Treba biti sretan što se za njega interesuje prvak Turske, a ne tamonekispor.paulus je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/istanbu ... kom/197455 e moj Dzeko u dvije godine iz Engleske u Tursku
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: RE: Re: Edin Džeko
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Re: Edin Džeko
Kad ja sa svojim navijackim ocima vidim da on je trom nema brzinu nema snagu da se zagradi ko Djuric koji je dobio masu duela , , kad ja vidim da on fula mrve zicere , kad ga ja vidim da poslije svih kritika seta . Mozes mislit kako drugi to vide. Ovo nije Bosansko bahilstvo , bio je nadomak svjetske klase , sad je prosjek mrvi , Borriello . On je jjednostavno posto nezainteresovan il u penziji jer iz one forme dodjes u ovu neradom nesportskim nacinom zivota itd. Italija ba , Bije to aman liga koja odise kvalietom . Stoji i ona da je od Wolfsburga birao klubove koje ne leze njemu . Da je otiso u Bayern bio bi zvjezdurina sa Riberyem i Robenom0oo0 je napisao/la:Da hoce miralem pogurat da i edin predje.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- MocMahale444
Pojma ti nemas.paulus je napisao/la:Kad ja sa svojim navijackim ocima vidim da on je trom nema brzinu nema snagu da se zagradi ko Djuric koji je dobio masu duela , , kad ja vidim da on fula mrve zicere , kad ga ja vidim da poslije svih kritika seta . Mozes mislit kako drugi to vide. Ovo nije Bosansko bahilstvo , bio je nadomak svjetske klase , sad je prosjek mrvi , Borriello . On je jjednostavno posto nezainteresovan il u penziji jer iz one forme dodjes u ovu neradom nesportskim nacinom zivota itd. Italija ba , Bije to aman liga koja odise kvalietom . Stoji i ona da je od Wolfsburga birao klubove koje ne leze njemu . Da je otiso u Bayern bio bi zvjezdurina sa Riberyem i Robenom0oo0 je napisao/la:Da hoce miralem pogurat da i edin predje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- JavierBosnia
- Kontakt:
JavierBosnia je napisao/la:

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Jah eto dere zadnje dvije godineMocMahale444 je napisao/la:Pojma ti nemas.paulus je napisao/la:Kad ja sa svojim navijackim ocima vidim da on je trom nema brzinu nema snagu da se zagradi ko Djuric koji je dobio masu duela , , kad ja vidim da on fula mrve zicere , kad ga ja vidim da poslije svih kritika seta . Mozes mislit kako drugi to vide. Ovo nije Bosansko bahilstvo , bio je nadomak svjetske klase , sad je prosjek mrvi , Borriello . On je jjednostavno posto nezainteresovan il u penziji jer iz one forme dodjes u ovu neradom nesportskim nacinom zivota itd. Italija ba , Bije to aman liga koja odise kvalietom . Stoji i ona da je od Wolfsburga birao klubove koje ne leze njemu . Da je otiso u Bayern bio bi zvjezdurina sa Riberyem i Robenom0oo0 je napisao/la:Da hoce miralem pogurat da i edin predje.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
On kako je kreno, bice first career always bad for him!JavierBosnia je napisao/la:

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Alipasino je napisao/la:Bog Tito Dzamija Crkva More Bjelasnica Jablanicko i dusa od covjeka na ranu ga stavit.Nas najveci najbolji i nikad bolji nece hodat nasom zemljom.
Amin.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sunderland, Trabzobspor.. Moze da bira taj igrac koji jos uvijek misli da je zvijezda EU fudbala pa se sece u reprezentaciji BIH..
Bespotrebno se stvorio mit da Džeko šeta u reprezentaciji. U krizi je i na vidiku su bolji i mladji ali nema potrebe da ga tjeramo sa mitom o šetanju dok nosi dres reprezentacije.tuzlak1987 je napisao/la:Sunderland, Trabzobspor.. Moze da bira taj igrac koji jos uvijek misli da je zvijezda EU fudbala pa se sece u reprezentaciji BIH..
Nad tobom sunce najljepše sja
- tuzlak1987
- Kontakt:
On za svo ovo vrijeme nije naucio da primi kritiku, zato i jeste tu gdje jeste.pinoglavi je napisao/la:Bespotrebno se stvorio mit da Džeko šeta u reprezentaciji. U krizi je i na vidiku su bolji i mladji ali nema potrebe da ga tjeramo sa mitom o šetanju dok nosi dres reprezentacije.tuzlak1987 je napisao/la:Sunderland, Trabzobspor.. Moze da bira taj igrac koji jos uvijek misli da je zvijezda EU fudbala pa se sece u reprezentaciji BIH..
Jeste u krizi i ima dosta stvari što bi se mogle napisati ali je neistina da šeta u dresu reprezentacije. Bilo je i takvih utakmica, ali nit su bile bitne, nit su bile skoro, i većinom su one gdje su svi preko neke stvari odigrali, poput Egipta. Stvarno me iznenadio broj komentara o šetaču Džeki poslije Kirin kupa.tuzlak1987 je napisao/la: On za svo ovo vrijeme nije naucio da primi kritiku, zato i jeste tu gdje jeste.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Sunderland poslao ponudu, Manijaci vec racunaju procenat..
Ja bi iskreno volio da ode u Sunderland.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
C. Palace je za njega.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Dzeko je odigrao odlicno u 95% utakmica za Romu, njegov problem su promaseni ziceri, a to je stvar glave. Da je pogodio 50% zicera imao bi prekao 15 golova u prvenstvu. Strucna pomoc ili poseban individualni rad bi mu dobro dosao da se vrati na pravi put. I ono sto bi bilo pozeljno jeste da smrsa 6-7 kg, ali to je tesko da mozemo ocekivati.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Goalgetter
- Kontakt:
Spalleti je rekao da ostaje u Romi, tako da je prica zavrsena.
Kakav ba Sunderland. WTF.
West Ham, Stoke City, itd. Sunderland se bori za opstanak vec tri zadnje sezone zaredom. Nema sanse da ode u Sunderland. Nek ode u Hertu i igra u tendemu sa Vedom.
West Ham, Stoke City, itd. Sunderland se bori za opstanak vec tri zadnje sezone zaredom. Nema sanse da ode u Sunderland. Nek ode u Hertu i igra u tendemu sa Vedom.

shandrlike-tandrlike
Da smrša ne bi bio tako jak u duelima i skoku.Pivopija je napisao/la:Dzeko je odigrao odlicno u 95% utakmica za Romu, njegov problem su promaseni ziceri, a to je stvar glave. Da je pogodio 50% zicera imao bi prekao 15 golova u prvenstvu. Strucna pomoc ili poseban individualni rad bi mu dobro dosao da se vrati na pravi put. I ono sto bi bilo pozeljno jeste da smrsa 6-7 kg, ali to je tesko da mozemo ocekivati.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★