FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Koji je rezultat?
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Au što psujemooo juuuuhhhh
- amazon
- Kontakt:
De bolan ne bulazi mi gluposti mi to ni prijw nismo imali pa smo napravili hejbet igraca. Od kad ti pratis Zelju 2 god. Ne smaraj me glupostima.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Na žalost, ne može stream sa Grbavice i pored sve dobre volje.
Probaćemo sutra sa Otoke.
Probaćemo sutra sa Otoke.
- plavousrcu
- Kontakt:
Najbolje da od zatvorenog meca za javnost pravimo problem. Da hoce svi biti zatvoreni za javnost i da onda imamo o cemu srati.
- MocMahale444
Malo cudno ali cudno je nekad dobro. Slazem se s tobom ako on misli da zbog ovog ili onog razloga tekma mora biti zatvorenog tipa, postovati se mora.aleksandar_veliki je napisao/la:Zatvorena utakmica nista cudno u svijetu fudbala. Ako sef tako zeli normalno je da ce tako i biti. On sigurno zna zbog cega se na tu varijantu odlucio.
Reci nam Aco onako neutralno sta mislis o novim Zeljinim dresovima? Je li dizajn bolji nego kod prijasnjih par tura?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Raduje pobjeda omladine. Maribor ima mnogo bolje uslove za rad od nas, a mi dobijemo. Bravo omladino i samo naprijed.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-bo ... ora/197749
Željo - Maribor 2:1 kadeti
Vidim niko ne komentariše rezultat i činjenicu da smo bili puno bolji. Nakon što smo primili gol za vodstvo Maribora, odmah su se neki forumaši naklatili i počeeli sra.ti.
Vidim niko ne komentariše rezultat i činjenicu da smo bili puno bolji. Nakon što smo primili gol za vodstvo Maribora, odmah su se neki forumaši naklatili i počeeli sra.ti.
- zeljoooooooooo
Aferim djeco, pokakiše se na sve dosad negativno rečeno o omladinskoj školi.carsijaba je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-bo ... ora/197749
Bosna i Slovenija, odnosno mi i Maribor smo svjetlosnim godinama udaljeni što se tiče uslova, ulaganja i razvoja mladih igrača,
i potogovo zbog te činjenice ovo je hvalevrijedan rezultat!

-
- Kontakt:
Pohvale im nisu u opisu poslacarsijaba je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljo-bo ... ora/197749
Nakon Seferovica jos jedan mrtvi pitar nam dosao u klub
. Nema smisla, tjeramo nase ljude a dovodimo pitice.

- MocMahale444
aleksandar_veliki je napisao/la:Nisam nesto ni zagledao. Diadora? Trebali bi biti kvalitetniji od ovih dosadasnjih. Ja sam nekako za retro varijantu pogotovo za klubove koji imaju tradiciju i uspjehe u proslosti. Mada, koliko znam kompletan lager Diadora opreme kruži po BiH već godinu dana, od ujedinjenja distributera sport life, sport vision, star sport, to je nekako ostalo i niko ga nije želio u svojim radnjama. Ako se po toj snjuri nabavljalo onda ne treba imati iluziju da "Diadora oblači Želju", jer nema Diadore u BiH. Već je u pitanju kvalitetna roba koja se u našoj zemlji mogla dobiti po ekstra cijeni. Sve u svemu solidno, a izgled je takav kakav je, nije se tu ništa moglo birati ja mislim. Prošli ste solidno za skromne novce i pretpostavljam skromne količine. Mozda je i neka druga snjura u pitanju, mozda se islo direktno na neki nacin...MocMahale444 je napisao/la:Malo cudno ali cudno je nekad dobro. Slazem se s tobom ako on misli da zbog ovog ili onog razloga tekma mora biti zatvorenog tipa, postovati se mora.aleksandar_veliki je napisao/la:Zatvorena utakmica nista cudno u svijetu fudbala. Ako sef tako zeli normalno je da ce tako i biti. On sigurno zna zbog cega se na tu varijantu odlucio.
Reci nam Aco onako neutralno sta mislis o novim Zeljinim dresovima? Je li dizajn bolji nego kod prijasnjih par tura?
Ono što je važnije, kadete sam gledao kao i kadete Sarajeva. Samo u preskoku jer sam s kcerkicom bio pa ne mogu komentarisati. Pobjede nade djece raduju, treba se u njih ulagati i ne samo u njih nego i u trenerski kadar. To je jako bitno.
Jašta retro bi i ja zelio, samo stvarno sam zadovoljan izgledom dresova, prava šminka. Pogotovo onaj plavi uhh.
Najvise se treba ulagati u omladinu, znamo lopte na ovim prostorima. Kvalitetan rad ce se uvijek isplatiti. Jos da imaju bolje terene, opremu I uslove za loptanja tek onda bi mogli pokazati kakvi su talenti. Samo 5% je talenta ostalo je sve trud I rad.
Isto tako mnogo toga zavisi o struci, treneru I kakve trenerske metode koristi.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Eh tema se malo procistila, i Acika provalio pojedince sa nekoliko nickova, malo posuo varkine i dezinfikovao temu
Hajmo malo o ozbiljnijim stvarima ...
Sadasnje poteze uprave ne mogu nikako da shvatim, i ako sam vec par mjeseci protiv tih kriminalaca, ali ovo sto sada rade jeste cisti amaterizam, pokusavaju nesto, trude se ali sa pogresnim ljudima, zele neke stvari dici na visi nivo, napraviti neku organizaciju ali opet sa pogresnim ljudima, prvo ako krenemo od Kostica, trener kao on uopste nije za Zelje, covjek je vodio U17 selekciju Slovenije a zatim radio kao treci pomocni trener Zvezde a na klupi Liersa kao pomocni trener sjedio u svega desetak utakmica i kao takav je doveden da sve digne na visi nivo, po meni nemoguce a u slucaju negativnih rezultata u prvih par kola prvi ce biti on na udaru, i na kraju se opet sve isto vrti a to je da ga je doveo menadzer Sasa Cuk covjek koji dovodi vecinu igraca u Zelju, i kao takav normalno da ce angazirati igrace Cuka,a ovo tjeranje sadasnjih igraca koji su nam u zimskom prelaznom roku bili ekstra pojacanja kojima smo se svi radovali sto dolaze sada odjednom preko noci "nam" nevaljaju, tjeramo ih a mjesta pravimo za igrace pomenutog menadzera ...
Sa druge strane angazovanje Cenana i Seferovica je cisti promasaj, prvi se kasnije pokajao sto je dosao u Zelju i to javno rekao a drugi je mrtvi pitar koji je dosao zarad plate, angazovanje dva pitara pored nasih imena dokazanih i provjerenih mene najvise iritira, zasto i zbog cega njih dvojica to najbolje znaju Siljo i lazni hadzija,a i sto se tice Diadore a i potvrdio je Aco moje pisanje od prije par sedmica da iza angazovanja Diadore ne stoji nista specijalno i eksluzivno kako se zeljelo predstaviti, kada je i Borac koji je ispao u drugu ligu sklopio sa njima ugovor meni je sve jasno, na trening opremi koja je za par brojeva manja je naljepljeni grb, isto kao i na dresovima, na kojima su uradjene tek neke manje izmjene, kao sto Aco rece kao da je pkoupljeno sve iz nekog lagera, i za sicu uzeto, a navijacima i javnosti je to sve prezentirano kao "Eksluzivni ugovor sa Diadorom koja ce raditi unikatne dresove za Zelju"

A transfer politika je vec posebna prica za sebe, na koju ce cu se nadovazati nesto kasnije ...

Sadasnje poteze uprave ne mogu nikako da shvatim, i ako sam vec par mjeseci protiv tih kriminalaca, ali ovo sto sada rade jeste cisti amaterizam, pokusavaju nesto, trude se ali sa pogresnim ljudima, zele neke stvari dici na visi nivo, napraviti neku organizaciju ali opet sa pogresnim ljudima, prvo ako krenemo od Kostica, trener kao on uopste nije za Zelje, covjek je vodio U17 selekciju Slovenije a zatim radio kao treci pomocni trener Zvezde a na klupi Liersa kao pomocni trener sjedio u svega desetak utakmica i kao takav je doveden da sve digne na visi nivo, po meni nemoguce a u slucaju negativnih rezultata u prvih par kola prvi ce biti on na udaru, i na kraju se opet sve isto vrti a to je da ga je doveo menadzer Sasa Cuk covjek koji dovodi vecinu igraca u Zelju, i kao takav normalno da ce angazirati igrace Cuka,a ovo tjeranje sadasnjih igraca koji su nam u zimskom prelaznom roku bili ekstra pojacanja kojima smo se svi radovali sto dolaze sada odjednom preko noci "nam" nevaljaju, tjeramo ih a mjesta pravimo za igrace pomenutog menadzera ...
Sa druge strane angazovanje Cenana i Seferovica je cisti promasaj, prvi se kasnije pokajao sto je dosao u Zelju i to javno rekao a drugi je mrtvi pitar koji je dosao zarad plate, angazovanje dva pitara pored nasih imena dokazanih i provjerenih mene najvise iritira, zasto i zbog cega njih dvojica to najbolje znaju Siljo i lazni hadzija,a i sto se tice Diadore a i potvrdio je Aco moje pisanje od prije par sedmica da iza angazovanja Diadore ne stoji nista specijalno i eksluzivno kako se zeljelo predstaviti, kada je i Borac koji je ispao u drugu ligu sklopio sa njima ugovor meni je sve jasno, na trening opremi koja je za par brojeva manja je naljepljeni grb, isto kao i na dresovima, na kojima su uradjene tek neke manje izmjene, kao sto Aco rece kao da je pkoupljeno sve iz nekog lagera, i za sicu uzeto, a navijacima i javnosti je to sve prezentirano kao "Eksluzivni ugovor sa Diadorom koja ce raditi unikatne dresove za Zelju"

A transfer politika je vec posebna prica za sebe, na koju ce cu se nadovazati nesto kasnije ...
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Saša Ćuk je u Želju doveo dvojicu igrača.
Ne vidim ko je to od igrača otjeran a da je pokazao nešto proljetos.
Vjerujem da si samo ti čuo Ćenana kad je rekao da se već pokajao. A kažeš Seferović došao radi para, ne iz ljubavi. Ti se ne sjećaš koliko je fudbalera, naše djece tužilo klub i uzelo kamate. A svi su tu bili iz ljubavi.
Kostića niko neće prozivati nakon par kola izuzev tebe, ali ti ga prozivaš i prije nego je vodio jednu utakmicu.
Za Diadoru si u pravu. Oprema za trening je loša i zbog toga definitivno Uprava treba da podnese kolektivnu ostavku.
Fakat si smiješan.
Ne vidim ko je to od igrača otjeran a da je pokazao nešto proljetos.
Vjerujem da si samo ti čuo Ćenana kad je rekao da se već pokajao. A kažeš Seferović došao radi para, ne iz ljubavi. Ti se ne sjećaš koliko je fudbalera, naše djece tužilo klub i uzelo kamate. A svi su tu bili iz ljubavi.
Kostića niko neće prozivati nakon par kola izuzev tebe, ali ti ga prozivaš i prije nego je vodio jednu utakmicu.
Za Diadoru si u pravu. Oprema za trening je loša i zbog toga definitivno Uprava treba da podnese kolektivnu ostavku.
Fakat si smiješan.
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne treba na angazman Seferovica i Cenana gledati na taj nacin. Na stranu nekad nasa zajebancija, ako su dobri u svom poslu i ako to pokazu uvijek su dobrodosli u Svetinju. Nije Aco rekao da je oprema nabavljena od ovih sto su se ujedinili i sto ima na lageru. Moze biti da jeste, ali mislim da su nasi isli direktnim kontaktom ili u najgorem slucaju kao sto rece Aco nekom drugom snjirom.Hrasno1921 je napisao/la:Eh tema se malo procistila, i Acika provalio pojedince sa nekoliko nickova, malo posuo varkine i dezinfikovao temu![]()
Sa druge strane angazovanje Cenana i Seferovica je cisti promasaj, prvi se kasnije pokajao sto je dosao u Zelju i to javno rekao a drugi je mrtvi pitar koji je dosao zarad plate, angazovanje dva pitara pored nasih imena dokazanih i provjerenih mene najvise iritira, zasto i zbog cega njih dvojica to najbolje znaju Siljo i lazni hadzija,a i sto se tice Diadore a i potvrdio je Aco moje pisanje od prije par sedmica da iza angazovanja Diadore ne stoji nista specijalno i eksluzivno kako se zeljelo predstaviti, kada je i Borac koji je ispao u drugu ligu sklopio sa njima ugovor meni je sve jasno, na trening opremi koja je za par brojeva manja je naljepljeni grb, isto kao i na dresovima, na kojima su uradjene tek neke manje izmjene, kao sto Aco rece kao da je pkoupljeno sve iz nekog lagera, i za sicu uzeto, a navijacima i javnosti je to sve prezentirano kao "Eksluzivni ugovor sa Diadorom koja ce raditi unikatne dresove za Zelju"![]()
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ne mogu kitari biti u klubu na takvim funkcijama, zamisli da Partizan dovede bivseg igraca i navijaca Zvezde na funkciju u klubu i obratno, ista stvar i sa Dinamom i Hajdukom, jednostavno ne moze i ne ide, drugo su transferi igraca i prelasci iz kluba u klub, oni jednostavno prvo sto ne osjecaju Zelju, ne zive ga a na kraju niti imaju neku poveznicu sa Zeljom, Cenan je kod nas igrao a kasnije se javno zbog toga pokajao, godinama ide na tekme Sarajeva na zapadu a ovom Seferovicu se sve zna i bespotrebno je bilo sta pricati.plavousrcu je napisao/la:Ne treba na angazman Seferovica i Cenana gledati na taj nacin. Na stranu nekad nasa zajebancija, ako su dobri u svom poslu i ako to pokazu uvijek su dobrodosli u Svetinju. Nije Aco rekao da je oprema nabavljena od ovih sto su se ujedinili i sto ima na lageru. Moze biti da jeste, ali mislim da su nasi isli direktnim kontaktom ili u najgorem slucaju kao sto rece Aco nekom drugom snjirom.Hrasno1921 je napisao/la:Eh tema se malo procistila, i Acika provalio pojedince sa nekoliko nickova, malo posuo varkine i dezinfikovao temu![]()
Sa druge strane angazovanje Cenana i Seferovica je cisti promasaj, prvi se kasnije pokajao sto je dosao u Zelju i to javno rekao a drugi je mrtvi pitar koji je dosao zarad plate, angazovanje dva pitara pored nasih imena dokazanih i provjerenih mene najvise iritira, zasto i zbog cega njih dvojica to najbolje znaju Siljo i lazni hadzija,a i sto se tice Diadore a i potvrdio je Aco moje pisanje od prije par sedmica da iza angazovanja Diadore ne stoji nista specijalno i eksluzivno kako se zeljelo predstaviti, kada je i Borac koji je ispao u drugu ligu sklopio sa njima ugovor meni je sve jasno, na trening opremi koja je za par brojeva manja je naljepljeni grb, isto kao i na dresovima, na kojima su uradjene tek neke manje izmjene, kao sto Aco rece kao da je pkoupljeno sve iz nekog lagera, i za sicu uzeto, a navijacima i javnosti je to sve prezentirano kao "Eksluzivni ugovor sa Diadorom koja ce raditi unikatne dresove za Zelju"![]()
Sto se tice Diadore ponavljam da je roba uzeta od neke druge ili trece posrednicke firme, i dresovi su po dizajnu iz 2014., imas net pa guglaj
1921'
Bayern je doveo Mathiasa Sammera iz Borusije Dortmund. Tako, da nije me briga gdje je ko igrao ili za koga navija. Bitno mi je samo da li moze doprinjeti napretku Zelje ili ne.Hrasno1921 je napisao/la:Ne mogu kitari biti u klubu na takvim funkcijama, zamisli da Partizan dovede bivseg igraca i navijaca Zvezde na funkciju u klubu i obratno, ista stvar i sa Dinamom i Hajdukom, jednostavno ne moze i ne ide, drugo su transferi igraca i prelasci iz kluba u klub, oni jednostavno prvo sto ne osjecaju Zelju, ne zive ga a na kraju niti imaju neku poveznicu sa Zeljom, Cenan je kod nas igrao a kasnije se javno zbog toga pokajao, godinama ide na tekme Sarajeva na zapadu a ovom Seferovicu se sve zna i bespotrebno je bilo sta pricati.plavousrcu je napisao/la:Ne treba na angazman Seferovica i Cenana gledati na taj nacin. Na stranu nekad nasa zajebancija, ako su dobri u svom poslu i ako to pokazu uvijek su dobrodosli u Svetinju. Nije Aco rekao da je oprema nabavljena od ovih sto su se ujedinili i sto ima na lageru. Moze biti da jeste, ali mislim da su nasi isli direktnim kontaktom ili u najgorem slucaju kao sto rece Aco nekom drugom snjirom.Hrasno1921 je napisao/la:Eh tema se malo procistila, i Acika provalio pojedince sa nekoliko nickova, malo posuo varkine i dezinfikovao temu![]()
Sto se tice Diadore ponavljam da je roba uzeta od neke druge ili trece posrednicke firme, i dresovi su po dizajnu iz 2014., imas net pa guglaj
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- MocMahale444
Caco necu se s tobom raspravljati ti imas svoju viziju sadasnje uprave I mislis to sto mislis. Necu ti pokusati promijeniti misljenje.Hrasno1921 je napisao/la:
Samo jedno pitanje ali ozbiljno, je li ima ista u FK Željeznicar da ti gotivis, volis? Nije valjda da nema nista pozitivno a sve negativno. Sto ti volis FK Željeznicar?
Kako jadno prosipanje patetike, čuj "žive Želju"
Po njegovoj priči onda treba uzeti nekoga sa juga za kondicionog trenera, ali pomogućnosti da ide na utakmice duži period jer on živi Želju. A za šefa struke bi vjerovatno trebali angažovati nekoga sa zapada ili sjevera jer i tamo ima onih koji žive za Želju. Nema veze ako se nisu bavili tim poslom i nemaju blage veze o njemu, ali eto bitna je ljubav.

ako te ne prozivam, onda te gotivim
Malo si fulio, nismo skoro sve otpustili, nego apsolutno sve koje smo doveli na zimu, sad cu ti nabrojati:akisarajevo92 je napisao/la:Dovedemo 10 igraca u januaru i skoro svi tih 10 napuste klub u junu. Kakva lakrdija.
Kramar, Krajisnik, Harba, Cezar, Emerson, Simeunovic.
Niko buraz ne ostade, al nema veze, idemo iz pocetka, ubost ce se nesto.
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.