, nijedan trener ne trpi igrača, osim ako nije megazvijezda![]()
Pojačanja odlična, zadnju liniju protivnički napadači bolje da ne gledaju. Kostić, Džidić i Fatić pogledom ubijaju
I Said HusejinovicSkver je napisao/la:Jedino Mesi i Ronaldo igraju iz ljubavi....
i ja sam to citao i kontamNKMramor je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/subic-na ... rao/197840
Nadam se da će predsjednik uletit' klizeći s' obje![]()
On i jedan napadač još, eventualno desno krilo ako ispadne šta povoljno a dobro i spremni smo.adnan27 je napisao/la:i ja sam to citao i kontamNKMramor je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/subic-na ... rao/197840
Nadam se da će predsjednik uletit' klizeći s' obje![]()
isto reko nece ga valjda oteti nama bi dosao ko kec na desetku
Husref neće da radi a ni j3dan normalan trener neće radit ako će njemu uprava kluba krojiti ekipu..to je isto ko kad smo govorili babine sinovi moraju igrat i slicno...Husref kaze koga hoće i ovaj mora isoostovat..drugacije on neće da radi i kazem svako normalan...Azmir nebi Iveticu se zahvalio sigurno, čak kako sam čuo on ga je nekako i ostavio do kraja prošle sezone ..do Husrefa jeBiHpl je napisao/la:Volim Slobodu i podržavam predsednika Husica.....ali ako malo realno pogledamo, izašli su u javnost pozivajući Ahmeta i Sarica kako nisu ispoštovali dogovor,sto je tacno ....A niko iz kluba se nije oglasio povodom toga što su jednog od najboljih igrača,koji je uvijek davao 100% sebe za Slobodu , preko noći istjerali iz kluba....
Daj Bože da imamo takvog na toj poziciji u skorije vrijeme...
Perica je bio mašina....
A gdje će igrati Kostić?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Mozda Fatic bude igrao na štoperu, a Bureković i Lazevski na beku
Pa Fatic na klupu, pa nek' se bori za prvu postavuBosna_BabyBoy je napisao/la:A gdje će igrati Kostić?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Mozda Fatic bude igrao na štoperu, a Bureković i Lazevski na beku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.