FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prijateljska utakmica
Željo 9. juna sa Cibalijom
Fudbaleri Željezničara će provjeru pred susret sa Hapoel Tel Avivom u 2. pretkolu Lige prvaka odigrati sa Cibalijom 9. juna.
Željezničar će u subotu odigrati prijateljski susret sa Olimpikom u Fojnici, a za 9. juni dogovoren je susret sa Cibalijom iz Vinkovaca.
Bit će to prava prilika da šef stručnog štaba Amar Osim bolje upozna igrače na koje nije mogao računati prošlu sezonu, odnosno igrače koji su na probi i koji se bore za svoje mjesto u timu.
Podsjetimo da će Plavi 14. jula gostovati u Tel Avivu, a revanš je zakazan za sedam dana kasnije i to na stadionu Koševo
Fudbaleri Željezničara će provjeru pred susret sa Hapoel Tel Avivom u 2. pretkolu Lige prvaka odigrati sa Cibalijom 9. juna.
Željezničar će u subotu odigrati prijateljski susret sa Olimpikom u Fojnici, a za 9. juni dogovoren je susret sa Cibalijom iz Vinkovaca.
Bit će to prava prilika da šef stručnog štaba Amar Osim bolje upozna igrače na koje nije mogao računati prošlu sezonu, odnosno igrače koji su na probi i koji se bore za svoje mjesto u timu.
Podsjetimo da će Plavi 14. jula gostovati u Tel Avivu, a revanš je zakazan za sedam dana kasnije i to na stadionu Koševo
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Valjda 9. jula??Seyo_TM je napisao/la:Prijateljska utakmica
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ma nista ovo,sve ovo treba poĆerat,sta zna ova uprava,ma ovo treba smijenit,zapalit,ajmo palit,pljuvat... Nekima je bolje da se dovedu POLOVNI igraci da bi se furalo kako se Zeljo pojacao,a to ko je pojacao i da li je to uopšte pojacanje to nije bitno!! Vratili Lea K.,pa normalno da cega vratiti lik nije igrao duzi period i nema se para na bacanje da se ceka da neko ne provjeren proradi. Bilo je tih slucajeva cekanja,pisanja kako je poceo karijeru u Man. utd, Dinamu isl. Amare mi te volimo kako god odlucio!!
...nisu mogli da te ugase!!!
Ispravljeno je.
Jeste, radi se o mjesecu juli (7.), samo je u brzom tipkanju novinar pogriješio.
Jeste, radi se o mjesecu juli (7.), samo je u brzom tipkanju novinar pogriješio.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Pojacanja ce biti jos, i nije to tvrdoglavost nego plan prije svega smisljen ako imamo igraca koji odigra sezonu i ode sta imamo od toga a pri tome kosta dosta para iduce godine opet pravis novi tim e bas tako se ne moze dugorocno razmisljati, uostalom sa Osmanagicem je dogovor bio da ako ne ode negdje vani da ce doci kod nas.Gancev bi se mogao pokazati kao neko ko ce biti nezamjenjiv u odbarni samo polako.Bar sacekaj da prodje prelazni rok...bosnas_ je napisao/la:Realno gledajuci Zeljo osim Zebe i mozda Savica nije doveo niti jedno kvalitetno pojacanje,Karic je svakako doveden za klupe,prema tome,ambicije Zelje u Ligi prvaka su da se propiso obruka,kao protiv Litexa,samo se bojim da nam opet nece trebati 5 godina da se oporavimo koliko nam je trebalo nakon blamaze protiv Litexa,na tada renoviranoj Grbavici( od tada u stadion nije ulozena niti jedna konvertibilna marka,sto je sramota i opet se ima obraza ocekivati da bi mogli protiv Hapoela igrati na Grbavici).. Ocekivalo se da ce Osmanagic i Jovanovic potpisati za Zelju,ali nisu zbog tvrdoglavosti Amara Osima,koji je trazio da ti igraci potpisu na po dvije godine uz kikiriki uslove,pa ne ide to tako.... Zelji trebaju jos bar 3 vrhunska pojacanja ako zeli da ima kakve takve sanse protiv Hapoela,a tih pojacanja ocito nece biti,vjerovatno Osim misli da ce neko doci da igra dzaba samo zato sto se taj klub zove Zeljo...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
samo je statistika bitna, pa makar neznao hodati...partibrejker1921 je napisao/la:Bekrić je prošle sezone više od pola golova dao iz penala, a asistirao je iz kornera i drugih prekida...Svaka mu čast, ali statistika je ipak samo naučno izražena laž...Nije on nikakav genijalac...
problem je sto ovdje neki vec prave atmosferu da je zelji imperativ da prodje hapoel , pa se zale sto nismo doveli pojacanja koja bi odgovorila tom zadatku , niko nije obecao da napravimo ness u evropi ove godine i osim je vise puta naglasio da ne ocekuje niss , vazne su pare , stabilizacija kluba , pa cemo u sledecim godinama imati vazniju ulogu i u evropskim takmicenjima
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Statistika ne pije vodu ako se sagleda sa realnog aspekta. Prosjek svakog muskarca je 8 zena prije braka, ali se neko, budi siguran, nagu*io u necije ime. Poprilicno stoji cinjenica da je Bekric (iako jeste dobar igrac) mnogo asistencija i golova odradio preko kornera, ubacaka, i penala. Ali ja ipak mislim da nece biti toliki belaj nadoknaditi ga Viscom, ili Zebom, nego bas naprotiv..Seyo_TM je napisao/la:samo je statistika bitna, pa makar neznao hodati...partibrejker1921 je napisao/la:Bekrić je prošle sezone više od pola golova dao iz penala, a asistirao je iz kornera i drugih prekida...Svaka mu čast, ali statistika je ipak samo naučno izražena laž...Nije on nikakav genijalac...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
mogu zeba i visca da cijelu protivnicku ekipu bacaju na usta, ali ako ne daju golove i ne asistiraju dzaba im to sve, naravno ako su zaduzeni za to...i usporedba ti je nidje veze, da ne upotrijebim ruzniju rijec...
nervira me taj pesimizam, nemamo sansi i slicno, koji q igra se fudbal onda...svi nesto pisete hapoel sila ova ono a nikad ih niste gledali, od igraca im jedino znate golmana a ni njega nista znali do prije 20 dana (taj ce vjerovatno i otici do nase tekme) u timu nemaju stranaca sve domaci igraci, nemoj me pogresno shvatit ne kazem ja da smo mi jaci ni sta slicno al fkt ne razumijem takve ljude, gledaj spanske serije onda nemoj fudbal
ma sve je uredu nadati se prolazu , neg je greska stavljati pritisak da se mora proci dalje , a kasnije ce ti isti koji prave pritisak pljuvati po klubu ukoliko ispadnemo , zato receno je da se ne ocekuje prolaz dalje , a ako prodjemo cemu se nadam svi cemo biti sretni , ukoliko ne prodjemo boze moj to je realno stanje u ovom trenutkuBaltazar je napisao/la:nervira me taj pesimizam, nemamo sansi i slicno, koji q igra se fudbal onda...svi nesto pisete hapoel sila ova ono a nikad ih niste gledali, od igraca im jedino znate golmana a ni njega nista znali do prije 20 dana (taj ce vjerovatno i otici do nase tekme) u timu nemaju stranaca sve domaci igraci, nemoj me pogresno shvatit ne kazem ja da smo mi jaci ni sta slicno al fkt ne razumijem takve ljude, gledaj spanske serije onda nemoj fudbal
Osim i društvo prejaki za bh. sportske novinare
Debakl "sedme sile" u Fojnici
Stručni štab Željezničara očitao je pravu fudbalsku lekciju ekipi bh. sportskih novinara, koji su prije ovog susreta najavljivali siguran trijumf, no Amar Osim i društvo pokazali su da su u ovom trenutku mnogo bolji.
U dva prijateljska susretu koja su igrana na dimenzijama koje je odredio menadžer Željezničara (20x12), stručni štab momčadi s Grbavice pojačan direktorom Đelaludinom Muharemovićem u svim segmentima igre nadigrao je "sedmu silu" i na kraju je sasvim zasluženo trijumfovao.
U prvom susreu stručni štab Željezničara slavio je rezultatom 10:2. Stijelci za pobjedničku momčad bili sz Đurbuzović (4 gola), Memić (3 gola), Muharemović (2 gola) i Gradaščević, dok je oba pogotka za "sedmu silu" postigao Kolar.
U drugom susretu bh. sportski novinar pružili su mnogo bolji otpor, no na kraju se opet radovao stručni štab sarajevske momčadi. U pobjedi 6:2 strijelci za pobjedničku momčad bili su Memić (2 gola), Muharemović (2 gola), Gradaščević i Osim, dok su za poražene pogodili Kolar i Ligata.
Za stručni štab Željezničara igrali su Osim, Memić, Đurbuzović, Gradaščević, Muharemović i Gušo, dok su za "sedmu silu" igrali Ligata, Sinanović, Kolar, Šišić, Borovina i Damir Osim.
Debakl "sedme sile" u Fojnici
Stručni štab Željezničara očitao je pravu fudbalsku lekciju ekipi bh. sportskih novinara, koji su prije ovog susreta najavljivali siguran trijumf, no Amar Osim i društvo pokazali su da su u ovom trenutku mnogo bolji.
U dva prijateljska susretu koja su igrana na dimenzijama koje je odredio menadžer Željezničara (20x12), stručni štab momčadi s Grbavice pojačan direktorom Đelaludinom Muharemovićem u svim segmentima igre nadigrao je "sedmu silu" i na kraju je sasvim zasluženo trijumfovao.
U prvom susreu stručni štab Željezničara slavio je rezultatom 10:2. Stijelci za pobjedničku momčad bili sz Đurbuzović (4 gola), Memić (3 gola), Muharemović (2 gola) i Gradaščević, dok je oba pogotka za "sedmu silu" postigao Kolar.
U drugom susretu bh. sportski novinar pružili su mnogo bolji otpor, no na kraju se opet radovao stručni štab sarajevske momčadi. U pobjedi 6:2 strijelci za pobjedničku momčad bili su Memić (2 gola), Muharemović (2 gola), Gradaščević i Osim, dok su za poražene pogodili Kolar i Ligata.
Za stručni štab Željezničara igrali su Osim, Memić, Đurbuzović, Gradaščević, Muharemović i Gušo, dok su za "sedmu silu" igrali Ligata, Sinanović, Kolar, Šišić, Borovina i Damir Osim.
zna li neko,hoće li doći još neko pojačanja,jer osim Gančeva,Zebe i Savića to je tanko za LP i prvenstvo?
Tanko za prvenstvo ? :O Provaljuješ ? Pa za ligu su ovo prejaka pojačanja. A, za LP niko ništa ni neočekuje ove god.
-
- Kontakt:
Ajde sta placete
Osim zna najbolje.. da slusa vase savjete nebi mi ni u kantonalnoj ligi igrali
AMAR OSIM AMAR OSIM

Osim zna najbolje.. da slusa vase savjete nebi mi ni u kantonalnoj ligi igrali

AMAR OSIM AMAR OSIM

ma dobro,dobri su ovo igrači što su došli,ali ja mislim da bi nam trebao jedan jak napadač tipa Steve Nikolića,zna li neko šta je sa njim jer sam čitao u Sportu da Amar pregovara,Bajro se dobar pokazao u ovom dijelu priprema a tu je i Lazo,ali ...
Vidim za novinare je igrao ovaj Borovina, mozda je bas on naredno pojacanje u Zelji!!!
cemu tolka panika oko pojacanja? sa ovim igrackim kadrom mozemo sutra poceti prvenstvo 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Stevo Nikolic je sve al nije jak, uostalom ima ugovor u Rumuniji mislis da mi imamo para da ga kupimo? Ne vjeruj svemu sto procitas uzmi neke stvari i sa rezervom!!! Uglavnom ima ko da glavu razbija sa tim sta treba i kako, nemoze se ekipa svake godine iznova praviti, Savic jedan od boljih veznjaka u ligi, Gancev o njemu je glupo pricati nije ga bas niko vidio u nekoj zvanicnoj utakmici ali vjevjerem da ce biti nas glavni igrac odbrane ima se predispozicije, Zeba ce vjerovatno biti prvo ime prelaznog roka uopste u ligi, Karic golman koji moze bez straha zamjeniti Sehu.Ovi igraci su dovedeni da bi se igrala LP a za nasu ligu stici ce jos neki igraci uz vec one koje imamo Seha, Bogicevic, Mesic, Culum, Radovanovic, Visca pa Beslija...Mostar47 je napisao/la:ma dobro,dobri su ovo igrači što su došli,ali ja mislim da bi nam trebao jedan jak napadač tipa Steve Nikolića,zna li neko šta je sa njim jer sam čitao u Sportu da Amar pregovara,Bajro se dobar pokazao u ovom dijelu priprema a tu je i Lazo,ali ...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
gdje igramo sa cibalijom jel na grbavici???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.