FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 17 jun 2016, 05:36

uNbx je napisao/la:@Majkloni, dokle je Sharbini ili Cvijan eventualno? :lol:
Ma koeee babo :cool:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 jun 2016, 08:19

Celjad nam natamburase Rijeku. Nadam se da je Gudelj gledao utakmicu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

prdimahovina
Kontakt:

Post Postao/la prdimahovina » 17 jun 2016, 08:50

bordobijeli je napisao/la:Ja razumijem kritiku i treba postojati al brate neki bas imaju potrebu da seru po svemu a posebno nadju pojedine igrace i samo njih meze. Uprava se kritikuje,treneri nevaljaju,igraci se blate,u akademiji babini sinovi,kamp nista ne rade ,sjever narkomani,istok pljuvaci,dresovi nevaljaju,fan shop los, stadion nevalja,skupe karte, himnu treba mjenjati,bordo prikatelji smetaju itd itd. Tacno nekad se zapitam ima li isza da valja u Fk Sarajevo .djaba pisete volim ga kao clana porodice ,zato me pogadja kad ovako pisete o nasem FKS. Pozz pravim pitarima koji nikad nece blatiti svoj klub na ovaj nacin.
:clap:
slažem se da treba kritikovati ali velika je razlika između kritikovanja i ubijanja u pojam što očito neki ne znaju -da li zbog toga što ne znaju ili što neće da znaju to je drugi par cipela.

pozdrav svima
" srce na teren i pamet u glavu "

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 jun 2016, 09:03

prdimahovina je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Ja razumijem kritiku i treba postojati al brate neki bas imaju potrebu da seru po svemu a posebno nadju pojedine igrace i samo njih meze. Uprava se kritikuje,treneri nevaljaju,igraci se blate,u akademiji babini sinovi,kamp nista ne rade ,sjever narkomani,istok pljuvaci,dresovi nevaljaju,fan shop los, stadion nevalja,skupe karte, himnu treba mjenjati,bordo prikatelji smetaju itd itd. Tacno nekad se zapitam ima li isza da valja u Fk Sarajevo .djaba pisete volim ga kao clana porodice ,zato me pogadja kad ovako pisete o nasem FKS. Pozz pravim pitarima koji nikad nece blatiti svoj klub na ovaj nacin.
:clap:
slažem se da treba kritikovati ali velika je razlika između kritikovanja i ubijanja u pojam što očito neki ne znaju -da li zbog toga što ne znaju ili što neće da znaju to je drugi par cipela.

pozdrav svima
Sve se to nama vraca. Zivi dziberaj, igraci placaju cijenu 7 godina bestrofejnosti.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 17 jun 2016, 09:36

Bivši fudbaler Sarajeva Gojko Cimirot iza sebe ima uspješnu premijernu sezonu u grčkom PAOK-u. Ovaj 23-godišnjak je u prvom dijelu sezone imao problema sa povredama, ali je nakon oporavka postao neizostavan član prve postave kluba iz Soluna za koji je odigrao ukupno 25 utakmica. Svojim dobrim igrama Cimirot je na sebe skrenuo pažnju nekoliko klubova iz Njemačke, a posljednji s kojim se dovodi u vezu je slavni HSV. Hamburg nije jedini klub koji je pokazao interes za bh. fudbalera, kojeg žele dovesti Werder i Augsburg. Prema pisanjima grčkih medija, PAOK je prije desetak dana odbio prvu ponudu Werdera tešku dva miliona eura, što je čelnicima kluba iz Soluna bilo premalo. Navodno će PAOK za Gojka Cimirota tražiti otprilike četiri miliona eura, pa ostaje da se vidi da li je HSV taj koji može zadovoljiti apetite grčkog kluba.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 17 jun 2016, 09:39

Samo Bundeska Cimi, ima da pokida gore :bih:
ZZ

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 17 jun 2016, 10:01

Mi smo platili 50.000 € za Saida.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 17 jun 2016, 10:07

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne mogu da vjerujem platili smo obestecenje nekom.Ovo je prelomni trenutak poslije ovoga gazimo sve redom.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 17 jun 2016, 10:15

Zukanovic je napisao/la:Edson ne dolazi on ode u Apollon Limassol. oni nude 3x vecu platu.
Ne zna da mi nudimo bolji raskid ugovora. :mrgreen:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 17 jun 2016, 10:19

Ako je istina da su dali Saidu 400k po sezoni, veliki su kockari...dzemo maca mala....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jun 2016, 10:24

Zukanovic je napisao/la:Mi smo platili 50.000 € za Saida.
Toliko su i oni nama :D

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 17 jun 2016, 10:24

DenchiNL je napisao/la:Ako je istina da su dali Saidu 400k po sezoni, veliki su kockari...dzemo maca mala....
Od toga Guza 200k, lopovi 200k. Da se nadje za ne daj Boze.

Sad ozbiljno, lupate ciframa bezveze, sad ce se primiti na ovo jos 5 insajdera.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 17 jun 2016, 10:40

Riskiramo kad nam to najmanje treba, ali ko riskira taj i profitira.

Da se malo osvrnem na ovu prošlu diskusiju.
Ne trebamo se između vrijeđati zbog suprotnog mišljenja niti treba vrijeđati igrače koji to ne zaslužuju (Rustemović).

Ovim što smeta pljuvanje i tjeranje administracije, neka se zapitaju malo, svi mi volimo Sarajevo ali sa razlogom, sa previše je razloga zbog čega pljujemo i tjeramo administraciju. Samo ću se površinski osvrnuti na prošlu sezonu i pitati vas koji "ne pljujete" : Kako je moguće da ekipa koja nema dugova, koja ima najbolje uslove u ligi, koja ima ubjedljivo najveći budžet, ekipa čiji igrači imaju ponajveće i najredovnije plate, ekipa koja ima najbolju podršku i na domaćim i na gostujućim utakmicama, ekipa koja je osvojila titulu i koja je napravila najveći transfer u historiji naše lige itd.. završi, na sreću, na 4 mjestu, izgubi kod kuće od Slobode 3:0, izgubi oba derbija, izgubi od Slobode 4:0 na Tušnju, izgubi od Mladosti iz DK a u Sarajevu više profesionalnih igrača nego u toj MZ stanovnika, izgubi od Olimpika kod kuće, ekipa koja ne uspije pobjedit ekipu koja je davno ispala (Rudar P.)... a da ne spominjem sve afere, promjene trenera, raskide ugovora, pojačanja i svega ostalog.

Znam, svakom se desi loša sezona, i to se često dešava ali u jačim ligama, u ovoj našoj ligi, sa ovim uslovima i svega što sam nabrojao je VELIKA KATASTROFA KADA SE NE UZME TROFEJ bez obzira ako je izborena Evropa i suludo je reći da se može svakom desit i porediti nas naprimjer sa Čelzijem.

Sad imamo situaciju da smo prije 2 godine najavljivali grupne faze lige prvaka, da smo najavljivali višemilionske transfera, iskorak, dominaciju i slično a sad nemamo hrabrosti reći da su ambicije kluba osvajanje jednog trofeja.
Sad imamo situaciju da smo ismijavali pojedine ekipe u ligi a sada nas ti isti pobjeđuju a neki igraju evropu i osvojili su trofeje.
Ma nemam više volje i snage pisati sve to ali mi kao klub NE NAPREDUJEMO, uradimo 2 dobra poteza pa onda 4 loša. Evo ti primjer, doveli smo dobra pojačanja iz naše lige ali yebeš to kad je izvjesno da Benko i Dulja odlaze, pa nikako da NAPREDUJEMO, da povećamo kvalitet i da krenemo ka dobrom putu.

A priče kako samo pljujemo a trebali bi dati podršku, sjetite se i vratite malo film unazad, kada je Sarajevo dobilo investitora, kada su stvari krenule ka boljem, sjetite se podrške, Sarajevo je uvijek imalo najveću podršku u državi a poslije Zvezde, Partizana i možda Hajduka najbolju u regionu. Pa nakon ispadanja od Lecha, bez obzira na lošu igru i ispadanje ništa im nismo prigovarali, imali su podršku kada su to zaslužili ali sad NE ZASLUŽUJU.

Kažete da pojedini samo pljuju, ništa da pohvale. Nije tačno.
Evo ja često pljujem po administraciji, ali sam ponosan na kadate i juniore, ja sam maksuz otišao i gledao omladince u Bijeljini. Svi smo mi ponosni na naše omladince, svi smo zadovoljni što nam klub nema dugove, što imamo svoje terene ali to je sve sporedna stvar, najvažniji su REZULTATI i NAPREDAK KLUBA ali to izostaje, nažalost.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 17 jun 2016, 11:13

slika

Hajdeeeeeeeeeeee
Amer Dupovac!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 jun 2016, 11:21

Rahma je napisao/la:slika

Hajdeeeeeeeeeeee
:tokralju:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 17 jun 2016, 11:40

Stay tuned :kafa:

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 17 jun 2016, 11:45

Kako se nezvanično saznaje Husejinović će staviti paraf na dvogodišnji ugovor, a po sezoni će zarađivati 200.000 eura. Također, u ugovor će biti uključeni i bonusi, a jedan od njih je da će svaki pogodak u dresu Sarajeva naplatiti sa po dodatnih 1.000 eura. U klubu iz Titove 38b nisu željeli potvrditi ove informacije, ali jasno je kako će sjajni veznjak, ukoliko bude onaj stari, vrijediti svakog eura.

Kakav laz ovaj Faktor 200.000 € :lol:

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 17 jun 2016, 11:52

:opaopa: :opaopa: :opaopa:

Said Husejinović novi je igrač FK Sarajevo | #FKS

Uskoro započinjemo live chat sa Saidom, a svi navijači i simpatizeri FK Sarajevo mogu odmah u komentarima ostaviti svoja pitanja za našeg novog igrača. #DobroDošaoSaide

slika
Sarajevo ljubavi moja.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 17 jun 2016, 11:55

Ovaj faktor po necijoj direktivi lupa ove cifre, rade ovo vec duze vrijeme.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 17 jun 2016, 11:55

Konacno saga zavrsena. Zaiskali ste, izvolte ga.

By Dino.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: hansbosna i 27 gostiju.