Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
3 gola u 20 utakmica, onda 2 gola u barazu, ali kada pogledam Djurica .. nisam pametan, mlad je relativno , puni 23 god uskoro i valja ga zvati ako udju u primeru
Zarathustra
Vidio si da je dobar zadnjih pola sata, a lik izašao na poluvremenu.baglama je napisao/la:ima revans, vjerovatno
gledao sam zadnjih pola sata, dobar Kodro...mobilan, otresit...gol glavom u babinom stilu

Revanš igraju u gostima, 2:1 je jako nezgodan rezultat, šanse su im 50:50.
Ne zafrkaji.Edol je napisao/la:Vidio si da je dobar zadnjih pola sata, a lik izašao na poluvremenu.baglama je napisao/la:ima revans, vjerovatno
gledao sam zadnjih pola sata, dobar Kodro...mobilan, otresit...gol glavom u babinom stilu![]()
Revanš igraju u gostima, 2:1 je jako nezgodan rezultat, šanse su im 50:50.

Mislio covjek na prvo poluvrijeme, vidis kad je napisao komentar.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Kenan Kodro - moram priznati da ga niti jednom nisam gledao ali kada nije bivao ozlijedjen uvijek sam provjeravao sastav Osasune da vidim da li je u kadru ili ne.
Iz nekog razloga bih bas volio da uspije i da bude nasljednik svoga oca, kako u Primeri (ne mora to biti Barca
), tako i u reprezentaciji.
Ima visinu klasicnog centarfora (190) ali vrlo okretan, dobar s loptom, desnjak ali jednako dobro suta i lijevom, snazan udarac (ovo sam otprilike uspio skontati na osnovu nekih pogodaka od ranije koje je postizao ili videa s njegovim potezima)...zato bih volio da neko ko ga je pratio kaze nesto vise, ako se ima sta kazati i ako ga je neko pratio? - jer...
...fakticki je tek poceo igrati, ranije ili je bivao povrijedjen ili nenametljiv...vrijeme je sada pred njim da pokaze sta zna, nadam se ulasku u Primeru, izboreni status i poziv u reprezentaciju ako zasluzi.
Iz nekog razloga bih bas volio da uspije i da bude nasljednik svoga oca, kako u Primeri (ne mora to biti Barca

Ima visinu klasicnog centarfora (190) ali vrlo okretan, dobar s loptom, desnjak ali jednako dobro suta i lijevom, snazan udarac (ovo sam otprilike uspio skontati na osnovu nekih pogodaka od ranije koje je postizao ili videa s njegovim potezima)...zato bih volio da neko ko ga je pratio kaze nesto vise, ako se ima sta kazati i ako ga je neko pratio? - jer...
...fakticki je tek poceo igrati, ranije ili je bivao povrijedjen ili nenametljiv...vrijeme je sada pred njim da pokaze sta zna, nadam se ulasku u Primeru, izboreni status i poziv u reprezentaciju ako zasluzi.
Ante Budimir nalazi se pred potpisom za Sampdoriju. @Dubrovnik je davno pisao da ga treba kaparisati.
Da je transfer pred realizacijom potvrdio je i Massimo Ferrero, kontroverzni predsjednik Sampdorije, koji je istakao da će Budimir najvjerovatnije uskoro postati novi fudbaler ovog kluba.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/potenci ... ije/197800
Da je transfer pred realizacijom potvrdio je i Massimo Ferrero, kontroverzni predsjednik Sampdorije, koji je istakao da će Budimir najvjerovatnije uskoro postati novi fudbaler ovog kluba.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/ino_fudbal/potenci ... ije/197800
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Džeko, Ibišević, Bajić, Hodžić, Djurić, Budimir, Kodro - nadam se da će se iz ovog izrodit neki kvalitet.
Vec sada imas dva "nova" igraca koja su dokazala kvalitet u Ari i Milanu. Bajic je sljedeci.. Za Antea neznam ali Kodru sam vidio nekoliko puta na highlightsima (sto nemora znacit nesto) i izgledao je dobro. Neznam kakva je situacija sa njim? Ima li nase drzavljanstvo?Arnelv52 je napisao/la:Džeko, Ibišević, Bajić, Hodžić, Djurić, Budimir, Kodro - nadam se da će se iz ovog izrodit neki kvalitet.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ako zelimo Budimira, onda moramo odmah veceras stupiti sa njim u kontakt. Ako budemo cekali da se frajko razigra pokupit ce ga Hrvati, pogotovo sko ga krene.Arnelv52 je napisao/la:Džeko, Ibišević, Bajić, Hodžić, Djurić, Budimir, Kodro - nadam se da će se iz ovog izrodit neki kvalitet.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Cudi me da Mesa vec nesto nije poduzeo, s obzirom po kakvim sve budžacima trazi igraceTMovac je napisao/la:Ako zelimo Budimira, onda moramo odmah veceras stupiti sa njim u kontakt. Ako budemo cekali da se frajko razigra pokupit ce ga Hrvati, pogotovo sko ga krene.Arnelv52 je napisao/la:Džeko, Ibišević, Bajić, Hodžić, Djurić, Budimir, Kodro - nadam se da će se iz ovog izrodit neki kvalitet.
Zarathustra
Hrvatska bi ga mogla ugrabiti, imaju samo Mandžu kako ja znam, a ima mjesta i za Budimira i eventualne Mamićeve pulene na spisku. A opet pitanje je koliko Ante hoće igrati za nas, nije ni on mutav da ne zna ko su Džeko i Ibišević, a da se malo raspita znao bi kako se Djurić pokazao, koliki talenat je Hodžić a i Bajić.
Nad tobom sunce najljepše sja
Nema on mjesta kod nas i zato ce odabrati Hrvatsku
Zarathustra
Budimir je imao tako dobru sezonu u Serie B ove godine da mu se vec odavno trebalo prici. Na polusezoni se dovodio u vezu sa jednim velikim klubom. Na zalost sada ce biti puno teze.
Kalinic, Kramaric i Duje Cop. E da ne zaboravim i Leon Benkopinoglavi je napisao/la:Hrvatska bi ga mogla ugrabiti, imaju samo Mandžu kako ja znam, a ima mjesta i za Budimira i eventualne Mamićeve pulene na spisku. A opet pitanje je koliko Ante hoće igrati za nas, nije ni on mutav da ne zna ko su Džeko i Ibišević, a da se malo raspita znao bi kako se Djurić pokazao, koliki talenat je Hodžić a i Bajić.

Hrvati imaju Mandzukica, Kalinica, pa onog sto je igrao u Lesteru, a sad je u Hoffenheimu ( ne mogu se sad sjetiti imena), a tu je i mali Pjaca. Znaci tu smo negdje i mi i oni. Prije bi kod nas dobio sansu.Moggi je napisao/la:Nema on mjesta kod nas i zato ce odabrati Hrvatsku
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Znam i za njih ali nekako nijedan mi se ne čini kao neko s kim se Budimir ne može izboriti za spisak u reprezentaciji, jedino mu je Mandžo nedostižan. Kod nas drugačija situacija, Ibišević i Džeko zadužili reprezentaciju i previše, Djurić će vjerovatno negdje preći ali gdje god da igra statistika u reprezentaciji mu je impresivna, a Bajić i Hodžić nadolazeće nade koje su mladje od Budimira. Kako god, trenutno bi ispred Budimira bili Džeko, Ibišević i Djurić i onda je pitanje da li kao četvrti i peti napadač trebaju biti neki mladji momci koji imaju i trenutni kvalitet ali i potencijal za mnogo više, ili Budimir koji je nešto stariji, ali opet nije da je prestar.dubrovnik je napisao/la:Kalinic, Kramaric i Duje Cop. E da ne zaboravim i Leon Benkopinoglavi je napisao/la:Hrvatska bi ga mogla ugrabiti, imaju samo Mandžu kako ja znam, a ima mjesta i za Budimira i eventualne Mamićeve pulene na spisku. A opet pitanje je koliko Ante hoće igrati za nas, nije ni on mutav da ne zna ko su Džeko i Ibišević, a da se malo raspita znao bi kako se Djurić pokazao, koliki talenat je Hodžić a i Bajić..
Kad bi zaigrao za nas morali bi ga ukomponovati u neke kombinacije tako da ne bi previše žalio ako ga propustimo. A i da dodje ne bi mi bilo krivo

Sve u svemu žao mi momka jer smo i jedni i drugi prenatrpani na poziciji napadača.
Ako se proda u dobrog Talijanskog prvoligasa i nastavi sa golovima kao iz prosle sezone ispred njega bi bio samo Dzeko. Ali sada to i nije najvaznije jer ce ga svakako biti teze pridobiti nakon realiziranog transfera. Tako da je rasprava isprazna.pinoglavi je napisao/la:Znam i za njih ali nekako nijedan mi se ne čini kao neko s kim se Budimir ne može izboriti za spisak u reprezentaciji, jedino mu je Mandžo nedostižan. Kod nas drugačija situacija, Ibišević i Džeko zadužili reprezentaciju i previše, Djurić će vjerovatno negdje preći ali gdje god da igra statistika u reprezentaciji mu je impresivna, a Bajić i Hodžić nadolazeće nade koje su mladje od Budimira. Kako god, trenutno bi ispred Budimira bili Džeko, Ibišević i Djurić i onda je pitanje da li kao četvrti i peti napadač trebaju biti neki mladji momci koji imaju i trenutni kvalitet ali i potencijal za mnogo više, ili Budimir koji je nešto stariji, ali opet nije da je prestar.dubrovnik je napisao/la:Kalinic, Kramaric i Duje Cop. E da ne zaboravim i Leon Benkopinoglavi je napisao/la:Hrvatska bi ga mogla ugrabiti, imaju samo Mandžu kako ja znam, a ima mjesta i za Budimira i eventualne Mamićeve pulene na spisku. A opet pitanje je koliko Ante hoće igrati za nas, nije ni on mutav da ne zna ko su Džeko i Ibišević, a da se malo raspita znao bi kako se Djurić pokazao, koliki talenat je Hodžić a i Bajić..
Kad bi zaigrao za nas morali bi ga ukomponovati u neke kombinacije tako da ne bi previše žalio ako ga propustimo. A i da dodje ne bi mi bilo krivo
Sve u svemu žao mi momka jer smo i jedni i drugi prenatrpani na poziciji napadača.
Ma malo podjeajem aktuelnu tematikuTMovac je napisao/la:Hrvati imaju Mandzukica, Kalinica, pa onog sto je igrao u Lesteru, a sad je u Hoffenheimu ( ne mogu se sad sjetiti imena), a tu je i mali Pjaca. Znaci tu smo negdje i mi i oni. Prije bi kod nas dobio sansu.Moggi je napisao/la:Nema on mjesta kod nas i zato ce odabrati Hrvatsku
Zarathustra
Džeko 30, Ibišević 31. Još kakve tri godine maksimalno i onda su samo još za klupe.
Vidjeti cemo sve, mozda ni njima nije interesantan. Nisam ovim htio reci nema mjesta kod nas ali ima kod Hrvatske jer tako ispada da smo mi kvalitetniji, mozda sam nekako vise "vezan" za nase igrace pa bi mi bilo tesko otpisati nekoga radi Budimira, a u napadu su sve dobri i kvalitetni momci. Nekako sam samo mislio da je samo Mandzo izrazito kvalitetniji od njega dok bi se sa ostalima u Hrvatskoj dao izboriti za mjesto u reprezentaciji, ali opet tako gledajuci i kod nas je samo Dzeko izrazito kvalitetniji od njegadubrovnik je napisao/la: Ako se proda u dobrog Talijanskog prvoligasa i nastavi sa golovima kao iz prosle sezone ispred njega bi bio samo Dzeko. Ali sada to i nije najvaznije jer ce ga svakako biti teze pridobiti nakon realiziranog transfera. Tako da je rasprava isprazna.

Opet sve zavisi i kako ce se Budmir pokazati u novom klubu, transfer i karijera Djurica, Hodzica, Bajica, da li ce Dzeko zaigrati kako zna ili je ovo pocetak kraja, o dosta stvari ovisi da li bi imao Budimir mjesta kod nas. Ibisevica se ne bi trebali odreci sve dok hoda na dvije noge jer se onakva vrsta napadaca rijetko vidja i vrijedi suhog zlata.
Ante Budimir ima itekako mjesta u nasoj selekciji i bilo bi dobro da Mesa sto prije nesto uradi po tom pitanju. On je klasicni napadac, prava ona 9, bas kakvi su Dzeko i Djuric, pa u neku ruku i Vedo. S obzirom da je Dzekino i Vedino jos par godina dobro bi bilo osigurati kvalitetnog, a mladog napadaca, kakav je Budimir. On je prosle sezone bio sjajan- Zabiti 16 pogodaka u Italiji nije mala stvar ma o kojoj god ligi se radilo. Realno, ovaj transfer u Sampdoriu svrstava ga među 4-5 nasih napadaca, naravno ako zaigra za nasu repku. Recimo Dzeko, Ibisevic, Djuric, Budimir, nekim tim redim, s tim da se Hodzic i Kodro mogu koristiti i kao SS. Naravno tu je i Bajić, tako da bi selektor uvijek bio na slatkim mukama kada su u pitanju napadaci.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Principatus, StevieG8, Venom i 59 gostiju.