Reprezentacija Njemačke - Elf
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Reprezentacija Njemačke - Elf
Ubacujes lopte a u kaznenom covjek od metar i pol visine.
Ozilu treba oduzeti drzavljanstvo.
Ozilu treba oduzeti drzavljanstvo.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Bravo momci drago mi je da nas sve vise spoznaje kakava je to prevara.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Kakva nezainteresovanost.
Ozil, Draxler, Muller, Gotze bolje da nisu dolazili na utakmicu.
Ozil, Draxler, Muller, Gotze bolje da nisu dolazili na utakmicu.
Sane,Weigl,Kimmich cak i mulat Sirle trebaju poceti
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
S obzirom da su odigrali sa cetiri igraca manje, ovaj bod je vise nego odlican...Nazalost Italijani ce ih opet u 1/4 finalu rastaviti na proste faktore.
Protiv Sjeverne Irske treba podhitno promjeniti formaciju i vec spomenutu cetvorku poslati na klupu na hladjenje. Ja bih u veznom redu igrao sa Schweini-jem, Kroosom i Khedirom, dok bi na krilima igrao sa Sane-om i Schürrle-om i vrhu napada sa Gomezom.
Protiv Sjeverne Irske treba podhitno promjeniti formaciju i vec spomenutu cetvorku poslati na klupu na hladjenje. Ja bih u veznom redu igrao sa Schweini-jem, Kroosom i Khedirom, dok bi na krilima igrao sa Sane-om i Schürrle-om i vrhu napada sa Gomezom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- legenda reala
- Kontakt:
Ismijavali ste Princa Poldija, a uzdizali drvljadi koja evo drugu utakmicu ništa ne pokazuju, e nek vas sad oni vade iz govana
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ovo je lose, ne generalno, vec u formi nekih igraca i postavci Lowa. Sa ovim je polufinale velik uspjeh. Znaci pokusava se nesto implementirati i igrati a nemas ni igrace niti ih znas na to pripremiti. U ove dvije tekme jedinu prolaznu ocjenu su dobili Neuer, stoperi, Khedira i Kroos. Ovo ostalo ne znas ko je gori od koga.
Neuer - neocjenjen.
Howedes - dobar u defanzivi, a u napadu niko nema pojma, ni on, ni mi sta on radi niti sta treba da radi. Kampuje negdje na 45 metara od protivnickog gola i jedno deset metara od auta. Ubacaju, prodori, trazenje rupa u odbrani, rad sa krilima - nula bodova.
Hector - vidi Howedes, ali sa boljom ofanzivnom igrom, ne puno ali primjetno boljom.
Boateng - standardno, dobro - digresija, kad vidis pred kraj da ti Boateng organizuje napade onda znaj da si nesto puno zabrljo.
Hummels - par gresaka dok nije osjetio teren (nakon te pauze) i onda nakon toga klasika.
Khedira - napravio par faulova, dobio zuti, zbog toga ispao malo iz ritma ali opet je radio ono sto treba da radi i to vrlo dobro.
Kroos - pokusavao, kreirao napade, jedini svoju zadacu ispunio.
Muller - od je od marta u silaznoj putanji + jos na krilu = katastrofa.
Ozil - ja ne znam sta on u dvije godine tekmi radi prvih 80 min, tek pocne igrati kad je kraj. On nije igrac ispred kojeg stoji 5+3 odbramena formacija pa on nesto treba da napravi + jos bez klasicne devetke, to je horor za njega kao sto su mu i igre.
Draxler - al sto on ima dobar laznjak i fintu... ali ko sisa igru, nek neko drugi igra. Nula.
Gotze - presmijesno. Ne treba posebno komentarisati.
Schurle - slabija verzija Mullera. Posto si zamjena i ne treba nesto posebno ocekivati.
Gomez - jest Gomez, jest sidras, devetka, sta vec, svaka cast ali to nije napadac ranga prve postave Njemacke. Nista nije napravio, uopste ne poznaje kretnje u napadu. Dobro, i ne treba ocekivati nista od njega.
Low - to je posebna prica i za duze je analize.
Neuer - neocjenjen.
Howedes - dobar u defanzivi, a u napadu niko nema pojma, ni on, ni mi sta on radi niti sta treba da radi. Kampuje negdje na 45 metara od protivnickog gola i jedno deset metara od auta. Ubacaju, prodori, trazenje rupa u odbrani, rad sa krilima - nula bodova.
Hector - vidi Howedes, ali sa boljom ofanzivnom igrom, ne puno ali primjetno boljom.
Boateng - standardno, dobro - digresija, kad vidis pred kraj da ti Boateng organizuje napade onda znaj da si nesto puno zabrljo.
Hummels - par gresaka dok nije osjetio teren (nakon te pauze) i onda nakon toga klasika.
Khedira - napravio par faulova, dobio zuti, zbog toga ispao malo iz ritma ali opet je radio ono sto treba da radi i to vrlo dobro.
Kroos - pokusavao, kreirao napade, jedini svoju zadacu ispunio.
Muller - od je od marta u silaznoj putanji + jos na krilu = katastrofa.
Ozil - ja ne znam sta on u dvije godine tekmi radi prvih 80 min, tek pocne igrati kad je kraj. On nije igrac ispred kojeg stoji 5+3 odbramena formacija pa on nesto treba da napravi + jos bez klasicne devetke, to je horor za njega kao sto su mu i igre.
Draxler - al sto on ima dobar laznjak i fintu... ali ko sisa igru, nek neko drugi igra. Nula.
Gotze - presmijesno. Ne treba posebno komentarisati.
Schurle - slabija verzija Mullera. Posto si zamjena i ne treba nesto posebno ocekivati.
Gomez - jest Gomez, jest sidras, devetka, sta vec, svaka cast ali to nije napadac ranga prve postave Njemacke. Nista nije napravio, uopste ne poznaje kretnje u napadu. Dobro, i ne treba ocekivati nista od njega.
Low - to je posebna prica i za duze je analize.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Höwedesa nema niko pravo kritikovati...Njemu se treba odati priznanje za nastupe u reprezentaciji. Kao skolovani stoper kod wanna-be Pepa jedne godine igra lijevog beka, druge godine desnog beka itd itd.
Pa Lahm koji je za mene licno najbolji bek svih vremena je imao problema da se navikne kada je prelazio sa lijevog na desnog beka, a da ne pricamo onda o momku koji je skolovani stoper.
Pa Lahm koji je za mene licno najbolji bek svih vremena je imao problema da se navikne kada je prelazio sa lijevog na desnog beka, a da ne pricamo onda o momku koji je skolovani stoper.
Ko igra u Gladbahu desnog beka?
Ozil najgori po obicaju! Najuriti ga pod hitno...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Julian Korb i stvarno mi nije jasno zbog cega ga wanna-be Pep nije isprobao ni u jednoj prijateljskoj utakmici...Besic je napisao/la:Ko igra u Gladbahu desnog beka?
A jest nekako sve kilavo to.
Gdje je nestao Jung?Pa ima tu materijala samo nije isproban na duze staze:Korb,Jung,Ginter itd
Gdje je nestao Jung?Pa ima tu materijala samo nije isproban na duze staze:Korb,Jung,Ginter itd
- samo_lijevo
- Kontakt:
Lik ne odustaje od svojih ideja i tacka, dzaba sva prica oko njegoivh poteza.
Strah me ovo izgovorit ali izgleda da prisustvo Svajnija na terenu pravo nedostaje.
Za ovo sto Low igra i desni i lijevi bek bi trebali da budu tipa Alvesa ili Lahma, ne kvalitete (to sigurno ne moze), vec stila i razumjevanja igre. Pa Rafinja, da se razumijemo generalno nije bolji igrac od Howedesa, bi odigrao puno bolje na ovoj poziciji. Zasto, jer je navikao igrati u ovakvim okolnostima pred kojim se nalazi i nalazice se Njemacka. Postavke Ukraine i Poljske su kopirane postavke Bayernovog protivnika.
Po meni je i pored lose forme pojedinaca najveci krivac trener..
- samo_lijevo
- Kontakt:
Normalno da je najveci krivac. Dopusta istim tim igracima da se sepure po terenu, postavka igre grozna.
Jedino neka povreda ga moze natjerati da promjeni svoj plan...samo_lijevo je napisao/la:Lik ne odustaje od svojih ideja i tacka, dzaba sva prica oko njegoivh poteza.
I dan danas tvrdim da se Mustafi nije ozlijedio protiv Alzira da ne bi uzeli titulu prije dvije godine, jer je nakon te povrede bio primoran da vrati Lahma gdje mu je mjesto.
Kako god se ovo prvenstvo zavrsilo mislim da je vrijeme da se nakon istog potrazi novi trener, jer imam osjecaj da su se igraci njega i njegovih ideja zasitili i da je potrebno da pusu neki novi vjetrovi.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nijemci su najbolji kada je to najpotrebnije.
Samo sabura, doci ce to sve na svoje mjesto.
Samo sabura, doci ce to sve na svoje mjesto.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.